jacek-1210 Napisano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Za tydzień z okładem wyjeżdżam na kilka dni na Ukrainę. Muszę jakoś ogarnąć temat telefonów + ew. internet mobilny. Patrzyłem na standardowe ceny roamingu i trochę zwalają z nóg (w mojej sytuacji może mi się upiecze, ale równie dobrze mogę mieć dużo dzwonienia, kilkadziesiąt rozmów, może nawet kilka godzin do przegadania przez wyjazd). Co możecie polecić: czy kupić u nas jakieś karty na roaming czy bardziej opłaci się (o ile jest taka możliwość) kupić jakiegoś startera na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 ..napisz do koleżanki Miedzianowłosa (z dużej lub małej litery, nie pamiętam). Jest z Lublina i od kilku lat organizuje wyjazdy narciarskie na Ukrainę. Na pewno ma bardzo dobre rozeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Za tydzień z okładem wyjeżdżam na kilka dni na Ukrainę. Muszę jakoś ogarnąć temat telefonów + ew. internet mobilny. Patrzyłem na standardowe ceny roamingu i trochę zwalają z nóg (w mojej sytuacji może mi się upiecze, ale równie dobrze mogę mieć dużo dzwonienia, kilkadziesiąt rozmów, może nawet kilka godzin do przegadania przez wyjazd). Co możecie polecić: czy kupić u nas jakieś karty na roaming czy bardziej opłaci się (o ile jest taka możliwość) kupić jakiegoś startera na miejscu ? tam z pre paid -ami jest tak jak było u nas czyli nie musisz rejestrować. Wchodzisz do pierwszego lepszego sklepu i kupujesz. Polecam Kyivstar ale nie licz na neta śmigającego jak w PL tam net od GSM-ów uczy cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Dzięki wielkie, już wszystko wiem dzięki Waszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jacek-1210 Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Dzięki wielkie, już wszystko wiem dzięki Waszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi