rung Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja PSX_20181014_112019.jpg PSX_20181014_142137.jpg PSX_20181014_142040.jpg PSX_20181014_141957.jpg PSX_20181014_142020.jpg PSX_20181014_142104.jpg PSX_20181014_141733.jpg Witam Dramat to znikanie lodowca. Mam jego widok w głowie z 1993 roku. Potem z ok. 2005 r. Przy takim tempie za dwadzieścia lat, będzie tylko parę lodowych placków. Teraz wyraźnie widać, gdzie jest jeszcze nieco lodu. Większe opady stworzą złudną nadzieję, że wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Dzisiaj to dopiero jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Przy takim tempie za dwadzieścia lat, będzie tylko parę lodowych placków. To zrobią fabrykę śniegu jak na Pitztalu, tam obecnie jest świetny warun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 To zrobią fabrykę śniegu jak na Pitztalu, tam obecnie jest świetny warun. Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rung Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Dzisiaj to dopiero jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Przy takim tempie za dwadzieścia lat, będzie tylko parę lodowych placków. To zrobią fabrykę śniegu jak na Pitztalu, tam obecnie jest świetny warun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 To zrobią fabrykę śniegu jak na Pitztalu, tam obecnie jest świetny warun. Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 To zrobią fabrykę śniegu jak na Pitztalu, tam obecnie jest świetny warun. Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Wcale nie ma dobrego warunu,jest taka sama kicha nawet z fabryką śniegu: https://www.alpinfor...b436799f95cfcb1 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
filinator Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ja o zupie ty o du...., inaczej ja o Pitztalu ty o Stubaiu, czemu dałeś link na Stubai? Na Pitztalu śnieg jest tylko sztuczny z fabryki, o tej porze roku wiadomo dobry warun jest od 7 do 10. A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach
wort Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 A fakt ,sorry.Jakoś tak cały czas oglądałem te zdjęcia ze Stubaia,że wszystko mi się z tym Subaiem kojarzy.W sumie może tam być(teraz piszę o Pitztalu) całkiem nieżle skoro parę ekip przed Soelden trenuje. A tak a propos Soelden,to tam chyba też lipa ,jakieś zdjęcie widziałem trasu pucharowej z wczoraj,to ledwie w 1/3 szerokości jest naśnieżona. Ok. 4 lata temu było podobnie a nawet gorzej, jeszcze w listopadzie na lodowcach było bez opadów, jedynie na Pitztalu było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Susza w Alpach
Numenius Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Rok temu na początku października objechałem Hintertux, Stubai i Piztzal. Zima była sroga a armatki waliły na całego. Dzisiaj w dolinie Zillertal prawie 25C. Na lodowcu warstewka 5-10cm śniegu. Ten weekend to podobno "Pow(d)er Days", tylko nie ma puchu :/ Opadów na horyzoncie nie widać. Ogólnie padaczka, w sierpniu 2016 było tu dużo więcej śniegu. Ale co zrobić, dałem tu narty do ostrzenia i heja Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Wiem, że obraz na filmie przekłamuje rzeczywistość (wydaje się, że jest szybciej i bliżej niż w rzeczywistości), ale 0:21 trochę mnie zmroziło [a niby tak ciepło;)]…[/size]Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie.Lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na filmie faktycznie wygląda to jakoś spektakularniej... Wrzuciłem film nawet nie pamiętając tego "near missa". Ale rzeczywiscie pojechałem niefrasobliwie. Lesson learnt. Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr Zagapilem się, generalnie nartach dobrze trzymała, wszystko pod kontrolą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Niefrasobliwość, czy po prostu Cię poniosło na lodzie? Szacun za sprawną jazdę w takich warunkach. Czy teamy tam trenujące, jeżdżą dokładnie po tym samym, czy mają skrawki trasy lepiej przygotowane? Pozdr A zawodnicy to jakieś szaleństwo, między tyczkami po gołym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 patrząc na warunki i innych zjeżdżających przyznam, że ostro [email protected] Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Nie wiem na czym oglądacie ten filmik, im mniejszy ekran tym większe wrażenie co do prędkości. Na dużym ekranie wyglądałoby by to spokojniej. To był taki zjazd do nagrania, bez szaleństw Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Spokojnie. Rung demonem prędkości nigdy nie był i pewno nie jest. Ale to już drugi near miss po akcji na Słowacji. Oby rzeczywiście lesson learnt. Hej, tamten nie był z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi