Harpia Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Ja nie podam. Nie oglądałem dłużej niż dziesięć minut. Strasznie nudne Wystarczy mi, że tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Ja nie podam. Nie oglądałem dłużej niż dziesięć minut. Strasznie nudne Wystarczy mi, że tam byłem Przejazdy fajne. Ale nierozgarniecie Pana starszego katastrofalne. Dziewczyny i młodzież, duzo lepiej w konferansjerce. Montażu uczyć się mają od kogo:https://youtu.be/7RdLvUMnbwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Przejazdy fajne. Ale nierozgarniecie Pana starszego katastrofalne. Dziewczyny i młodzież, duzo lepiej w konferansjerce. Montażu uczyć się mają od kogo:https://youtu.be/7RdLvUMnbwE Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Gdybym tylko miał takie narty jak Marek to kto wie co by było ??? Niewtajemniczonym wytłumaczę, że to komórki Szymona Bębenka 193cm/30m. Narta w fabryce Elan zrobiona specjalnie dla niego. Zadziwiająca jest miękkość przodów tych nart. Marek mówił, że są niezwykle szybkie. Zbyszek. Ty chyba też na nich jeździłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Tamten konferensjer. To Marcin Blauth. Główny organizator i pomysłodawca imprezy. Szacun! Odszczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Gdybym tylko miał takie narty jak Marek to kto wie co by było ??? Niewtajemniczonym wytłumaczę, że to komórki Szymona Bębenka 193cm/30m. Narta w fabryce Elan zrobiona specjalnie dla niego. Zadziwiająca jest miękkość przodów tych nart. Marek mówił, że są niezwykle szybkie. Zbyszek. Ty chyba też na nich jeździłeś. Jeździłem,potwierdzam.Są teraz do sprzedania 4 szt. bez płyty i wiązania.Waham się,bo jedyne,co mnie powstrzymuje,to posiadanie 3 szt. Nordici na 193... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Fajne, finałowe zdjęcie. Jestem tam I jestem z tego dumny. Na drugim, sami GIGANCI NLK. Na trzecim "prawie wszyscy". Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak Góra do ludzi zeszła... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Kasprowy No Limit
Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Gdybym tylko miał takie narty jak Marek to kto wie co by było ??? Niewtajemniczonym wytłumaczę, że to komórki Szymona Bębenka 193cm/30m. Narta w fabryce Elan zrobiona specjalnie dla niego. Zadziwiająca jest miękkość przodów tych nart. Marek mówił, że są niezwykle szybkie. Zbyszek. Ty chyba też na nich jeździłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Tamten konferensjer. To Marcin Blauth. Główny organizator i pomysłodawca imprezy. Szacun! Odszczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Gdybym tylko miał takie narty jak Marek to kto wie co by było ??? Niewtajemniczonym wytłumaczę, że to komórki Szymona Bębenka 193cm/30m. Narta w fabryce Elan zrobiona specjalnie dla niego. Zadziwiająca jest miękkość przodów tych nart. Marek mówił, że są niezwykle szybkie. Zbyszek. Ty chyba też na nich jeździłeś. Jeździłem,potwierdzam.Są teraz do sprzedania 4 szt. bez płyty i wiązania.Waham się,bo jedyne,co mnie powstrzymuje,to posiadanie 3 szt. Nordici na 193... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Fajne, finałowe zdjęcie. Jestem tam I jestem z tego dumny. Na drugim, sami GIGANCI NLK. Na trzecim "prawie wszyscy". Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak Góra do ludzi zeszła... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Ale za to ten starszy pan ogarnięty...Na zdjęciu Marek Smetana wyprzedza Piotra Słowika... Tamten konferensjer. To Marcin Blauth. Główny organizator i pomysłodawca imprezy. Szacun! Odszczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Gdybym tylko miał takie narty jak Marek to kto wie co by było ??? Niewtajemniczonym wytłumaczę, że to komórki Szymona Bębenka 193cm/30m. Narta w fabryce Elan zrobiona specjalnie dla niego. Zadziwiająca jest miękkość przodów tych nart. Marek mówił, że są niezwykle szybkie. Zbyszek. Ty chyba też na nich jeździłeś. Jeździłem,potwierdzam.Są teraz do sprzedania 4 szt. bez płyty i wiązania.Waham się,bo jedyne,co mnie powstrzymuje,to posiadanie 3 szt. Nordici na 193... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Fajne, finałowe zdjęcie. Jestem tam I jestem z tego dumny. Na drugim, sami GIGANCI NLK. Na trzecim "prawie wszyscy". Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak Góra do ludzi zeszła... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Fajne, finałowe zdjęcie. Jestem tam I jestem z tego dumny. Na drugim, sami GIGANCI NLK. Na trzecim "prawie wszyscy". Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak Góra do ludzi zeszła... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi