kordiankw Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 To już psi Sylwester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Nie wystroił się na urodziny swego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Rodzina mi się powiększyła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 On 5/6/2022 at 1:11 PM, tomkly said: Rodzina mi się powiększyła Jak sobie radzi Twój Golden z tym urokliwym szczeniakiem…już ma jakieś imię? Mój Apollo maluchy niestety przewraca… Tylko Rocky - English retriever - ze swoją 100 funtową wagą nie da się odepchnąć od bramy sąsiadki … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Joanna Sm napisał: Jak sobie radzi Twój Golden z tym urokliwym szczeniakiem…już ma jakieś imię? Mój Apollo maluchy niestety przewraca… Tylko Rocky - English retriever - ze swoją 100 funtową wagą nie da się odepchnąć od bramy sąsiadki … Pilnuje żeby mu się krzywda nie stała. Chodzi za nim po ogrodzie i patrzy czy nic złego mu się nie dzieje. Próbuje go też wychowywać, pokazując gdzie są akceptowalne granice zachowania. Mam wrażenie, że tak jakby wychowywała swoje szczeniaki. Jak zaczął podgryzać w ogrodzie rośliny i zaczęliśmy mu zakazywać to Mia pilnowała żeby tego nie robił. A mały ma na imię Guinness. Edytowane 8 Maja 2022 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Idealnie do trenowania hasła: Mia aport Guiness! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi