wiesio Napisano 11 Października 2018 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Zbieramy ekipę na wyjazd na Pitztal. Możliwe szkolenie 4 dni jazdy, 4 noce, wyjazd z Warszawy, przez Łódź, Wrocław Przejazd dużym "narciarskim" busem, komfortowe warunki mieszkaniowe (pokoje dwuosobowe), wyżywienie Możliwa zmiana na inny, większy i z lepszymi warunkami narciarskimi tyrolski lodowiec Zapraszam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Zbieramy ekipę na wyjazd na Pitztal. Możliwe szkolenie 4 dni jazdy, 4 noce, wyjazd z Warszawy, przez Łódź, Wrocław Przejazd dużym "narciarskim" busem, komfortowe warunki mieszkaniowe (pokoje dwuosobowe), wyżywienie Możliwa zmiana na inny, większy i z lepszymi warunkami narciarskimi tyrolski lodowiec Zapraszam Jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... wiesio Napisano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Aktualne? Kombinujemy skład. Jesteś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2018 no jestem , jestem. Palec do budki. dzwon 661 924 550 bo to juz tuz tuz. Z uwagi na niepewną pogodę przesuwamy ten wyjazd na 9-12 listopada i na Hintertux, a później od 21 listopada na Stubai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Lodowiec Pitztal - 4 dni, od 31 października do 4 listopada z Warszawy - szkolenie
wiesio Napisano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Aktualne? Kombinujemy skład. Jesteś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2018 no jestem , jestem. Palec do budki. dzwon 661 924 550 bo to juz tuz tuz. Z uwagi na niepewną pogodę przesuwamy ten wyjazd na 9-12 listopada i na Hintertux, a później od 21 listopada na Stubai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wiesio Napisano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2018 no jestem , jestem. Palec do budki. dzwon 661 924 550 bo to juz tuz tuz. Z uwagi na niepewną pogodę przesuwamy ten wyjazd na 9-12 listopada i na Hintertux, a później od 21 listopada na Stubai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi