merman Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 witam był ktoś w marcu w cervinii? jaki jest dojazd? google pokazuje 2 warianty. czy może lepiej wybrać soelden, sfl, grogle lub ischgl? daleko trochę a może ma ktoś porównanie jak się ma cervinia do 3 dolin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 witam był ktoś w marcu w cervinii? jaki jest dojazd? google pokazuje 2 warianty. czy może lepiej wybrać soelden, sfl, grogle lub ischgl? daleko trochę a może ma ktoś porównanie jak się ma cervinia do 3 dolin? Cervinia jest super Cervinia +Zermatt to już w ogóle kosmos marzec to chyba optymalny termin na ten ośrodek Cervinia jest daleko....jak nie chcesz się umęczyć to tylko samolot Co jest lepsze Cervinia czy 3 doliny- Ty powiedz co lepsze:porsche czy ferrari? a marzec to chyba optymalny termin na ten ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Cervinia jest super Cervinia +Zermatt to już w ogóle kosmos Cervinia jest daleko....jak nie chcesz się umęczyć to tylko samolot Co jest lepsze Cervinia czy 3 doliny- Ty powiedz co lepsze:porsche czy ferrari? no nie byłem ani tu ani tu . to co 3val to jednak ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 no nie byłem ani tu ani tu . to co 3val to jednak ferrari Dla mnie -biorę w ciemno obojętnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? cervinia w marcu
merman Napisano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Cervinia jest super Cervinia +Zermatt to już w ogóle kosmos Cervinia jest daleko....jak nie chcesz się umęczyć to tylko samolot Co jest lepsze Cervinia czy 3 doliny- Ty powiedz co lepsze:porsche czy ferrari? no nie byłem ani tu ani tu . to co 3val to jednak ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 no nie byłem ani tu ani tu . to co 3val to jednak ferrari Dla mnie -biorę w ciemno obojętnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jag24 Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 no nie byłem ani tu ani tu . to co 3val to jednak ferrari Dla mnie -biorę w ciemno obojętnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi