Gabrik Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Poszukuję osób posiadających model Dalbello Panterra. Najlepiej minimum 3 sezony,im więcej używany tym lepiej. Ewentualnie Salomon np. X PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Mam Salomon X Pro 80. Jeździłem w nich 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 W zeszłym roku zakupiłem Dalbello Pantera 120. Jeździłem jeden sezon. Czemu tak krótko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 https://www.skionlin...a-130,6271.html 30 dni na stoku. Jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Przepraszam, początkowo zrozumiałem, że przejeździłeś w nich tylko sezon i się pozbyłeś . Co do linera ID tak słyszałem, że jest bardzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jest bardzo wygodny jedyne co mi w nim nie pasuje to że jest bardzo ciepły. Na pewno nie zmarzniesz w stopy . Może pomyśl o zdjęciu... skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
yoss Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 https://www.skionlin...a-130,6271.html 30 dni na stoku. Jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Przepraszam, początkowo zrozumiałem, że przejeździłeś w nich tylko sezon i się pozbyłeś . Co do linera ID tak słyszałem, że jest bardzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jest bardzo wygodny jedyne co mi w nim nie pasuje to że jest bardzo ciepły. Na pewno nie zmarzniesz w stopy . Może pomyśl o zdjęciu... skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi