narciarz70 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Z racji dużej sympatii do firmy - marki narciarskiej Kneissl informuję, że jest nowy dystrybutor nart marki Kneissl na Polskę. Dystrybutorem jest firma Sportimpex z Warszawy, która jest również dystrybutorem kijów firmy Leki i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Czyli kneissl rozpoczął produkcje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Czyli kneissl rozpoczął produkcje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 z ciekawości wszedłem na stronkę i muszę przyznać że wizualnie bardzo mi się podobają. Taka mocno surowa szata graficzna...Fajna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Szata nie surowa a elegancki minimalizm Dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Chyba musisz napisać maila do importera. Obstawiam 1000Eur za gołą deskę https://drive.google...Qdeo1tgP5D/view W grupie GS FIS świetne parametry mają Master: 181/21m i 184/25m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Tajemnica? Importer nie jest zainteresowany sprzedażą? Mówi się trudno... Mam na czym jeździć. Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Tajemnica? Importer nie jest zainteresowany sprzedażą? Mówi się trudno... Mam na czym jeździć. Ale dzięki za info. Nie rozumiem. Jaka tajemnica? Nie podają cen na stronie? Nie podają do żadnej marki którą prowadzą. Rynek jest bardzo trudny i importer musi dbać o sprzedawców. Może zostawia im politykę cenową? Importer na pewno dba o sprzedaż. Widząc popularność nie tanich kiji LEKI raczej wiedzą co robią. Tak tylko gdybam i się na nich nie gniewam. To chyba nie jest trudne napisać maila. Dlaczego oczekujesz, że nawet bez Twojego pytania ktoś poda Ci na tacy to czego nawet sobie nie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Spokojnie, na nikogo się nie gniewam. Sądziłem na podstawie jednego z wpisów, że jest już jakiś bezpośredni dystrybutor. Wiesz przecież dobrze, że już dawno skończył się rynek producenta. Jeśli ktoś chce coś sprzedać to spodziewam się, że wyjdzie z jakąś ofertą. Myślałem, że takowa gdzieś jest, a że nie mogłem znaleźć to zapytałem. Przecież jeśli ktoś produkuje, lub sprowadza jakikolwiek towar, to zwykle zabiega o sprzedaż, a jeśli nie, to już jego sprawa i nic mi do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny lub nie -zawsze mozna porownac z zagranica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 nie znam definicji polskiej Manufacture Suggested Retail Price - w tlumaczeniu doslownym, to cena sprzedazy zalecana dla sklepow, przez producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dokladnie - jest to cena z katalogu. To jaką cenę da sklep to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Który model Cię interesuje to Ci podam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty Kneissl w Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 z ciekawości wszedłem na stronkę i muszę przyznać że wizualnie bardzo mi się podobają. Taka mocno surowa szata graficzna...Fajna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Szata nie surowa a elegancki minimalizm Dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Chyba musisz napisać maila do importera. Obstawiam 1000Eur za gołą deskę https://drive.google...Qdeo1tgP5D/view W grupie GS FIS świetne parametry mają Master: 181/21m i 184/25m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Tajemnica? Importer nie jest zainteresowany sprzedażą? Mówi się trudno... Mam na czym jeździć. Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Tajemnica? Importer nie jest zainteresowany sprzedażą? Mówi się trudno... Mam na czym jeździć. Ale dzięki za info. Nie rozumiem. Jaka tajemnica? Nie podają cen na stronie? Nie podają do żadnej marki którą prowadzą. Rynek jest bardzo trudny i importer musi dbać o sprzedawców. Może zostawia im politykę cenową? Importer na pewno dba o sprzedaż. Widząc popularność nie tanich kiji LEKI raczej wiedzą co robią. Tak tylko gdybam i się na nich nie gniewam. To chyba nie jest trudne napisać maila. Dlaczego oczekujesz, że nawet bez Twojego pytania ktoś poda Ci na tacy to czego nawet sobie nie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Spokojnie, na nikogo się nie gniewam. Sądziłem na podstawie jednego z wpisów, że jest już jakiś bezpośredni dystrybutor. Wiesz przecież dobrze, że już dawno skończył się rynek producenta. Jeśli ktoś chce coś sprzedać to spodziewam się, że wyjdzie z jakąś ofertą. Myślałem, że takowa gdzieś jest, a że nie mogłem znaleźć to zapytałem. Przecież jeśli ktoś produkuje, lub sprowadza jakikolwiek towar, to zwykle zabiega o sprzedaż, a jeśli nie, to już jego sprawa i nic mi do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny lub nie -zawsze mozna porownac z zagranica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 nie znam definicji polskiej Manufacture Suggested Retail Price - w tlumaczeniu doslownym, to cena sprzedazy zalecana dla sklepow, przez producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dokladnie - jest to cena z katalogu. To jaką cenę da sklep to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Który model Cię interesuje to Ci podam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty Kneissl w Polsce
Dany de Vino Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Spokojnie, na nikogo się nie gniewam. Sądziłem na podstawie jednego z wpisów, że jest już jakiś bezpośredni dystrybutor. Wiesz przecież dobrze, że już dawno skończył się rynek producenta. Jeśli ktoś chce coś sprzedać to spodziewam się, że wyjdzie z jakąś ofertą. Myślałem, że takowa gdzieś jest, a że nie mogłem znaleźć to zapytałem. Przecież jeśli ktoś produkuje, lub sprowadza jakikolwiek towar, to zwykle zabiega o sprzedaż, a jeśli nie, to już jego sprawa i nic mi do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny lub nie -zawsze mozna porownac z zagranica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 nie znam definicji polskiej Manufacture Suggested Retail Price - w tlumaczeniu doslownym, to cena sprzedazy zalecana dla sklepow, przez producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dokladnie - jest to cena z katalogu. To jaką cenę da sklep to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Który model Cię interesuje to Ci podam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty Kneissl w Polsce
Piskoor Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jest cos takiego jak MSRP - czyli orientacyjna cena sprzeday ( w wolnym tlumaczeniu) - to , za ile sprzedawca sprzeda, to juz sprawa.............. wiec czemu nie podac wlasnie tej MSRP? dla zorientowania sie 'z grubsza". Rynek wszedzie jest ciezki - zyc tez jest ciezko....jakos plakac nie bede, jezeli ktos poda ceny MSRP - to jest tzw cena katalogowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 nie znam definicji polskiej Manufacture Suggested Retail Price - w tlumaczeniu doslownym, to cena sprzedazy zalecana dla sklepow, przez producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dokladnie - jest to cena z katalogu. To jaką cenę da sklep to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Który model Cię interesuje to Ci podam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 nie znam definicji polskiej Manufacture Suggested Retail Price - w tlumaczeniu doslownym, to cena sprzedazy zalecana dla sklepow, przez producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dokladnie - jest to cena z katalogu. To jaką cenę da sklep to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Wie ktoś gdzie można znaleźć ceny? Który model Cię interesuje to Ci podam ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
narciarz70 Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Modele nart, budowa i szata graficzna jest niezmienna od samego początku jak wyprodukowano po raz pierwszy te modele nart Kneissl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi