kordiankw Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 i bez śniegu Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Labrador. Dzieci. To już trzeci, pierwszy czarny, gdy miał rok podczas spaceru z żona, pogonił za jakaś suczką i ktoś „życzliwy” go sobie przytulił, bo łasił się do każdego obcego. Drugi biszkoptowy w wieku 4 lat nie przeżył ukąszenia kleszcza. Przez kilka lat nie chciałem nowego psa, ale dzieci dorosły i nie liczą się już z moim zdaniem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Labrador. Dzieci. To już trzeci, pierwszy czarny, gdy miał rok podczas spaceru z żona, pogonił za jakaś suczką i ktoś „życzliwy” go sobie przytulił, bo łasił się do każdego obcego. Drugi biszkoptowy w wieku 4 lat nie przeżył ukąszenia kleszcza. Przez kilka lat nie chciałem nowego psa, ale dzieci dorosły i nie liczą się już z moim zdaniem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Dlaczego uwielbiasz psy??? To proste - nie jeździsz rowerem przez zapomniane polskie wioski! Pozdro Wiesiek Eeee ... to źródło niezapomnianych przeżyć Kiedyś pod Wrocławiem za Samotworem w Dolinie Bystrzycy (polecam na rower) gonił za mną pies - piękny, młody Niemiec. Szczeka jak to pies, przecież mówić nie umie. Jadę dalej a on chap - koło kolana. Pierwszy raz w życiu mi się takie coś przydarzyło. Cztery dziurki, cztery czerwone stróżki. Niedaleko jego pani z dziećmi sobie zrobiła piknik i bronił. No nic, zsiadam z roweru i mówię do niego: "I co zrobiłeś głupolu - leżeć !". No to się grzecznie położył. Przylatuje blada włascicielka, cos tam bełkocze, że on normalnie to taki spokojny - no widzę przecież, bo leży Ja do niej "Nie gadaj kobieto tylko leć do domu po spirytus !". Za chwile wraca z butelką i dwoma kieliszkami . Z psem już się zaprzyjaźniłem - leży na plecach i pokazuje brzuszek. Jak tu nie lubić psów ? Ale Niemce jak młode to głupie, potem zresztą tez zbytnio nie mądrzeją. Mój by się nigdy tak nie zachował ! Belgusie nie szczekają przed atakiem - bo po co ? Czy nie słodki był od malucha ten czarny diabeł ? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Mieliśmy belgijskiego, dokładnie groenendaela podobnego jak ten na powyższych zdjęciach. Pies w ogóle nie wykazywał najmniejszych cech agresji, mało tego nie był nawet specjalnie terytorialny co w przypadku owczarków mocno dziwi. Każdy mógł wejść do ogrodu, a pies go witał radosnych machaniem ogonem i łaszeniem się. Niestety żył krótko, nowotwór go zabrał w wieku 9 lat. Wyjątkowy to był pies naprawdę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Tu już stareńki na tych zdjęciach. Ja miałem suczkę terverena i potem gronka. Ta rasa niestety jest podatna na choroby : / Belgi są cudowne, niesamowicie skoncentrowane na właścicielu, inteligentne, piekielnie sprawne - to pies do agility, mówi się, że żeby zabiegać Belga trzeba mieć konia albo drugiego Belga Rower też niezły choć nie lubią, gdy Pan się oddala bo może się zgubić i pies będzie musiał szukać Teraz myślę o maliniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Retrievery też fajne : ) Przyjazne a jednak z godnościa, piekna, proporcjonalna budowa. Kolega ma takiego i zwracają się do niego per "Sir". Psy są tak cudne, że wstyd je cyfrą fotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Pierwszy był z miejscowości Złotoria koło Torunia (nie pamiętam nazwy, chyba jej już nie ma). Drugi, obecny z hodowli Gawika na Śląsku. Dwa różne psy, inne charaktery, temperamenty. Cecha wspólna: "lizawka". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Labrador. Dzieci. To już trzeci, pierwszy czarny, gdy miał rok podczas spaceru z żona, pogonił za jakaś suczką i ktoś „życzliwy” go sobie przytulił, bo łasił się do każdego obcego. Drugi biszkoptowy w wieku 4 lat nie przeżył ukąszenia kleszcza. Przez kilka lat nie chciałem nowego psa, ale dzieci dorosły i nie liczą się już z moim zdaniem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Labrador. Dzieci. To już trzeci, pierwszy czarny, gdy miał rok podczas spaceru z żona, pogonił za jakaś suczką i ktoś „życzliwy” go sobie przytulił, bo łasił się do każdego obcego. Drugi biszkoptowy w wieku 4 lat nie przeżył ukąszenia kleszcza. Przez kilka lat nie chciałem nowego psa, ale dzieci dorosły i nie liczą się już z moim zdaniem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Dlaczego uwielbiasz psy??? To proste - nie jeździsz rowerem przez zapomniane polskie wioski! Pozdro Wiesiek Eeee ... to źródło niezapomnianych przeżyć Kiedyś pod Wrocławiem za Samotworem w Dolinie Bystrzycy (polecam na rower) gonił za mną pies - piękny, młody Niemiec. Szczeka jak to pies, przecież mówić nie umie. Jadę dalej a on chap - koło kolana. Pierwszy raz w życiu mi się takie coś przydarzyło. Cztery dziurki, cztery czerwone stróżki. Niedaleko jego pani z dziećmi sobie zrobiła piknik i bronił. No nic, zsiadam z roweru i mówię do niego: "I co zrobiłeś głupolu - leżeć !". No to się grzecznie położył. Przylatuje blada włascicielka, cos tam bełkocze, że on normalnie to taki spokojny - no widzę przecież, bo leży Ja do niej "Nie gadaj kobieto tylko leć do domu po spirytus !". Za chwile wraca z butelką i dwoma kieliszkami . Z psem już się zaprzyjaźniłem - leży na plecach i pokazuje brzuszek. Jak tu nie lubić psów ? Ale Niemce jak młode to głupie, potem zresztą tez zbytnio nie mądrzeją. Mój by się nigdy tak nie zachował ! Belgusie nie szczekają przed atakiem - bo po co ? Czy nie słodki był od malucha ten czarny diabeł ? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Mieliśmy belgijskiego, dokładnie groenendaela podobnego jak ten na powyższych zdjęciach. Pies w ogóle nie wykazywał najmniejszych cech agresji, mało tego nie był nawet specjalnie terytorialny co w przypadku owczarków mocno dziwi. Każdy mógł wejść do ogrodu, a pies go witał radosnych machaniem ogonem i łaszeniem się. Niestety żył krótko, nowotwór go zabrał w wieku 9 lat. Wyjątkowy to był pies naprawdę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Tu już stareńki na tych zdjęciach. Ja miałem suczkę terverena i potem gronka. Ta rasa niestety jest podatna na choroby : / Belgi są cudowne, niesamowicie skoncentrowane na właścicielu, inteligentne, piekielnie sprawne - to pies do agility, mówi się, że żeby zabiegać Belga trzeba mieć konia albo drugiego Belga Rower też niezły choć nie lubią, gdy Pan się oddala bo może się zgubić i pies będzie musiał szukać Teraz myślę o maliniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Retrievery też fajne : ) Przyjazne a jednak z godnościa, piekna, proporcjonalna budowa. Kolega ma takiego i zwracają się do niego per "Sir". Psy są tak cudne, że wstyd je cyfrą fotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Pierwszy był z miejscowości Złotoria koło Torunia (nie pamiętam nazwy, chyba jej już nie ma). Drugi, obecny z hodowli Gawika na Śląsku. Dwa różne psy, inne charaktery, temperamenty. Cecha wspólna: "lizawka". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Dlaczego uwielbiasz psy??? To proste - nie jeździsz rowerem przez zapomniane polskie wioski! Pozdro Wiesiek Eeee ... to źródło niezapomnianych przeżyć Kiedyś pod Wrocławiem za Samotworem w Dolinie Bystrzycy (polecam na rower) gonił za mną pies - piękny, młody Niemiec. Szczeka jak to pies, przecież mówić nie umie. Jadę dalej a on chap - koło kolana. Pierwszy raz w życiu mi się takie coś przydarzyło. Cztery dziurki, cztery czerwone stróżki. Niedaleko jego pani z dziećmi sobie zrobiła piknik i bronił. No nic, zsiadam z roweru i mówię do niego: "I co zrobiłeś głupolu - leżeć !". No to się grzecznie położył. Przylatuje blada włascicielka, cos tam bełkocze, że on normalnie to taki spokojny - no widzę przecież, bo leży Ja do niej "Nie gadaj kobieto tylko leć do domu po spirytus !". Za chwile wraca z butelką i dwoma kieliszkami . Z psem już się zaprzyjaźniłem - leży na plecach i pokazuje brzuszek. Jak tu nie lubić psów ? Ale Niemce jak młode to głupie, potem zresztą tez zbytnio nie mądrzeją. Mój by się nigdy tak nie zachował ! Belgusie nie szczekają przed atakiem - bo po co ? Czy nie słodki był od malucha ten czarny diabeł ? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Mieliśmy belgijskiego, dokładnie groenendaela podobnego jak ten na powyższych zdjęciach. Pies w ogóle nie wykazywał najmniejszych cech agresji, mało tego nie był nawet specjalnie terytorialny co w przypadku owczarków mocno dziwi. Każdy mógł wejść do ogrodu, a pies go witał radosnych machaniem ogonem i łaszeniem się. Niestety żył krótko, nowotwór go zabrał w wieku 9 lat. Wyjątkowy to był pies naprawdę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Tu już stareńki na tych zdjęciach. Ja miałem suczkę terverena i potem gronka. Ta rasa niestety jest podatna na choroby : / Belgi są cudowne, niesamowicie skoncentrowane na właścicielu, inteligentne, piekielnie sprawne - to pies do agility, mówi się, że żeby zabiegać Belga trzeba mieć konia albo drugiego Belga Rower też niezły choć nie lubią, gdy Pan się oddala bo może się zgubić i pies będzie musiał szukać Teraz myślę o maliniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Retrievery też fajne : ) Przyjazne a jednak z godnościa, piekna, proporcjonalna budowa. Kolega ma takiego i zwracają się do niego per "Sir". Psy są tak cudne, że wstyd je cyfrą fotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Pierwszy był z miejscowości Złotoria koło Torunia (nie pamiętam nazwy, chyba jej już nie ma). Drugi, obecny z hodowli Gawika na Śląsku. Dwa różne psy, inne charaktery, temperamenty. Cecha wspólna: "lizawka". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Mieliśmy belgijskiego, dokładnie groenendaela podobnego jak ten na powyższych zdjęciach. Pies w ogóle nie wykazywał najmniejszych cech agresji, mało tego nie był nawet specjalnie terytorialny co w przypadku owczarków mocno dziwi. Każdy mógł wejść do ogrodu, a pies go witał radosnych machaniem ogonem i łaszeniem się. Niestety żył krótko, nowotwór go zabrał w wieku 9 lat. Wyjątkowy to był pies naprawdę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Tu już stareńki na tych zdjęciach. Ja miałem suczkę terverena i potem gronka. Ta rasa niestety jest podatna na choroby : / Belgi są cudowne, niesamowicie skoncentrowane na właścicielu, inteligentne, piekielnie sprawne - to pies do agility, mówi się, że żeby zabiegać Belga trzeba mieć konia albo drugiego Belga Rower też niezły choć nie lubią, gdy Pan się oddala bo może się zgubić i pies będzie musiał szukać Teraz myślę o maliniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jestem fanem retrieverów , ogólnie psów. Miałem goldena, potem flat coated retrievea, teraz mam następnego flat coated retrievera i sukę kundla ze schroniska. Pozdrawiam FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Retrievery też fajne : ) Przyjazne a jednak z godnościa, piekna, proporcjonalna budowa. Kolega ma takiego i zwracają się do niego per "Sir". Psy są tak cudne, że wstyd je cyfrą fotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Pierwszy był z miejscowości Złotoria koło Torunia (nie pamiętam nazwy, chyba jej już nie ma). Drugi, obecny z hodowli Gawika na Śląsku. Dwa różne psy, inne charaktery, temperamenty. Cecha wspólna: "lizawka". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Retrievery też fajne : ) Przyjazne a jednak z godnościa, piekna, proporcjonalna budowa. Kolega ma takiego i zwracają się do niego per "Sir". Psy są tak cudne, że wstyd je cyfrą fotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 FCR FTW !!! Mój odszedł w styczniu (najlepsza istota jaką spotkałem). Z której hodowli masz "lizawkę" ? Pierwszy był z miejscowości Złotoria koło Torunia (nie pamiętam nazwy, chyba jej już nie ma). Drugi, obecny z hodowli Gawika na Śląsku. Dwa różne psy, inne charaktery, temperamenty. Cecha wspólna: "lizawka". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cecha wspólna: "lizawka". Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy
Mikoski Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A to moja wesoła gromadka pies i trzy koty są lepsze od telewizora jak mawiają moje córki Trzeci niestety nie chciał pozować . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Mój był z Compendio. Gawika - dobra hodowla. Zresztą ich Porter i Emilka, też z Compendio. Emilka - przyrodnia siostra mojego. Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park dlaczego uwielbiam psy
yoss Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Czyli wszystko w rodzinie. Jest jeszcze jedna wspólna cecha, jak piją to wszystko wokół jest mokre. Dałem żonie przeczytać o styczniu itd, no i się popłakała. Pozdrawiam Stawiam, że masz wnuka Vanty Mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Golden czy labrador? Rozumiem, że Twój. Uszy i te długie włosy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Pod napięciem...... ;-)Może tak wyglądać ze zdjęcia , na szczęście dla niego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Kilkanaście minut wcześniej odgryzł mi wtyczkę od kabla od pompy, a teraz leży niewiniątko Witek, pewnie przeciąłeś kosiarką i teraz zganiasz na słodkie niewiniątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Właściciel i jego pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ale pozytywna fota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Super fota- czarny z białym;) Nasz szczeniak na czas wakacji właścicieli wrócił do hodowców na wczasy- Golden retriever ma dostęp do pieskiego basenu razem z piątką innych psiaków, hodowca będzie pilnował, żeby trafił na schodki po kąpieli!! Karma i towarzystwo gratis! Jeszcze hodowcy niedawno urodziło się 9 nowych szczeniaków - pieskie życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Za suszony ogon wołowy dałbym się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi