merman Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 chcę kupić narty do zabawy na stoku ale i do jazdy poza trasami , miał ktoś którąś z nich , a może macie jakieś lepsze modele, oglądałem jeszcze majesty dirty bear. nigdy wcześniej takich nie miałem więc proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 chcę kupić narty do zabawy na stoku ale i do jazdy poza trasami , miał ktoś którąś z nich , a może macie jakieś lepsze modele, oglądałem jeszcze majesty dirty bear. nigdy wcześniej takich nie miałem więc proszę o radę. Napisz to chłopaków z firmy Majesty to Ci pomogą w wyborze nart. Emelia wysyłam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi