Gabrik Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Witam, czy są forumowicze używający kasków tej firmy? Proszę o opinie o komforcie użytkowania ( w kwestii bezpieczeństwa wiem,że spełniają odpowiednie normy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Najlepszy kask , jaki miałem w życiu - rewelacyjna wentylacja - model variant brim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 I Ty Brutusie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajgab Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Mam model vantage.Bardzo wygodny i jak JurekByd napisal,ma b.dobra wentylacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Bez kasku jest lepsza wentylacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Czyli kupuję Smitha Variance lub Vantage i może gogle tej firmy ustrzelę,bo ponoć ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Odświeżę...upolowałem w super cenie i zakupiłem Smith model Vantage (niedoświadczony musi czerep sobie chronić). Teraz pytania w sprawie ochrony oczu Czy gogle firmy Smith automatycznie gwarantują dobre spasowanie z kaskiem tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Odświeżę...upolowałem w super cenie i zakupiłem Smith model Vantage (niedoświadczony musi czerep sobie chronić). Teraz pytania w sprawie ochrony oczu Czy gogle firmy Smith automatycznie gwarantują dobre spasowanie z kaskiem tej firmy? Oczywiście - są równie rewelacyjne , jak kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Gabrik Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Żałosna reklama, primo nie ma żadnego kasku narciarskiego Smitha w atrakcyjnej cenie, secundo tego rodzaju posty bardziej irytują i odbijają klientów aniżeli zachęcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Żałosna reklama, primo nie ma żadnego kasku narciarskiego Smitha w atrakcyjnej cenie, secundo tego rodzaju posty bardziej irytują i odbijają klientów aniżeli zachęcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi