damianisko Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam - nie wiem czy to właściwe miejsce na moje pytanie. Kto z Szanownych Forumowiczów wie/ sam kupował i może napisać coś o https://www.vipsski.com. Jest tu oferowany sprzęt narciarski w atrakcyjnych cenach. Jak przebiega płatność/ koszty wysyłki/ terminy dostawy i tp. Proszę o wszelkie info i porady, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam - nie wiem czy to właściwe miejsce na moje pytanie. Kto z Szanownych Forumowiczów wie/ sam kupował i może napisać coś o https://www.vipsski.com. Jest tu oferowany sprzęt narciarski w atrakcyjnych cenach. Jak przebiega płatność/ koszty wysyłki/ terminy dostawy i tp. Proszę o wszelkie info i porady, dziękuję i pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam - nie wiem czy to właściwe miejsce na moje pytanie. Kto z Szanownych Forumowiczów wie/ sam kupował i może napisać coś o https://www.vipsski.com. Jest tu oferowany sprzęt narciarski w atrakcyjnych cenach. Jak przebiega płatność/ koszty wysyłki/ terminy dostawy i tp. Proszę o wszelkie info i porady, dziękuję i pozdrawiam No ładna opinia, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Na FB też są podobne opinie, bardzo dużo w jęz. rosyjskim i angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Kiedyś obserwowałem podobny sklep. Oszukali kumpla. Strona nie została zablokowana przez dobre trzy miesiące odkąd zaczeliśmy się nią interesowac.Wiele osób deklatowało w necie, że zgłosiło sprawę na policję w różnych krajach. Mimo tego nadal przez długi czas uprawiali proceder. Trzeba być czujnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Trzeba być czujnym... Wystarczy w takich sytuacjach (niepewny sklep albo zakupy za granica albo nawet zakupy na alledrogo) placic karta, ktorej wystawca swiadczy usluge chargeback i mozna spac spokojnie Raz bylem zmuszony skorzystac z tego przywileju i wszystko odbylo sie naprawde sprawnie, a ja otrzymalem zwrot $$$ i jeszcze zostal mi zakupiony towar (podrobka, wiec wartosc zadna), bo sprzedawca rozpuscil sie w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Fajna, bardzo użyteczna usługa. Widzę, że mają w Millenium takze jestem z ich mastercardem bezpieczny, a nie miałem o tym pojęcia. Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Myślałem, że tylko paypal chroni zagraniczne transakcje. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Nic nie trzeba aktywować, a przynajmniej ja nie musiałem i taki jest mój stan wiedzy na dzisiaj, ale dla pewności przeczytaj sobie jak to wygląda w Twoim banku. Mysle, że "chargeback millenium bank" w Google wyjaśni wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witamy w gronie skimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupy w vipsski.com × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
damianisko Napisano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam - nie wiem czy to właściwe miejsce na moje pytanie. Kto z Szanownych Forumowiczów wie/ sam kupował i może napisać coś o https://www.vipsski.com. Jest tu oferowany sprzęt narciarski w atrakcyjnych cenach. Jak przebiega płatność/ koszty wysyłki/ terminy dostawy i tp. Proszę o wszelkie info i porady, dziękuję i pozdrawiam No ładna opinia, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Na FB też są podobne opinie, bardzo dużo w jęz. rosyjskim i angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Kiedyś obserwowałem podobny sklep. Oszukali kumpla. Strona nie została zablokowana przez dobre trzy miesiące odkąd zaczeliśmy się nią interesowac.Wiele osób deklatowało w necie, że zgłosiło sprawę na policję w różnych krajach. Mimo tego nadal przez długi czas uprawiali proceder. Trzeba być czujnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Trzeba być czujnym... Wystarczy w takich sytuacjach (niepewny sklep albo zakupy za granica albo nawet zakupy na alledrogo) placic karta, ktorej wystawca swiadczy usluge chargeback i mozna spac spokojnie Raz bylem zmuszony skorzystac z tego przywileju i wszystko odbylo sie naprawde sprawnie, a ja otrzymalem zwrot $$$ i jeszcze zostal mi zakupiony towar (podrobka, wiec wartosc zadna), bo sprzedawca rozpuscil sie w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Fajna, bardzo użyteczna usługa. Widzę, że mają w Millenium takze jestem z ich mastercardem bezpieczny, a nie miałem o tym pojęcia. Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Myślałem, że tylko paypal chroni zagraniczne transakcje. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Nic nie trzeba aktywować, a przynajmniej ja nie musiałem i taki jest mój stan wiedzy na dzisiaj, ale dla pewności przeczytaj sobie jak to wygląda w Twoim banku. Mysle, że "chargeback millenium bank" w Google wyjaśni wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witamy w gronie skimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupy w vipsski.com × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianisko Napisano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Wałek na 1000% Na FB też są podobne opinie, bardzo dużo w jęz. rosyjskim i angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Kiedyś obserwowałem podobny sklep. Oszukali kumpla. Strona nie została zablokowana przez dobre trzy miesiące odkąd zaczeliśmy się nią interesowac.Wiele osób deklatowało w necie, że zgłosiło sprawę na policję w różnych krajach. Mimo tego nadal przez długi czas uprawiali proceder. Trzeba być czujnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Trzeba być czujnym... Wystarczy w takich sytuacjach (niepewny sklep albo zakupy za granica albo nawet zakupy na alledrogo) placic karta, ktorej wystawca swiadczy usluge chargeback i mozna spac spokojnie Raz bylem zmuszony skorzystac z tego przywileju i wszystko odbylo sie naprawde sprawnie, a ja otrzymalem zwrot $$$ i jeszcze zostal mi zakupiony towar (podrobka, wiec wartosc zadna), bo sprzedawca rozpuscil sie w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Fajna, bardzo użyteczna usługa. Widzę, że mają w Millenium takze jestem z ich mastercardem bezpieczny, a nie miałem o tym pojęcia. Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Myślałem, że tylko paypal chroni zagraniczne transakcje. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Nic nie trzeba aktywować, a przynajmniej ja nie musiałem i taki jest mój stan wiedzy na dzisiaj, ale dla pewności przeczytaj sobie jak to wygląda w Twoim banku. Mysle, że "chargeback millenium bank" w Google wyjaśni wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witamy w gronie skimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupy w vipsski.com
CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Kiedyś obserwowałem podobny sklep. Oszukali kumpla. Strona nie została zablokowana przez dobre trzy miesiące odkąd zaczeliśmy się nią interesowac.Wiele osób deklatowało w necie, że zgłosiło sprawę na policję w różnych krajach. Mimo tego nadal przez długi czas uprawiali proceder. Trzeba być czujnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Trzeba być czujnym... Wystarczy w takich sytuacjach (niepewny sklep albo zakupy za granica albo nawet zakupy na alledrogo) placic karta, ktorej wystawca swiadczy usluge chargeback i mozna spac spokojnie Raz bylem zmuszony skorzystac z tego przywileju i wszystko odbylo sie naprawde sprawnie, a ja otrzymalem zwrot $$$ i jeszcze zostal mi zakupiony towar (podrobka, wiec wartosc zadna), bo sprzedawca rozpuscil sie w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Fajna, bardzo użyteczna usługa. Widzę, że mają w Millenium takze jestem z ich mastercardem bezpieczny, a nie miałem o tym pojęcia. Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Myślałem, że tylko paypal chroni zagraniczne transakcje. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Nic nie trzeba aktywować, a przynajmniej ja nie musiałem i taki jest mój stan wiedzy na dzisiaj, ale dla pewności przeczytaj sobie jak to wygląda w Twoim banku. Mysle, że "chargeback millenium bank" w Google wyjaśni wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... damianisko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witamy w gronie skimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
CaperSKI Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Fajna, bardzo użyteczna usługa. Widzę, że mają w Millenium takze jestem z ich mastercardem bezpieczny, a nie miałem o tym pojęcia. Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Myślałem, że tylko paypal chroni zagraniczne transakcje. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Nie widzę tylko czy trzeba to jakoś aktywować, czy jest przy karcie z automatu. Nic nie trzeba aktywować, a przynajmniej ja nie musiałem i taki jest mój stan wiedzy na dzisiaj, ale dla pewności przeczytaj sobie jak to wygląda w Twoim banku. Mysle, że "chargeback millenium bank" w Google wyjaśni wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianisko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witamy w gronie skimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi