MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Gotowi na Hahnenkamm? Jakieś typy? Ciekawe czy znowu jakaś świeża krew wypali podobnie do Dressena. Miałem jechać . Dostałem kupę cennych wskazówek od Mitka ale nie wypaliło niestety, może w przyszłym roku. Przed tv obecność obowiązkowa kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 259 Dodano 6 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 32 30 24 26 Popularne dni 13 Sty 19 15 Sty 16 18 Sty 16 16 Sty 15 Top użytkownicy w tym temacie Harpia 32 odpowiedzi polm 30 odpowiedzi FerraEnzo 24 odpowiedzi MajkaW 26 odpowiedzi Popularne dni 13 Sty 2019 19 odpowiedzi 15 Sty 2019 16 odpowiedzi 18 Sty 2019 16 odpowiedzi 16 Sty 2019 15 odpowiedzi polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Stawiam na jakiegoś ciężkiego. Paris, Svindal, Feuz, Franz. https://www.teleman....tzbuhel-1836134 https://www.teleman....tzbuhel-1839037 https://www.teleman....tzbuhel-1839029 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 http://live.fis-ski....0012.htm#/short http://live.fis-ski....5039.htm#/short Treningi LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 http://live.fis-ski....0012.htm#/short http://live.fis-ski....5039.htm#/short Treningi LIVE ja widzę tylko wyniki, a obraz live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 ja widzę tylko wyniki, a obraz live? To jest obraz wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni.O to typy na SG mi się skończyły.Co do DH to łatwiej chyba wytypować ilu nie dojedzie. Śniegu dużo, powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dresse wygrał bo zaświeciło słoneczko -fart. Feuz był w super formie. Teraz hmm... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Prześledź sobie program Eurosport 1i2 na likend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2018/19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Stawiam na jakiegoś ciężkiego. Paris, Svindal, Feuz, Franz. https://www.teleman....tzbuhel-1836134 https://www.teleman....tzbuhel-1839037 https://www.teleman....tzbuhel-1839029 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 http://live.fis-ski....0012.htm#/short http://live.fis-ski....5039.htm#/short Treningi LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 http://live.fis-ski....0012.htm#/short http://live.fis-ski....5039.htm#/short Treningi LIVE ja widzę tylko wyniki, a obraz live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 ja widzę tylko wyniki, a obraz live? To jest obraz wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni.O to typy na SG mi się skończyły.Co do DH to łatwiej chyba wytypować ilu nie dojedzie. Śniegu dużo, powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dresse wygrał bo zaświeciło słoneczko -fart. Feuz był w super formie. Teraz hmm... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Prześledź sobie program Eurosport 1i2 na likend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2018/19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 ja widzę tylko wyniki, a obraz live? To jest obraz wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni.O to typy na SG mi się skończyły.Co do DH to łatwiej chyba wytypować ilu nie dojedzie. Śniegu dużo, powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dresse wygrał bo zaświeciło słoneczko -fart. Feuz był w super formie. Teraz hmm... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Prześledź sobie program Eurosport 1i2 na likend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2018/19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 PS. SG Innerhofer ? Chyba za mało lodu jak dla niego. Może Jansrud się przebudził w końcu. Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni.O to typy na SG mi się skończyły.Co do DH to łatwiej chyba wytypować ilu nie dojedzie. Śniegu dużo, powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dresse wygrał bo zaświeciło słoneczko -fart. Feuz był w super formie. Teraz hmm... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Prześledź sobie program Eurosport 1i2 na likend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2018/19
polm Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jansrud podparł się na treningu na trawersie po utracie równowagi i złamał dwa palce w lewej ręce, będzie pauzować kilka tygodni.O to typy na SG mi się skończyły.Co do DH to łatwiej chyba wytypować ilu nie dojedzie. Śniegu dużo, powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dresse wygrał bo zaświeciło słoneczko -fart. Feuz był w super formie. Teraz hmm... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 kiedy będzie transmisja? i na jakim kanale? Prześledź sobie program Eurosport 1i2 na likend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Zmienili harmonogram ze względu na prognozy pogody. Zjazd jutro o 11:30 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2018/19
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 według programu eurosport 2 11:00Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Kitzbühel supergigant mężczyzn trzeba być czujnym Eurosport lubi nie aktualizować swoich programów do ostatniej chwili Informacja że zjazd jest jutro jest pewna. FIS dzisiaj to ogłosił. Lista startowa na jutro też już podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Wyniki zjazdu. https://www.fis-ski....AL&raceid=95526 Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info, dobrze, że zerknąłem na forum bo najprawdopodobniej bym przeoczył a to niedopuszczalne! Zmiany ze strone FIS Friday 25.01.19, Downhill, 11:30 Saturday 26.01.19, Slalom, 09:30/12:30 Sunday 27.01.19, Super-G, 13:30 Po przejeżdzie Raichelta myslałem, że jest nie do pobicia. Na pewno nie o sekundę! Brawo Paris. Zawody ciężkie jak co roku. Ciekawe jak tam poszło chłopakom z drugiej trzydziestki bo w pierwszej bywało różnie. Są połamane ręce i palce po treningach oraz mocno stłuczone tyłki czyli Streifowa norma. Były tez wymuszone akrobacje po których normalny człowiek wylądował by w siatkach i nigdy więcej nie chciał stanąć na nartach.(Kriechmayr?). Jak ktoś nie widziłał polecam powtórki. Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Patrząc na jutrzejszy program ES trzeba się przygotować na brak transmisji na żywo. Chyba jedynie panie w GaPa będą pokazywane na żywo... Ps. Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jest na Eurosport PLAYER w dziale VOD. Właśnie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiecie gdzie obejrzę powtórkę dzisiejszego zjazdu? Na ES jest ale o 3 i 5 rano...chyba, że wstanę o 5 przed nartami obejrzę Te powtórki w ES są całkiem do bani.Skrót ze skrótu,może kilka najlepszych zjazdów(nie zawsze całych) i kilka całkiem przypadkowych-dzisiaj taki widziałam popołudniu,po prostu rozpacz.Nie warto wstawać o 5.00,chyba,że możesz to nagrać i obejrzeć w wolnej chwili -to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale wariackie ustawienie slalomu. Oglądajcie na eurosport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 9 Albert Popov wjechał na piąte, widocznie przy jego wzroście łatwiej na dziurach, no i doświadczenie w numerach ok. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zjazd dopiero obejrzałem. W końcu zjazd bez wypadków. Zupełnie inaczej ogląda się zjazd na dobrze przygotowanej trasie. Kierchmyer awansował u mnie w rankingu akrobatów na pierwsze miejscem. Prawe skręty na karuzeli ustawiły zjazd. Wyniki jakoś zgodziły się z tym co obstawiałem. Slalom dziwny jakiś.Powiedzmy, że bez. Alex Koell pierdyknął potężnie. Jest na tubie jakbyś nie widział. Jansrud też skasowany na treningu. Noel potwierdza zadatki na mistrza, bardzo pewna jazda młokosa, imponujące. Marcel z du....y na podium-mistrz! Popov z Bułgarii 9, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Noel pojawiła się nowa gwiazda - Popov. Pięknie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kierchmayera koniecznie obejrzyjcie. Akrobatow było więcej. Wewnątrzna to baza;-) szczęśliwie bez upadkow. https://video.eurosp...590/video.shtml Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Popov ma fajny sposób jazdy, taki wesoły, skoczny. Poprawi mu się ranking i będzie teraz często w drugim przejeździe. To talent. Kristoffersen mnie rozczarował, liczyłem na DNF lub DSQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi