Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Jazda jest amatorska, narta jest amatorska, trasa jest amatorska (bo przecież nie zamknięty SG pomiędzy skałami w Cortinie) to i porada jest amatorska... tzn. ja kupiłem, jestem zadowolony/niezadowolony, wcześniej jeździłem na tym, potem na tamtym... wyluzuj. Po to jest to forum. Ludzie są róźni, narciarze są różni. Wszystko zależy od punktu widzenia/siedzenia. Więcej pokory. Tak więcej pokory i to mówię ja do Ciebie. Bo ja na pewno się nie wywyższam. Wszystko zależy od miejsca w którym jesteś...Dla Ciebie ja jestem być może leszczem ale np. dla jakiegoś zawodnika to Ty jesteś pewnie leszczem i gościem np. z nadwagą co może jedynie teoretycznie pofilozofować. I nie trzeba tutaj szukać Hirschera, a nawet na tym forum jest pewnie kilku doświadczonych narciarzy dla których Twoje posty są tak samo zabawne jak moje są zabawne dla Ciebie. Dlatego apeluję aby dać możliwość korzystania z forum także dla leszczy takich jak ja. O klasie człowieka świadczy to, że się nie wywyższa nawet jeśli ma rację i potrafi być odrobinę skromny. Cześć Właśnie chcę pogadać jak równy z równym a Ty walisz tekst o wywyższaniu się. Odpowiedz spokojnie na pytanie a nie doszukuj się drugiego dna stary. W którym momencie napisałem, że jesteś dla mnie leszczem? Nie obrażaj mnie proszę bo ja tego nie zrobiłem w żadnym poście w stosunku do Ciebie. Piszę po prostu prawdę i tyle. Ja właśnie mam bardzo dużo pokory bo zdaję sobie sprawę z małości pewnych twierdzeń i osądów i ich bezsensowności, dodam moich twierdzeń i osądów i dlatego ich nie wypowiadam. Próbuję ta pokorę przekazać innym ale się bronią jak lwy bo uważają, że ich zdanie ma jakąś wartość. Po raz nie wiadomo, który nie mówimy o treści tylko o formie a nie o to chodzi. Inaczej: Jaką wartość np. dla Ciebie miałaby moja ocena jakiejś narty - nie znasz mnie, nie wiesz jak jeżdżę itd.? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Cześć Właśnie chcę pogadać jak równy z równym a Ty walisz tekst o wywyższaniu się. Odpowiedz spokojnie na pytanie a nie doszukuj się drugiego dna stary. W którym momencie napisałem, że jesteś dla mnie leszczem? Nie obrażaj mnie proszę bo ja tego nie zrobiłem w żadnym poście w stosunku do Ciebie. Piszę po prostu prawdę i tyle. Ja właśnie mam bardzo dużo pokory bo zdaję sobie sprawę z małości pewnych twierdzeń i osądów i ich bezsensowności, dodam moich twierdzeń i osądów i dlatego ich nie wypowiadam. Próbuję ta pokorę przekazać innym ale się bronią jak lwy bo uważają, że ich zdanie ma jakąś wartość. Po raz nie wiadomo, który nie mówimy o treści tylko o formie a nie o to chodzi. Inaczej: Jaką wartość np. dla Ciebie miałaby moja ocena jakiejś narty - nie znasz mnie, nie wiesz jak jeżdżę itd.? Pozdrowienia Mitku drogi jesteśmy w internecie. Średnio rozgarniety licealista prześledzi te twoje sto wpisów i wyciągnie wnioski. Rozumiem, że wpisów jest 10 tysięcy nie sto, ale tak działa test studenta;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Mitku drogi jesteśmy w internecie. Średnio rozgarniety licealista prześledzi te twoje sto wpisów i wyciągnie wnioski. Rozumiem, że wpisów jest 10 tysięcy nie sto, ale tak działa test studenta;-) No i co koleś?? Konkretnie - śledź i wyciągaj studencie.,,, I się nie wygłupiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 No i co koleś?? Konkretnie - śledź i wyciągaj studencie.,,, I się nie wygłupiaj. Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro No widzisz z każdym nie da się. Jeździłem razem z Brunerem, Rungiem, Lskim, Fred(owskim)em, ale niezależnie od tych jazd zawsze byli dla mnie kimś. Aha no i z Zeberkaa. Co więcej narciarze formatu Franka Rząsy lub Michała Makowskiego czy deskarze jak Andrzej Dragan nigdy nie przepytywali mnie z nachyleń i przewyższeń, ani nie odbierali prawa głosu. Ot klasa. Mamy pod ręką takiego profesora, z wykształcenia stolarz, z zamiłowania matematyk i fizyk, do tego maluje i gra na pianinie, wróć fortepianie, interesuje się literaturą, ot człowiek renesansu. Uwierz, że to skromny człowiek, co więcej podchodzi do ludzi z delikatnością i pokorą, tym większą im ktoś słabiej się czuje w jego towarzystwie. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! PozdroTo odwrotnie niż u mnie. Szanuję wszystkich niezależnie od tego czy to świat wirtualny, czy realny. Dla mnie człowiek staje się nikim, gdy w jednej z tych przestrzeni okaże się, że brak mu zdolności honorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Prośba o konstruktywną krytyke i porady.
star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Cześć Właśnie chcę pogadać jak równy z równym a Ty walisz tekst o wywyższaniu się. Odpowiedz spokojnie na pytanie a nie doszukuj się drugiego dna stary. W którym momencie napisałem, że jesteś dla mnie leszczem? Nie obrażaj mnie proszę bo ja tego nie zrobiłem w żadnym poście w stosunku do Ciebie. Piszę po prostu prawdę i tyle. Ja właśnie mam bardzo dużo pokory bo zdaję sobie sprawę z małości pewnych twierdzeń i osądów i ich bezsensowności, dodam moich twierdzeń i osądów i dlatego ich nie wypowiadam. Próbuję ta pokorę przekazać innym ale się bronią jak lwy bo uważają, że ich zdanie ma jakąś wartość. Po raz nie wiadomo, który nie mówimy o treści tylko o formie a nie o to chodzi. Inaczej: Jaką wartość np. dla Ciebie miałaby moja ocena jakiejś narty - nie znasz mnie, nie wiesz jak jeżdżę itd.? Pozdrowienia Mitku drogi jesteśmy w internecie. Średnio rozgarniety licealista prześledzi te twoje sto wpisów i wyciągnie wnioski. Rozumiem, że wpisów jest 10 tysięcy nie sto, ale tak działa test studenta;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Mitku drogi jesteśmy w internecie. Średnio rozgarniety licealista prześledzi te twoje sto wpisów i wyciągnie wnioski. Rozumiem, że wpisów jest 10 tysięcy nie sto, ale tak działa test studenta;-) No i co koleś?? Konkretnie - śledź i wyciągaj studencie.,,, I się nie wygłupiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 No i co koleś?? Konkretnie - śledź i wyciągaj studencie.,,, I się nie wygłupiaj. Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro No widzisz z każdym nie da się. Jeździłem razem z Brunerem, Rungiem, Lskim, Fred(owskim)em, ale niezależnie od tych jazd zawsze byli dla mnie kimś. Aha no i z Zeberkaa. Co więcej narciarze formatu Franka Rząsy lub Michała Makowskiego czy deskarze jak Andrzej Dragan nigdy nie przepytywali mnie z nachyleń i przewyższeń, ani nie odbierali prawa głosu. Ot klasa. Mamy pod ręką takiego profesora, z wykształcenia stolarz, z zamiłowania matematyk i fizyk, do tego maluje i gra na pianinie, wróć fortepianie, interesuje się literaturą, ot człowiek renesansu. Uwierz, że to skromny człowiek, co więcej podchodzi do ludzi z delikatnością i pokorą, tym większą im ktoś słabiej się czuje w jego towarzystwie. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! PozdroTo odwrotnie niż u mnie. Szanuję wszystkich niezależnie od tego czy to świat wirtualny, czy realny. Dla mnie człowiek staje się nikim, gdy w jednej z tych przestrzeni okaże się, że brak mu zdolności honorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Prośba o konstruktywną krytyke i porady.
star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 No i co koleś?? Konkretnie - śledź i wyciągaj studencie.,,, I się nie wygłupiaj. Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Test studenta to statystyka. Wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi, a lektura naszych wpisów naprawdę dużo mówi... Np. wczoraj cztery osoby sprawdziły mój profil, ot takie uwierzytelnianie: znajomi, wpisy, lajki, narty, buty... Choć lepiej przejechać się z kimś na nartach:-) I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro No widzisz z każdym nie da się. Jeździłem razem z Brunerem, Rungiem, Lskim, Fred(owskim)em, ale niezależnie od tych jazd zawsze byli dla mnie kimś. Aha no i z Zeberkaa. Co więcej narciarze formatu Franka Rząsy lub Michała Makowskiego czy deskarze jak Andrzej Dragan nigdy nie przepytywali mnie z nachyleń i przewyższeń, ani nie odbierali prawa głosu. Ot klasa. Mamy pod ręką takiego profesora, z wykształcenia stolarz, z zamiłowania matematyk i fizyk, do tego maluje i gra na pianinie, wróć fortepianie, interesuje się literaturą, ot człowiek renesansu. Uwierz, że to skromny człowiek, co więcej podchodzi do ludzi z delikatnością i pokorą, tym większą im ktoś słabiej się czuje w jego towarzystwie. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! PozdroTo odwrotnie niż u mnie. Szanuję wszystkich niezależnie od tego czy to świat wirtualny, czy realny. Dla mnie człowiek staje się nikim, gdy w jednej z tych przestrzeni okaże się, że brak mu zdolności honorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! Pozdro No widzisz z każdym nie da się. Jeździłem razem z Brunerem, Rungiem, Lskim, Fred(owskim)em, ale niezależnie od tych jazd zawsze byli dla mnie kimś. Aha no i z Zeberkaa. Co więcej narciarze formatu Franka Rząsy lub Michała Makowskiego czy deskarze jak Andrzej Dragan nigdy nie przepytywali mnie z nachyleń i przewyższeń, ani nie odbierali prawa głosu. Ot klasa. Mamy pod ręką takiego profesora, z wykształcenia stolarz, z zamiłowania matematyk i fizyk, do tego maluje i gra na pianinie, wróć fortepianie, interesuje się literaturą, ot człowiek renesansu. Uwierz, że to skromny człowiek, co więcej podchodzi do ludzi z delikatnością i pokorą, tym większą im ktoś słabiej się czuje w jego towarzystwie. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! PozdroTo odwrotnie niż u mnie. Szanuję wszystkich niezależnie od tego czy to świat wirtualny, czy realny. Dla mnie człowiek staje się nikim, gdy w jednej z tych przestrzeni okaże się, że brak mu zdolności honorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 I co z tego??? Ja zapraszam zawsze do konfrontacji w realu ze mną anie a jakimś ... z ideą.. Dopóki kogoś nie spotkam jest dla MNIE NIKIM! PozdroTo odwrotnie niż u mnie. Szanuję wszystkich niezależnie od tego czy to świat wirtualny, czy realny. Dla mnie człowiek staje się nikim, gdy w jednej z tych przestrzeni okaże się, że brak mu zdolności honorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność