Hilly_billy Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Dynek komóra 2k a sklepowy tygrys prawie dwa razy tyle.! Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Sie pracuje, sie ma:) Prawie 4k za volkle to cena katalogowa. Można znaleźć dużo taniej. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 No bez przesady, sklepowy volkl SL 2500. Nie mam porównania z Elanami i Dynastarami bo nie jeździłem - trudno wszystko objeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 No bez przesady, sklepowy volkl SL 2500. 2300 i spada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 2300 i spada . gdzie 2,3k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Jestem po 2 dniach w Val Thorens na tych deskach. Jeśli ktoś myśli o ich zakupie, a jeszcze nie jest do końca zdecydowany to nie ma co tracić czasu. Ja żałuję, że nie zainteresowałem się nimi wcześniej. Idealne do średniego skrętu. Można włączyć cruise control i wozić się na krawędziach cały dzień po niebieskich trasach. Jak chce się zmęczyć i pojechać krótszym, to czuć że fabryka dała. Bardzo dobre do szurania po czerwonych ściankach (to właśnie mój poziom, hehe). Moja domena-Śmig, rewelacyjne. Nie to żebym lubił jeździć po muldach, ale bez problemu można się zwozić po mocno przeoranym, popołudniowym stoku. W głębszym śniegu nie jeździłem (udało mi się zabrać 2gą parę). Podejrzewam, że spisywałyby się kiepsko. Tak samo w jeździe na kreskę-szukają krawędzi. Największa wada moim zdaniem to malowanie. Zupełnie nie moje kolory. W sumie większość wątków „które narty dla...”, można zamknąć w dwóch słowach RACETIGER SL. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 No własnie, nie wiem jak to działa, że one lubią krawędź i lubią szuranie. Można ostro a nie męczą. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Nie wiem czy to ta narta, ale jeśli tak to jazda na wprost nawet po odsypach nie jest problemem. Twarda. Skojarzenie że sl rossi, co do twardości, choć cięższa i stabilniejsza. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 WitamDyskutujcie dalej o slalomkach. Wszystkich! Może zamienię Volkla na coś innego. Nawet na Elana. Akurat do ślizgów(w bok)nie są mi potrzebne narty. Liczą się tylko krawędzie, ale bezwysiłkowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model.WitamKoniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę.Pytam poważnie. Ponieważ się napaliłem na ten model Volkla z zielonym napisem. Żona już zna cenę. Przyjęła to nad podziw spokojnie. Trudno teraz mnie będzie ugasić. Rozmawiałem już z takim mającym na zbyciu nowiutki model, po tygodniowym dotarciu w samych Alpach. Zaproponowałem swoją cenę. Niestety, dla mnie, zaporową. Potem po narciarskiej żywej dyskusji. Jak to wśród ekspertów bywa. Podniosłem ją o 20 %. Dalej jest zaporowa. Ale już jesteśmy blisko. I kto się teraz pierwszy złamie? On, czy ja? Już jestem miękki, ale honor handlowy mnie powstrzymuje, by się umówić na testy ręczne. Model 170 cm. Więc mało chodliwy. W tym jest nadzieja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Koniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę. Nie, nie trzeba. One już są tępe z przodu i z tyłu na krótkich odcinkach. Fabrycznie. A ostrzę tam, gdzie one są ostre... też fabrycznie. Nic nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Testowane na Hromovce. Kawał dechy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Dzień dobry. Czy masz może porównanie do zwykłego RT SL, bez pro (bez płyty) ? Pozdr. Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Tak wygląda zwykle sl. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak wygląda zwykle sl. Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 2300 i spada . gdzie 2,3k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Jestem po 2 dniach w Val Thorens na tych deskach. Jeśli ktoś myśli o ich zakupie, a jeszcze nie jest do końca zdecydowany to nie ma co tracić czasu. Ja żałuję, że nie zainteresowałem się nimi wcześniej. Idealne do średniego skrętu. Można włączyć cruise control i wozić się na krawędziach cały dzień po niebieskich trasach. Jak chce się zmęczyć i pojechać krótszym, to czuć że fabryka dała. Bardzo dobre do szurania po czerwonych ściankach (to właśnie mój poziom, hehe). Moja domena-Śmig, rewelacyjne. Nie to żebym lubił jeździć po muldach, ale bez problemu można się zwozić po mocno przeoranym, popołudniowym stoku. W głębszym śniegu nie jeździłem (udało mi się zabrać 2gą parę). Podejrzewam, że spisywałyby się kiepsko. Tak samo w jeździe na kreskę-szukają krawędzi. Największa wada moim zdaniem to malowanie. Zupełnie nie moje kolory. W sumie większość wątków „które narty dla...”, można zamknąć w dwóch słowach RACETIGER SL. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 No własnie, nie wiem jak to działa, że one lubią krawędź i lubią szuranie. Można ostro a nie męczą. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Nie wiem czy to ta narta, ale jeśli tak to jazda na wprost nawet po odsypach nie jest problemem. Twarda. Skojarzenie że sl rossi, co do twardości, choć cięższa i stabilniejsza. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 WitamDyskutujcie dalej o slalomkach. Wszystkich! Może zamienię Volkla na coś innego. Nawet na Elana. Akurat do ślizgów(w bok)nie są mi potrzebne narty. Liczą się tylko krawędzie, ale bezwysiłkowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model.WitamKoniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę.Pytam poważnie. Ponieważ się napaliłem na ten model Volkla z zielonym napisem. Żona już zna cenę. Przyjęła to nad podziw spokojnie. Trudno teraz mnie będzie ugasić. Rozmawiałem już z takim mającym na zbyciu nowiutki model, po tygodniowym dotarciu w samych Alpach. Zaproponowałem swoją cenę. Niestety, dla mnie, zaporową. Potem po narciarskiej żywej dyskusji. Jak to wśród ekspertów bywa. Podniosłem ją o 20 %. Dalej jest zaporowa. Ale już jesteśmy blisko. I kto się teraz pierwszy złamie? On, czy ja? Już jestem miękki, ale honor handlowy mnie powstrzymuje, by się umówić na testy ręczne. Model 170 cm. Więc mało chodliwy. W tym jest nadzieja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Koniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę. Nie, nie trzeba. One już są tępe z przodu i z tyłu na krótkich odcinkach. Fabrycznie. A ostrzę tam, gdzie one są ostre... też fabrycznie. Nic nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Testowane na Hromovce. Kawał dechy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Dzień dobry. Czy masz może porównanie do zwykłego RT SL, bez pro (bez płyty) ? Pozdr. Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Tak wygląda zwykle sl. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak wygląda zwykle sl. Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Hilly_billy Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Jestem po 2 dniach w Val Thorens na tych deskach. Jeśli ktoś myśli o ich zakupie, a jeszcze nie jest do końca zdecydowany to nie ma co tracić czasu. Ja żałuję, że nie zainteresowałem się nimi wcześniej. Idealne do średniego skrętu. Można włączyć cruise control i wozić się na krawędziach cały dzień po niebieskich trasach. Jak chce się zmęczyć i pojechać krótszym, to czuć że fabryka dała. Bardzo dobre do szurania po czerwonych ściankach (to właśnie mój poziom, hehe). Moja domena-Śmig, rewelacyjne. Nie to żebym lubił jeździć po muldach, ale bez problemu można się zwozić po mocno przeoranym, popołudniowym stoku. W głębszym śniegu nie jeździłem (udało mi się zabrać 2gą parę). Podejrzewam, że spisywałyby się kiepsko. Tak samo w jeździe na kreskę-szukają krawędzi. Największa wada moim zdaniem to malowanie. Zupełnie nie moje kolory. W sumie większość wątków „które narty dla...”, można zamknąć w dwóch słowach RACETIGER SL. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 No własnie, nie wiem jak to działa, że one lubią krawędź i lubią szuranie. Można ostro a nie męczą. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model. Nie wiem czy to ta narta, ale jeśli tak to jazda na wprost nawet po odsypach nie jest problemem. Twarda. Skojarzenie że sl rossi, co do twardości, choć cięższa i stabilniejsza. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 WitamDyskutujcie dalej o slalomkach. Wszystkich! Może zamienię Volkla na coś innego. Nawet na Elana. Akurat do ślizgów(w bok)nie są mi potrzebne narty. Liczą się tylko krawędzie, ale bezwysiłkowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Odnośnie jazdy na wprost. Żadna narta taliowana tego nie lubi, ale własnie Volkl SL wydawały mi się wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem. Tępe krawędzie z przodu i ów niewielki rocker powodują, wydawało mi się, że da się tym jechać na wprost. Kolory to de gustibus. No i przeciętny chłop ich nie widzi. Ja na pewno bo do tych nart, zielonej kurtki kupiłem... czerwone kijki. Faktycznie zadziwiające jest to połączenia krawędzi i szurania. Trochę trzeba uważać przy wpinaniu bo nie lubią śniegu pod przodem butów. Pod tym względem poprzednie SC były bardziej tolerancyjne. No i największa wada. Trochę strach je zostawiać bez opieki. Za rok będzie lepiej, bo pojawi się nowy model.WitamKoniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę.Pytam poważnie. Ponieważ się napaliłem na ten model Volkla z zielonym napisem. Żona już zna cenę. Przyjęła to nad podziw spokojnie. Trudno teraz mnie będzie ugasić. Rozmawiałem już z takim mającym na zbyciu nowiutki model, po tygodniowym dotarciu w samych Alpach. Zaproponowałem swoją cenę. Niestety, dla mnie, zaporową. Potem po narciarskiej żywej dyskusji. Jak to wśród ekspertów bywa. Podniosłem ją o 20 %. Dalej jest zaporowa. Ale już jesteśmy blisko. I kto się teraz pierwszy złamie? On, czy ja? Już jestem miękki, ale honor handlowy mnie powstrzymuje, by się umówić na testy ręczne. Model 170 cm. Więc mało chodliwy. W tym jest nadzieja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Koniecznie trzeba te krawędzie tępić? Bez tępienia nie da się jechać na wprost? Dzisiaj w piwnicy ostrzyłem na jutro moje piwniczne race. Nie bawię się detale. Jadę jak krawędź jest długa. I na wprost też sobie pojadę. Nie, nie trzeba. One już są tępe z przodu i z tyłu na krótkich odcinkach. Fabrycznie. A ostrzę tam, gdzie one są ostre... też fabrycznie. Nic nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Testowane na Hromovce. Kawał dechy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Dzień dobry. Czy masz może porównanie do zwykłego RT SL, bez pro (bez płyty) ? Pozdr. Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Tak wygląda zwykle sl. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak wygląda zwykle sl. Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Testowane na Hromovce. Kawał dechy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Dzień dobry. Czy masz może porównanie do zwykłego RT SL, bez pro (bez płyty) ? Pozdr. Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Tak wygląda zwykle sl. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak wygląda zwykle sl. Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zwykly SL ma plyte, ktora nie usztywnia narty pod butem. Domyslam sie, ze sportowa plyta dziala podobnie. Takze roznica w tuningu krawedzi i lepszych wiazaniach. Tyle ja wylapalem. Tak wygląda zwykle sl. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak wygląda zwykle sl. Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Aha, co to wnosi? To najwazniejsze i tak zaslaniaja wiazania. Afd heel plate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Afd heel plate? nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 To czego nie widać? Ja też nie wiem. Myślałem, że.. Się dowiem. ehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Volkl SL 2019 vs Volkl SC 2011
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 ehehe dobre Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiem jedno. Śrubokręt potrzebny. Do przedstawienia ustawień pod inny but, inaczej niż w rentalowych.https://kmsport.pl/n...1264662908.html te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 te ze zdjecia i te z linka to to samo. Wiazania rentalowe, ale takie jakies lepsze. No i plyta nie usztywnia narty, pozwala jej sie wyginac w luk bez przeszkod.volklll.jpg Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wiązaniahttps://www.marker.n...-cell-120-4061/ Płyta AFD? nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 nie wiem co to AFD. Wiazania Marker R Motion 2 12 GW Race. Blizniacze wiazania ma narta, ktora wrzuciles. PS przeciez AFD to ta plyta ktora ulatwia boczny ruch buta przy wypieciu w czesci przedniej To napisz jaka płytę mają te sl. Sam zacząłeś. Ja trafiłem tylko na Afd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi