Jasiek. Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 W związku ze zbliżającym się sezonem i zbliżającą się zimą (mam nadzieje) zakładam nowy wątek o Chopoku. Spędzę tam pewnie 30-40 dni a więc aby nie zaśmiecać pozostałych wątków, pozwolę sobie moje przemyślenia tu wrzucać. Moje spędzanie czasu na nartach jest dość specyficzne bo nie obejmuje: wędrówki po knajpach, imprezach itd. ja na narty jadę aby pojeździć, niektórzy twierdzą że się zakatować może coś w tym być . Ale zawsze jest obowiązkowe spotkanie z kolegami z forum. Niekiedy krótkie - 30' , niekiedy dłuższe - 31' ale czas na nartach ma swoje prawa! napić się browara można wszędzie ale wszędzie nie da się pojeździć. Po trasach jeżdżę raczej z rana, kiedy warun i mało ludzi. Późniejsze godziny po rozgrzewce to raczej jazda pozatrasowa, no chyba że matka natura nie jest łaskawa. A tak na początek pocieszające informacje pogodowe: inna prognoza też to potwierdza: Pozdrawiam i do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Będę tam od 10.12 do 20.12. Możemy się spotkać na trasie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 W związku ze zbliżającym się sezonem i zbliżającą się zimą (mam nadzieje) zakładam nowy wątek o Chopoku. Spędzę tam pewnie 30-40 dni a więc aby nie zaśmiecać pozostałych wątków, pozwolę sobie moje przemyślenia tu wrzucać. "Jasiek i jego nartowanie" było lepszą nazwą Ale nie zaśmiecam ... a jak już tego 1.12 pojeździmy razem to będzie można też tu coś napisać - swoje odczucia - czy tylko Ty tu piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Będę tam od 10.12 do 20.12. Możemy się spotkać na trasie. Pozdr. No jak będzie tak daleko to na PRIV się odezwę. Ja w tym sezonie głównie weekendy a więc pozostaje 15-16 "Jasiek i jego nartowanie" było lepszą nazwą Ale nie zaśmiecam ... a jak już tego 1.12 pojeździmy razem to będzie można też tu coś napisać - swoje odczucia - czy tylko Ty tu piszesz ? "Jasiek i jego nartowanie" Może i było by lepsze ale kojarzy mi się z tym forum obok (a forum z jego właścicielem) a więc zostawmy temat! Dobre pytanie: czy mogę coś tu pisać? rozwalasz takimi pytaniami! Wiesz, że moje poczucie warunków do nartowania jest baaaardzo specyficzne i przyda się czytającym trochę opinii od normalnego narciarza PS. czytając moje relację, proszę brać wzgląd na to, że dla mnie warunki złe to te, kiedy nie da się zjechać bez odpinania nart! chyba, że tylko na krótkim odcinku, no to jest jeszcze OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 konczylismy sezon odpinajac narty o ile pamietam i bylo super hah pamietasz laske co opalala sie i co kilkanascie minut odbijala karte nie wyjezdzajac w gore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Cześć PS. czytając moje relację, proszę brać wzgląd na to, że dla mnie warunki złe to te, kiedy nie da się zjechać bez odpinania nart! chyba, że tylko na krótkim odcinku, no to jest jeszcze OK. To są normalne warunki. Pod tym względem w pełni się zgadzamy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... top Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Zaczęli śnieżyć http://tmr.sk/media/...on-mt.-chopok-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dzięki za info, ale ja w foto z f... nie wierzę! Takich zdjęć mam w archiwum kilkanaście... Planuję wypad w tamte strony w nd. Jak czas pozwoli to wlezę kawałek (może nawet większy, kawałek) na tą "kople" i może coś wrzucę udokumentowanego (jak będzie co... ). No a jak nie to cóż pozostanie być w niewiedzy do 30.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Tu masz kamerki na żywo (chwilę się wgrywa). Na razie za dużo tam się nie dzieje, ale będzie dobrze. http://www.jasna.sk/...chod-2,24-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Kamery z Chopka to ja mam wgrane jako pulpit do lapcia ale dzięki! nie wierzę w tą fotkę w tym roku! może zaczęli naśnieżać ale... bez przesady!!! nie wiem czy tam bywasz ale taka szadź śniegowa? jak jeszcze przedwczoraj patrzyłem na kamery i ptoki tam siedziały? bez jaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Ładny widoczek teraz z Chopoka (zaczęli śnieżyć): " http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Jasiek. Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: no to efekty są, jakie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: d.jpg no to efekty są, jakie są! Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Często to oni mi wysyłają info a jak nie to: https://www.jasna.sk...ry/jasna-live/ albo f: https://www.facebook.com/jasnanizketatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 http://www.jasna.sk/...y-ii-1028-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 No i już po Juhu do jutra jeszcze coś pewnie pozmieniają, a w sobotę włączą tylko Biela Put!!! 29.11.2018 Lyžiarsku sezónu 2018/19 odštartuje ako prvé z tatranských stredísk stredisko Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako 3 kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne 30 cm a podmienky na lyžovanie dobré a miestami obmedzené. Lyžovať sa bude na severnej strane Chopku na modrej zjazdovke č. 13 Biela Púť a na červených zjazdovkách č. 1 Pretekárskaz Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ja się tam wybieram od 10.12. więc pewnie jak zwykle w połowie grudnia, nie wszystko będzie hulało, ale strasznej bidy też nie będzie. A być może matka natura też coś tam sypnie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A na Chopoku szusują! http://www.jasna.sk/...-ii-1342-m-n-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ale tych lasów ubyło na lewo od Priehyby - wydawało mi się, że nawet po tej wichurze sprzed roku, trochę drzew wtedy jeszcze zostało, a teraz tylko pozostałości. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dziś na Chopoku piękna mroźna pogoda, więc śnieżą na całego! Najwyraźniej szykują na weekend otwarcie nowych tras. Pozdr4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 No wygląda coraz ciekawiej. I tak trzymać. W końcu jadę zobaczyć to na live i to nie zależnie od pogody. Decyzja zapadła. Na weekend mają otworzyć południe aż do Krupowej (przez Hotelową) - zobaczymy. Ale trasy będą zwężone: Śnieżą na większości tras, nawet Lućky. Tylko dlaczego zapomnieli o najważniejszym odcinku Pretakarskiej - Konsky Grun/Lukova??? Ale moje kochane południe wygląda coraz ciekawiej! nawet kosówkę dośnieżyli PS. do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Prognozy pogody na najbliższe dwa tygodnie też optymistyczne. Cały czas poniżej "O", a w niektóre dni może być naprawdę dosyć zimno. -10 C! Jak zwykle, będzie dobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Śnieżą już też samą górę.. http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Północna strona i czarna trasa otvorena! http://www.jasna.sk/...vina-1488-m-nm/ Ludzików niewielu i tak właśnie będzie przez cały przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Aktualne informacje z Chopoka (od Jaśka) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Będę tam od 10.12 do 20.12. Możemy się spotkać na trasie. Pozdr. No jak będzie tak daleko to na PRIV się odezwę. Ja w tym sezonie głównie weekendy a więc pozostaje 15-16 "Jasiek i jego nartowanie" było lepszą nazwą Ale nie zaśmiecam ... a jak już tego 1.12 pojeździmy razem to będzie można też tu coś napisać - swoje odczucia - czy tylko Ty tu piszesz ? "Jasiek i jego nartowanie" Może i było by lepsze ale kojarzy mi się z tym forum obok (a forum z jego właścicielem) a więc zostawmy temat! Dobre pytanie: czy mogę coś tu pisać? rozwalasz takimi pytaniami! Wiesz, że moje poczucie warunków do nartowania jest baaaardzo specyficzne i przyda się czytającym trochę opinii od normalnego narciarza PS. czytając moje relację, proszę brać wzgląd na to, że dla mnie warunki złe to te, kiedy nie da się zjechać bez odpinania nart! chyba, że tylko na krótkim odcinku, no to jest jeszcze OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 konczylismy sezon odpinajac narty o ile pamietam i bylo super hah pamietasz laske co opalala sie i co kilkanascie minut odbijala karte nie wyjezdzajac w gore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Cześć PS. czytając moje relację, proszę brać wzgląd na to, że dla mnie warunki złe to te, kiedy nie da się zjechać bez odpinania nart! chyba, że tylko na krótkim odcinku, no to jest jeszcze OK. To są normalne warunki. Pod tym względem w pełni się zgadzamy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... top Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Zaczęli śnieżyć http://tmr.sk/media/...on-mt.-chopok-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dzięki za info, ale ja w foto z f... nie wierzę! Takich zdjęć mam w archiwum kilkanaście... Planuję wypad w tamte strony w nd. Jak czas pozwoli to wlezę kawałek (może nawet większy, kawałek) na tą "kople" i może coś wrzucę udokumentowanego (jak będzie co... ). No a jak nie to cóż pozostanie być w niewiedzy do 30.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Tu masz kamerki na żywo (chwilę się wgrywa). Na razie za dużo tam się nie dzieje, ale będzie dobrze. http://www.jasna.sk/...chod-2,24-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Kamery z Chopka to ja mam wgrane jako pulpit do lapcia ale dzięki! nie wierzę w tą fotkę w tym roku! może zaczęli naśnieżać ale... bez przesady!!! nie wiem czy tam bywasz ale taka szadź śniegowa? jak jeszcze przedwczoraj patrzyłem na kamery i ptoki tam siedziały? bez jaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Ładny widoczek teraz z Chopoka (zaczęli śnieżyć): " http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Jasiek. Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: no to efekty są, jakie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: d.jpg no to efekty są, jakie są! Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Często to oni mi wysyłają info a jak nie to: https://www.jasna.sk...ry/jasna-live/ albo f: https://www.facebook.com/jasnanizketatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 http://www.jasna.sk/...y-ii-1028-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 No i już po Juhu do jutra jeszcze coś pewnie pozmieniają, a w sobotę włączą tylko Biela Put!!! 29.11.2018 Lyžiarsku sezónu 2018/19 odštartuje ako prvé z tatranských stredísk stredisko Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako 3 kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne 30 cm a podmienky na lyžovanie dobré a miestami obmedzené. Lyžovať sa bude na severnej strane Chopku na modrej zjazdovke č. 13 Biela Púť a na červených zjazdovkách č. 1 Pretekárskaz Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ja się tam wybieram od 10.12. więc pewnie jak zwykle w połowie grudnia, nie wszystko będzie hulało, ale strasznej bidy też nie będzie. A być może matka natura też coś tam sypnie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A na Chopoku szusują! http://www.jasna.sk/...-ii-1342-m-n-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ale tych lasów ubyło na lewo od Priehyby - wydawało mi się, że nawet po tej wichurze sprzed roku, trochę drzew wtedy jeszcze zostało, a teraz tylko pozostałości. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dziś na Chopoku piękna mroźna pogoda, więc śnieżą na całego! Najwyraźniej szykują na weekend otwarcie nowych tras. Pozdr4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 No wygląda coraz ciekawiej. I tak trzymać. W końcu jadę zobaczyć to na live i to nie zależnie od pogody. Decyzja zapadła. Na weekend mają otworzyć południe aż do Krupowej (przez Hotelową) - zobaczymy. Ale trasy będą zwężone: Śnieżą na większości tras, nawet Lućky. Tylko dlaczego zapomnieli o najważniejszym odcinku Pretakarskiej - Konsky Grun/Lukova??? Ale moje kochane południe wygląda coraz ciekawiej! nawet kosówkę dośnieżyli PS. do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Prognozy pogody na najbliższe dwa tygodnie też optymistyczne. Cały czas poniżej "O", a w niektóre dni może być naprawdę dosyć zimno. -10 C! Jak zwykle, będzie dobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Śnieżą już też samą górę.. http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Północna strona i czarna trasa otvorena! http://www.jasna.sk/...vina-1488-m-nm/ Ludzików niewielu i tak właśnie będzie przez cały przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Aktualne informacje z Chopoka (od Jaśka)
christof Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 konczylismy sezon odpinajac narty o ile pamietam i bylo super hah pamietasz laske co opalala sie i co kilkanascie minut odbijala karte nie wyjezdzajac w gore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Cześć PS. czytając moje relację, proszę brać wzgląd na to, że dla mnie warunki złe to te, kiedy nie da się zjechać bez odpinania nart! chyba, że tylko na krótkim odcinku, no to jest jeszcze OK. To są normalne warunki. Pod tym względem w pełni się zgadzamy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
top Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Zaczęli śnieżyć http://tmr.sk/media/...on-mt.-chopok-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dzięki za info, ale ja w foto z f... nie wierzę! Takich zdjęć mam w archiwum kilkanaście... Planuję wypad w tamte strony w nd. Jak czas pozwoli to wlezę kawałek (może nawet większy, kawałek) na tą "kople" i może coś wrzucę udokumentowanego (jak będzie co... ). No a jak nie to cóż pozostanie być w niewiedzy do 30.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Tu masz kamerki na żywo (chwilę się wgrywa). Na razie za dużo tam się nie dzieje, ale będzie dobrze. http://www.jasna.sk/...chod-2,24-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Kamery z Chopka to ja mam wgrane jako pulpit do lapcia ale dzięki! nie wierzę w tą fotkę w tym roku! może zaczęli naśnieżać ale... bez przesady!!! nie wiem czy tam bywasz ale taka szadź śniegowa? jak jeszcze przedwczoraj patrzyłem na kamery i ptoki tam siedziały? bez jaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Ładny widoczek teraz z Chopoka (zaczęli śnieżyć): " http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: no to efekty są, jakie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Dziś podali oficjalnie, że na weekend jeździ: Sever: Pretakarska: tylko - Prehiba/Zahradki Majova Biela Put Juh: czarnulka Zjazdarska + łącznik do gondoli No d...y nie urywa PS. ciekawe czy mieli faktycznie awarię, czy powinni się tylko tak nazywać! bo jak ktoś naśnieża tak: d.jpg no to efekty są, jakie są! Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Często to oni mi wysyłają info a jak nie to: https://www.jasna.sk...ry/jasna-live/ albo f: https://www.facebook.com/jasnanizketatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 http://www.jasna.sk/...y-ii-1028-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 No i już po Juhu do jutra jeszcze coś pewnie pozmieniają, a w sobotę włączą tylko Biela Put!!! 29.11.2018 Lyžiarsku sezónu 2018/19 odštartuje ako prvé z tatranských stredísk stredisko Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako 3 kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne 30 cm a podmienky na lyžovanie dobré a miestami obmedzené. Lyžovať sa bude na severnej strane Chopku na modrej zjazdovke č. 13 Biela Púť a na červených zjazdovkách č. 1 Pretekárskaz Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ja się tam wybieram od 10.12. więc pewnie jak zwykle w połowie grudnia, nie wszystko będzie hulało, ale strasznej bidy też nie będzie. A być może matka natura też coś tam sypnie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A na Chopoku szusują! http://www.jasna.sk/...-ii-1342-m-n-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ale tych lasów ubyło na lewo od Priehyby - wydawało mi się, że nawet po tej wichurze sprzed roku, trochę drzew wtedy jeszcze zostało, a teraz tylko pozostałości. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dziś na Chopoku piękna mroźna pogoda, więc śnieżą na całego! Najwyraźniej szykują na weekend otwarcie nowych tras. Pozdr4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 No wygląda coraz ciekawiej. I tak trzymać. W końcu jadę zobaczyć to na live i to nie zależnie od pogody. Decyzja zapadła. Na weekend mają otworzyć południe aż do Krupowej (przez Hotelową) - zobaczymy. Ale trasy będą zwężone: Śnieżą na większości tras, nawet Lućky. Tylko dlaczego zapomnieli o najważniejszym odcinku Pretakarskiej - Konsky Grun/Lukova??? Ale moje kochane południe wygląda coraz ciekawiej! nawet kosówkę dośnieżyli PS. do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Prognozy pogody na najbliższe dwa tygodnie też optymistyczne. Cały czas poniżej "O", a w niektóre dni może być naprawdę dosyć zimno. -10 C! Jak zwykle, będzie dobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Śnieżą już też samą górę.. http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Północna strona i czarna trasa otvorena! http://www.jasna.sk/...vina-1488-m-nm/ Ludzików niewielu i tak właśnie będzie przez cały przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Wrzuć link do aktualnych info ze strony Chopoka (Jasnej), bo nie bardzo wiem gdzie tego szukać, please... Często to oni mi wysyłają info a jak nie to: https://www.jasna.sk...ry/jasna-live/ albo f: https://www.facebook.com/jasnanizketatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 http://www.jasna.sk/...y-ii-1028-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 No i już po Juhu do jutra jeszcze coś pewnie pozmieniają, a w sobotę włączą tylko Biela Put!!! 29.11.2018 Lyžiarsku sezónu 2018/19 odštartuje ako prvé z tatranských stredísk stredisko Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako 3 kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne 30 cm a podmienky na lyžovanie dobré a miestami obmedzené. Lyžovať sa bude na severnej strane Chopku na modrej zjazdovke č. 13 Biela Púť a na červených zjazdovkách č. 1 Pretekárskaz Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ja się tam wybieram od 10.12. więc pewnie jak zwykle w połowie grudnia, nie wszystko będzie hulało, ale strasznej bidy też nie będzie. A być może matka natura też coś tam sypnie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A na Chopoku szusują! http://www.jasna.sk/...-ii-1342-m-n-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ale tych lasów ubyło na lewo od Priehyby - wydawało mi się, że nawet po tej wichurze sprzed roku, trochę drzew wtedy jeszcze zostało, a teraz tylko pozostałości. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dziś na Chopoku piękna mroźna pogoda, więc śnieżą na całego! Najwyraźniej szykują na weekend otwarcie nowych tras. Pozdr4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 No wygląda coraz ciekawiej. I tak trzymać. W końcu jadę zobaczyć to na live i to nie zależnie od pogody. Decyzja zapadła. Na weekend mają otworzyć południe aż do Krupowej (przez Hotelową) - zobaczymy. Ale trasy będą zwężone: Śnieżą na większości tras, nawet Lućky. Tylko dlaczego zapomnieli o najważniejszym odcinku Pretakarskiej - Konsky Grun/Lukova??? Ale moje kochane południe wygląda coraz ciekawiej! nawet kosówkę dośnieżyli PS. do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Prognozy pogody na najbliższe dwa tygodnie też optymistyczne. Cały czas poniżej "O", a w niektóre dni może być naprawdę dosyć zimno. -10 C! Jak zwykle, będzie dobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Śnieżą już też samą górę.. http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Północna strona i czarna trasa otvorena! http://www.jasna.sk/...vina-1488-m-nm/ Ludzików niewielu i tak właśnie będzie przez cały przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 http://www.jasna.sk/...y-ii-1028-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 No i już po Juhu do jutra jeszcze coś pewnie pozmieniają, a w sobotę włączą tylko Biela Put!!! 29.11.2018 Lyžiarsku sezónu 2018/19 odštartuje ako prvé z tatranských stredísk stredisko Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako 3 kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne 30 cm a podmienky na lyžovanie dobré a miestami obmedzené. Lyžovať sa bude na severnej strane Chopku na modrej zjazdovke č. 13 Biela Púť a na červených zjazdovkách č. 1 Pretekárskaz Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ja się tam wybieram od 10.12. więc pewnie jak zwykle w połowie grudnia, nie wszystko będzie hulało, ale strasznej bidy też nie będzie. A być może matka natura też coś tam sypnie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A na Chopoku szusują! http://www.jasna.sk/...-ii-1342-m-n-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ale tych lasów ubyło na lewo od Priehyby - wydawało mi się, że nawet po tej wichurze sprzed roku, trochę drzew wtedy jeszcze zostało, a teraz tylko pozostałości. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Dziś na Chopoku piękna mroźna pogoda, więc śnieżą na całego! Najwyraźniej szykują na weekend otwarcie nowych tras. Pozdr4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 No wygląda coraz ciekawiej. I tak trzymać. W końcu jadę zobaczyć to na live i to nie zależnie od pogody. Decyzja zapadła. Na weekend mają otworzyć południe aż do Krupowej (przez Hotelową) - zobaczymy. Ale trasy będą zwężone: Śnieżą na większości tras, nawet Lućky. Tylko dlaczego zapomnieli o najważniejszym odcinku Pretakarskiej - Konsky Grun/Lukova??? Ale moje kochane południe wygląda coraz ciekawiej! nawet kosówkę dośnieżyli PS. do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Prognozy pogody na najbliższe dwa tygodnie też optymistyczne. Cały czas poniżej "O", a w niektóre dni może być naprawdę dosyć zimno. -10 C! Jak zwykle, będzie dobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Śnieżą już też samą górę.. http://www.jasna.sk/...apad-2024-m-nm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Północna strona i czarna trasa otvorena! http://www.jasna.sk/...vina-1488-m-nm/ Ludzików niewielu i tak właśnie będzie przez cały przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi