makostan Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 5 i 7 lat.... to zarówno w Austrii jak i Włoszech skipass powinien być za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Witaj, mogę zaproponować udział w marcowym wyjeździe. Wyjazd może być ciekawą formułą połączenia z jednej strony wyjazdu rodzinnego z drugiej opcji wyjeżdżenia się. Jest to możliwe, ponieważ podczas wyjazdu organizowana jest szkółka dla dzieci i oddając je pod opiekę instruktorów masz czas do godziny 12/12.30 dla siebie. Oferta jest kompletna w sensie: przejazd, karnet, ubezpieczenie, noclegi wszystko w dobrych cenach, jakie udało się nam wypracować przez lata. Sam wyjazd w terminie 22-31 MAR 2019 Więcej informacji: https://www.facebook...29386044611572/ W razie pytań proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 5 i 7 lat.... to zarówno w Austrii jak i Włoszech skipass powinien być za darmo. Dzięki, tak też szukam. A możesz bardziej szczegółowo coś podpowiedzieć? Masz może jakieś namiary na sprawdzoną kwaterę? Szkółkę? Miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Witaj, mogę zaproponować udział w marcowym wyjeździe. Wyjazd może być ciekawą formułą połączenia z jednej strony wyjazdu rodzinnego z drugiej opcji wyjeżdżenia się. Jest to możliwe, ponieważ podczas wyjazdu organizowana jest szkółka dla dzieci i oddając je pod opiekę instruktorów masz czas do godziny 12/12.30 dla siebie. Oferta jest kompletna w sensie: przejazd, karnet, ubezpieczenie, noclegi wszystko w dobrych cenach, jakie udało się nam wypracować przez lata. Sam wyjazd w terminie 22-31 MAR 2019 Więcej informacji: https://www.facebook...29386044611572/ W razie pytań proszę o kontakt MOżesz mi podać pełną wycenę na maila: [email protected] ? Czy tylko ten termin jest możliwy? nie masz niczego koniec stycznia - początek lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 MOżesz mi podać pełną wycenę na maila: [email protected] ? Czy tylko ten termin jest możliwy? nie masz niczego koniec stycznia - początek lutego? dwa terminy: grudzień 7-16 marzec 22-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki, tak też szukam. A możesz bardziej szczegółowo coś podpowiedzieć? Masz może jakieś namiary na sprawdzoną kwaterę? Szkółkę? Miejsce?Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2018. Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 .Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat .Słuszna uwaga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Słuszna uwaga :-) Starszy już jeździ na nartach, a młoda była tylko kilka razy na oślej łączce. Jeśli chodzi o wiek, to uważam, że nie takie brzdące już śmigają więc na pewno nie za małe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . niesłuszna uwaga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Napisałem:) będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Witaj, mogę zaproponować udział w marcowym wyjeździe. Wyjazd może być ciekawą formułą połączenia z jednej strony wyjazdu rodzinnego z drugiej opcji wyjeżdżenia się. Jest to możliwe, ponieważ podczas wyjazdu organizowana jest szkółka dla dzieci i oddając je pod opiekę instruktorów masz czas do godziny 12/12.30 dla siebie. Oferta jest kompletna w sensie: przejazd, karnet, ubezpieczenie, noclegi wszystko w dobrych cenach, jakie udało się nam wypracować przez lata. Sam wyjazd w terminie 22-31 MAR 2019 Więcej informacji: https://www.facebook...29386044611572/ W razie pytań proszę o kontakt MOżesz mi podać pełną wycenę na maila: [email protected] ? Czy tylko ten termin jest możliwy? nie masz niczego koniec stycznia - początek lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 MOżesz mi podać pełną wycenę na maila: [email protected] ? Czy tylko ten termin jest możliwy? nie masz niczego koniec stycznia - początek lutego? dwa terminy: grudzień 7-16 marzec 22-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki, tak też szukam. A możesz bardziej szczegółowo coś podpowiedzieć? Masz może jakieś namiary na sprawdzoną kwaterę? Szkółkę? Miejsce?Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2018. Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 .Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat .Słuszna uwaga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Słuszna uwaga :-) Starszy już jeździ na nartach, a młoda była tylko kilka razy na oślej łączce. Jeśli chodzi o wiek, to uważam, że nie takie brzdące już śmigają więc na pewno nie za małe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . niesłuszna uwaga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Napisałem:) będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 MOżesz mi podać pełną wycenę na maila: [email protected] ? Czy tylko ten termin jest możliwy? nie masz niczego koniec stycznia - początek lutego? dwa terminy: grudzień 7-16 marzec 22-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki, tak też szukam. A możesz bardziej szczegółowo coś podpowiedzieć? Masz może jakieś namiary na sprawdzoną kwaterę? Szkółkę? Miejsce?Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2018. Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 .Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat .Słuszna uwaga :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Słuszna uwaga :-) Starszy już jeździ na nartach, a młoda była tylko kilka razy na oślej łączce. Jeśli chodzi o wiek, to uważam, że nie takie brzdące już śmigają więc na pewno nie za małe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . niesłuszna uwaga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Napisałem:) będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 . Nie za małe te dzieci na narty? Zważywszy, że jeszcze nie przyszły na świat . niesłuszna uwaga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Napisałem:) będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zgodnie z cennikiem tegorocznym skipass free jest dla dzieci urodzonych po 1.12.2010 Oczywiście na zasadzie jeden rodzic ze skipasem = dziecko skipass free. To obowiązuje w całych dolomitach. Napisz na pw to podeślę Ci jakieś oferty Napisałem:) będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 niesłuszna uwaga ]Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makostan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Piskoor pomylił się w dacie, już ją poprawił. Moją uwagę odebrał jako żart i bardzo słusznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SlowManiak Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Witajcie, Poszukuję jakiegoś fajnego i Taniego miejsca na wyjazd z dwójką dzieci na narty (5 i 7 lat). Chcę je puścić do szkółki, więc zależy mi na warunkach pod dzieciaki. Możecie mi polecić cos w normalnych cenach, gdzie są szkółki dla dzieciaków, albo miejsca gdzie skipass jest cenie, albo dzieciaki są za free? Kwatery? Miejsca? Hotele ? Będę wdzięczny za każdy pomysł. Dzieciaki bardzo czekają na ten wyjazd, a przy 4 osobach to już robi się spora suma:) Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI
makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 hej, organizujemy wyjazd 5 stycznia do Kaprun - 6 dni jazdy. Szkolenie dla dzieci z instruktorami z Polski Jeśli termin Ci pasuje daj znać, podeślę opis wyjazdu NIestety pasuje nam tylko termin ferii zimowych pomiędzy 19.01.2019 - a 3.02.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty za granicą z DZIEĆMI
makostan Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Cześć, czy wybrałeś konkretny termin? (podesłałbym więcej szczegółów) Generalnie propozycje wyjazdów ze szkoleniem dla dzieci znajdziesz pod linkiem: https://www.slowmani...arty-snowboard/ PozdrowieniJe JEszcze przeglądamy oferty. Jeśli macie coś w okolicach Bergamo bo tam lądujemy, to chętnie przejrzę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
makostan Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, w tym terminie mamy Bukovel, jeśli interesuje Was wschód zastanawialiśmy sie nad tym, ale sporo pisało tam o fatalnych drogach, długich postojach na granicy, a ceny ponoć też wcale nie aż takie tanie. Masz inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi