lski Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Czy ktoś z Was nabawił się tego?Ja załatwiłem to sobie kilkoma silnymi urazami sportowymi na przestrzeni kilkudziesięciu lat-zaczynając od dzieciństwa,gdy zamiast w piłkę kopnąłem ze szpica w betonowy słupek w trawie i potem wykonałem kilka podobnych zabiegów. Nadszedł czas na decyzję,operacja czy nie,bo już mocno boli,gdy chodzę.Jak czytam opinie,są bardzo mieszane.A jeszcze specyfika sytuacji-najbardziej przeszkadza przy chodzeniu,a w moich sportach kompletnie nie,bo do windsurfingu,nart i roweru jest to w zasadzie nieszkodliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Odpuść. Ew. uzgodnij opinie 3 (słownie trzech) doświadczonych i niezależnych ortopedow i wtedy się zdecyduj. Polecam dra Koprowskiego z Wrocławia. Jak on poleci zabieg...pozostaje Ci opinia dwóch innych. Niestety ortopedzi polecają zabieg z różnych powodów... A prawdopodobieństwo komplikacji zawsze jest... czasem przemilczane. PS. Możesz zadzwonić jak chcesz pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi