mlesik Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Ponieważ mieszkaliśmy we Vrchlabi to korzystaliśmy z dowozu autobusami, tutaj duży plus dla organizatorów, zamknęli obwodnicę i zrobili na niej parking, a darmowe autobusy jeździły na okrągło. Też spałem z pt na sob w Vrchlabi ale bez problemu dojechałem autem i zaparkowałem na 1 parkingu pod Hromovką. Organizacyjnie było całkiem ok. Nastawiłem się że będzie niesamowity tłok a był tylko przy wejściu. Od Holdener też mam autograf:D I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 259 Dodano 6 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 32 30 24 26 Popularne dni 13 Sty 19 15 Sty 16 18 Sty 16 16 Sty 15 Top użytkownicy w tym temacie Harpia 32 odpowiedzi polm 30 odpowiedzi FerraEnzo 24 odpowiedzi MajkaW 26 odpowiedzi Popularne dni 13 Sty 2019 19 odpowiedzi 15 Sty 2019 16 odpowiedzi 18 Sty 2019 16 odpowiedzi 16 Sty 2019 15 odpowiedzi MajkaW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Pamietam, jak jechaliśmy rodzinnie do Cavalese i pozwoliłam się spakować synowi samodzielnie - 13 lat. Tez pojechał bez spodni narciarskich. Miał 2 koszulki, 2 pary gaci, jedne skarpetki, 1 polar..... Buty, narty, kaski pakowalismy sami, więc to dojechało, resztę pożyczał po rodzinie. I jeździł w spodniach gąbkowych wujka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Też spałem z pt na sob w Vrchlabi ale bez problemu dojechałem autem i zaparkowałem na 1 parkingu pod Hromovką. Organizacyjnie było całkiem ok. Nastawiłem się że będzie niesamowity tłok a był tylko przy wejściu. Od Holdener też mam autograf:D I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Z tego co pisałeś byliście o 8 na miejscu Gdzieś o 8:30 policja zamykała drogę, znajomego w piątek nie chcieli wpuścić nawet do Herlikovic (chociaż pewnie za mało twardo negocjował). My mieszkaliśmy blisko tej obwodnicy, a byliśmy wśród tej większości co odpuściła jazdę w dni pucharowe, więc rozwiązanie z autobusem było dla nas wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Pamietam, jak jechaliśmy rodzinnie do Cavalese i pozwoliłam się spakować synowi samodzielnie - 13 lat. Tez pojechał bez spodni narciarskich. Miał 2 koszulki, 2 pary gaci, jedne skarpetki, 1 polar..... Buty, narty, kaski pakowalismy sami, więc to dojechało, resztę pożyczał po rodzinie. I jeździł w spodniach gąbkowych wujka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Też spałem z pt na sob w Vrchlabi ale bez problemu dojechałem autem i zaparkowałem na 1 parkingu pod Hromovką. Organizacyjnie było całkiem ok. Nastawiłem się że będzie niesamowity tłok a był tylko przy wejściu. Od Holdener też mam autograf:D I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Z tego co pisałeś byliście o 8 na miejscu Gdzieś o 8:30 policja zamykała drogę, znajomego w piątek nie chcieli wpuścić nawet do Herlikovic (chociaż pewnie za mało twardo negocjował). My mieszkaliśmy blisko tej obwodnicy, a byliśmy wśród tej większości co odpuściła jazdę w dni pucharowe, więc rozwiązanie z autobusem było dla nas wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi