mlesik Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Ponieważ mieszkaliśmy we Vrchlabi to korzystaliśmy z dowozu autobusami, tutaj duży plus dla organizatorów, zamknęli obwodnicę i zrobili na niej parking, a darmowe autobusy jeździły na okrągło. Też spałem z pt na sob w Vrchlabi ale bez problemu dojechałem autem i zaparkowałem na 1 parkingu pod Hromovką. Organizacyjnie było całkiem ok. Nastawiłem się że będzie niesamowity tłok a był tylko przy wejściu. Od Holdener też mam autograf:D I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Pamietam, jak jechaliśmy rodzinnie do Cavalese i pozwoliłam się spakować synowi samodzielnie - 13 lat. Tez pojechał bez spodni narciarskich. Miał 2 koszulki, 2 pary gaci, jedne skarpetki, 1 polar..... Buty, narty, kaski pakowalismy sami, więc to dojechało, resztę pożyczał po rodzinie. I jeździł w spodniach gąbkowych wujka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Też spałem z pt na sob w Vrchlabi ale bez problemu dojechałem autem i zaparkowałem na 1 parkingu pod Hromovką. Organizacyjnie było całkiem ok. Nastawiłem się że będzie niesamowity tłok a był tylko przy wejściu. Od Holdener też mam autograf:D I zapomniałem dodać że przeżyłem duży o ile nie największy wstyd w swoim nartowaniu. Zapomniałem spodni narciarskich więc musiałem jeździć w dzinsach:)))) Z tego co pisałeś byliście o 8 na miejscu Gdzieś o 8:30 policja zamykała drogę, znajomego w piątek nie chcieli wpuścić nawet do Herlikovic (chociaż pewnie za mało twardo negocjował). My mieszkaliśmy blisko tej obwodnicy, a byliśmy wśród tej większości co odpuściła jazdę w dni pucharowe, więc rozwiązanie z autobusem było dla nas wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi