jahu Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 hej, jak w temacie - planowane są Warsztaty rolkowe dla Instruktorów narciarstwa. Data - 8 05 2018. Miejsce - Warszawa - Stadion Narodowy i okolice. Zaproszeni na warsztaty jedni z lepszych Riderów o różnych specjalizacjach: skoki, slidy, jazda na kubkach itd.. Wszyscy o ogromnym bagażu doświadczeń i umiejętności jazdy freeskatowej. Będzie z kim pogadać, podszkolić swoje umiejętności, skorygować błędy na każdym poziomie umiejętności własnych. Całość Imprezy za FRIKO. W planach ma to być cykl zajęć - do wakacji - czyli ok 6-7 spotkań. Co z tego wyjdzie - zobaczymy . Jeżeli interesuje Was temat - piszcie do mnie na PW lub fajansa ( https://www.facebook.com/naDechy) - dorzucę do Wydarzenia (prywatnego). pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 hej, jak w temacie - planowane są Warsztaty rolkowe dla Instruktorów narciarstwa. Data - 8 05 2018. Miejsce - Warszawa - Stadion Narodowy i okolice. Zaproszeni na warsztaty jedni z lepszych Riderów o różnych specjalizacjach: skoki, slidy, jazda na kubkach itd.. Wszyscy o ogromnym bagażu doświadczeń i umiejętności jazdy freeskatowej. Będzie z kim pogadać, podszkolić swoje umiejętności, skorygować błędy na każdym poziomie umiejętności własnych. Całość Imprezy za FRIKO. W planach ma to być cykl zajęć - do wakacji - czyli ok 6-7 spotkań. Co z tego wyjdzie - zobaczymy . Jeżeli interesuje Was temat - piszcie do mnie na PW lub fajansa ( https://www.facebook.com/naDechy) - dorzucę do Wydarzenia (prywatnego). pozdro jahu Możesz podać nazwisko specjalistów od jazdy na „kubkach” - chciałabym się w tym wyspecjalizować, ale najpierw warto by sprawdzić referencje tych barmanów!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Możesz podać nazwisko specjalistów od jazdy na „kubkach” - chciałabym się w tym wyspecjalizować, ale najpierw warto by sprawdzić referencje tych barmanów! . Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a .Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a .Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Joanna Sm Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi