Spiochu Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Pojawiają się tutaj opinie, że wymagają w miarę stromego stoku i prędkości. Dla mnie to dyskusyjna teza. W ubiegłym sezonie w Nauders zamieniłem parę słów z Austriakami z Landeck którzy jeździli na fisowskich gigantkach, jeździli pięknie i szybko po niebieskiej trasie. Jak zapytałem dlaczego ta trasa to powiedzieli, że ma optymalne nachylenie. Może trzeba po prostu umieć "zrobić" predkość na niebieskiej ? Zależy jaka niebieska. Jak długa i niezbyt płaska to jest idealna do nauki jazdy na GS. Najlepszą tego typu trasę widziałem w Les2Alpes. Na polskich niebieskich często się nie da. Nawet jadąc czysto na krawędzi, w pozycji zjazdowej, jest po prostu za wolno na GS, a po kilku skrętach jest koniec trasy. Jak się ktoś chcę najeździć to się najeździ. Jak pokombinuje i będzie elastyczny to i w kolejkach stać nie będzie (ja byłem 6 i 7 stycznia i nie stałem nigdzie dłużej niż 3 minuty). A że "trochę" kamieni i mało śniegu... Cóż, taki mamy klimat. Dodam tylko, że byłeś w Szczyrku, kiedy na stokach było wyjątkowo mało ludzi, a warunki najlepsze w sezonie. (Też wtedy byłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 U mnie 20 dni: - 6 Szczyrk 27 grudnia 01 stycznia (w tym miłe spotkanie z kilkorgiem skiforumowiczów - dzięki!) - 4 Chopok koniec lutego bardzo OK - 4 + 2 dni Szpindel w dobrych warunkach - 4 Świeradów w róznych warunkach Waga spadła, kondycja wzrosła, technika jest du..a tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 No i wszystko w temacie. Dokładnie takie mam wrażenia. Trasy te same. Tylko Kopy nie znam i bardzo żałuję. Ta Twoja Bouda koło Peca to ta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 13 dni na nartach, chociaż dni spędzonych w Szczyrku o wiele więcej. Niestety warunki pogodowe, deszcz, wiatr nie pozwoliły na więcej. Dla mnie jednak sezon zakończył się wcześniej nie z powodu koronawirusa, a wypadku w pracy: Liczę, że uda się przygotować właściwie do kolejnego sezonu. Zdrowia życzę! Przynajmniej w tej sytuacji, tj. z powodu kwarantanny, zamknięcia ośrodków oraz pogody nie będzie Tobie żal, że nie jeździsz. Do nowego sezonu wydobrzejesz. Mam nadzieję, że pogoda będzie bardziej łaskawa, a jak szczęście dopisze może w weekend majowy jeszcze gdzieś się pojeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Ta Twoja Bouda koło Peca to ta ?DSC_2944.jpg Tak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Czy to jest zsuwanie sie? https://www.youtube....BH3o1o4grM&t=0s To nie jest zsuwanie, ale nie jest to skret gigantowy….. Racja. Pozostaje zwykle logistyka pierwszej godziny. W pl/cz. Co innego w Ameryce. Trochę optymizmu i fotograficzne podsumowanie poprzednich sezonów;-) Pradziad z rana i sztruksik, widok na Assinoboine z popopołudnia https://i.redd.it/07...32hdq0nv11.jpg trasa jak highway https://www.skibig3..../09/SB3-SSV.pdf :-) Ups nazwę zmienili, już nie Sunshine Village https://skimap.org/SkiAreas/view/10 Banff Sunshine, w sumie po co jakaś wioska, pozdrawiam z Woli Wysokiej. No i jeszcze zdjęcie mastera na deser, z Kamieńska, rok temu niestety, tam w pewnych momentach też pustki, w tym roku nie byłem, ech... mylse, co z tego postu mam wyniesc i nie wymyslilem 13 dni na nartach, chociaż dni spędzonych w Szczyrku o wiele więcej. Niestety warunki pogodowe, deszcz, wiatr nie pozwoliły na więcej. Dla mnie jednak sezon zakończył się wcześniej nie z powodu koronawirusa, a wypadku w pracy: Liczę, że uda się przygotować właściwie do kolejnego sezonu. kto Ci zakladal ten gips???? - BTW :okienka sie nie robi od dawna, nie jest to blad, ale nie jest potrzebne…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 kto Ci zakladal ten gips???? - BTW :okienka sie nie robi od dawna, nie jest to blad, ale nie jest potrzebne……..Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska . Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak: Goi się jak na psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Trudno powiedzieć, bo nogę w gipsie mam mieć przez 6 tygodni. Mam przymusową kwarantannę, ale z optymizmem patrzę na przyszły sezon. masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję To tył nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 To tył nogi muszę zmienić okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bartek1980 Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 13 dni na nartach, chociaż dni spędzonych w Szczyrku o wiele więcej. Niestety warunki pogodowe, deszcz, wiatr nie pozwoliły na więcej. Dla mnie jednak sezon zakończył się wcześniej nie z powodu koronawirusa, a wypadku w pracy: Liczę, że uda się przygotować właściwie do kolejnego sezonu. Zdrowia życzę! Przynajmniej w tej sytuacji, tj. z powodu kwarantanny, zamknięcia ośrodków oraz pogody nie będzie Tobie żal, że nie jeździsz. Do nowego sezonu wydobrzejesz. Mam nadzieję, że pogoda będzie bardziej łaskawa, a jak szczęście dopisze może w weekend majowy jeszcze gdzieś się pojeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Ta Twoja Bouda koło Peca to ta ?DSC_2944.jpg Tak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Czy to jest zsuwanie sie? https://www.youtube....BH3o1o4grM&t=0s To nie jest zsuwanie, ale nie jest to skret gigantowy….. Racja. Pozostaje zwykle logistyka pierwszej godziny. W pl/cz. Co innego w Ameryce. Trochę optymizmu i fotograficzne podsumowanie poprzednich sezonów;-) Pradziad z rana i sztruksik, widok na Assinoboine z popopołudnia https://i.redd.it/07...32hdq0nv11.jpg trasa jak highway https://www.skibig3..../09/SB3-SSV.pdf :-) Ups nazwę zmienili, już nie Sunshine Village https://skimap.org/SkiAreas/view/10 Banff Sunshine, w sumie po co jakaś wioska, pozdrawiam z Woli Wysokiej. No i jeszcze zdjęcie mastera na deser, z Kamieńska, rok temu niestety, tam w pewnych momentach też pustki, w tym roku nie byłem, ech... mylse, co z tego postu mam wyniesc i nie wymyslilem 13 dni na nartach, chociaż dni spędzonych w Szczyrku o wiele więcej. Niestety warunki pogodowe, deszcz, wiatr nie pozwoliły na więcej. Dla mnie jednak sezon zakończył się wcześniej nie z powodu koronawirusa, a wypadku w pracy: Liczę, że uda się przygotować właściwie do kolejnego sezonu. kto Ci zakladal ten gips???? - BTW :okienka sie nie robi od dawna, nie jest to blad, ale nie jest potrzebne…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 kto Ci zakladal ten gips???? - BTW :okienka sie nie robi od dawna, nie jest to blad, ale nie jest potrzebne……..Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska . Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak: Goi się jak na psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Trudno powiedzieć, bo nogę w gipsie mam mieć przez 6 tygodni. Mam przymusową kwarantannę, ale z optymizmem patrzę na przyszły sezon. masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję To tył nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 To tył nogi muszę zmienić okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 kto Ci zakladal ten gips???? - BTW :okienka sie nie robi od dawna, nie jest to blad, ale nie jest potrzebne……..Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska . Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak: Goi się jak na psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Trudno powiedzieć, bo nogę w gipsie mam mieć przez 6 tygodni. Mam przymusową kwarantannę, ale z optymizmem patrzę na przyszły sezon. masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję To tył nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 To tył nogi muszę zmienić okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 masz blachę? To po jakiego Ci gips. Lepiej się goi bez tego dziadostwa Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Mam zerwanego Achillesa a nie złamaną nogę. Gips założyli mi w szpitalu zgodnie z zaleceniem. Zakładam, że lekarz po latach studiów i specjalizacji coś tam ogarnia w temacie leczenia takich przypadków. ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję To tył nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 To tył nogi muszę zmienić okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję To tył nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 To tył nogi muszę zmienić okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 muszę zmienić okulary Też nie ogarnąłem BTW. Wysportowany facet, że się tak wygnie i jeszcze fote cyknie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Tak w sumie to i tak w fartownym momencie to się stało Coś jak Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 ten szew z przodu mnie zmylił. Współczuję faktycznie przydaly by sie nowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jakiś gipsiarz, niestety nie znam nazwiska .Okienko zostało wycięte "szlifierką kątowa" przed wyjściem ze szpitala bo mam zalecenie wymiany opatrunku co 2-3 dni. Dziś szew wygląda tak:Goi się jak na psie Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Super. Też miałem okienko. Też szlifierka w akcji. Z innego powodu, też nie od początku. Powód można wymyśleć, podobnie jak u ciebie, nie jest to trudne nawet dla średnio rozgarnietego. Da radę? No chyba, że w okowach myślenia liniowego, co by mnie szczególnie nie dziwiło. Za duży promień skrętu;-) PS skojarzenia to przekleństwo więc możemy dać dziś głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe;-) foto tytułem podsumowania sezonu:-) Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak gwoli scislosci - to nie jest szlifierka tylko pila oscylacyjna No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 No co ty, a wygląda jak moja szlifirka kątowa, tylko trochę mniejsza . a moze szlifierka palcowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 a moze szlifierka palcowa? oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu
nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne wszystko wiem, tylko pytam kordiankw czy cieli gips jak nieboszczyka na sekcji zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Podsumowanie sezonu
kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 oscylujaca, bo nawet jak "chwyci" skore to jej nie przecina jak by sie zdazylo, gdyby swobodnie wirowala w jednym kierunku Tzw "przeciecia skory" ta pila to faktycznie urazy termiczne nie mechaniczne Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Widziałem kilka razy, jak taką piłą robiono trepanację czaszki podczas sekcji zwłok, wiec cięła nie tylko skórę ale też i kości czaszki, chyba że to był inny rodzaj piły, nie znam się. Nazwałem ją szlifierką kątową bo ją przypomina, ważne że wiadomo o co chodzi. Inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi