paw1 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Jurek a coś mniej odległego. Gdzie do Austrii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Jurek a coś mniej odległego. Gdzie do Austrii ? Najbliżej masz do Kaprun na Kitzsteinhorn - do Tyrolu bym się w tym roku nie pchał z powodu zamknięcia Pitztala i Soelden - na Stubaiu i Tuxie może być tłoczno , a Kaunertala nie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Jurek a coś mniej odległego. Gdzie do Austrii ? Juras ma trochę racji.... wyjątkowo Zermatt w tym roku to niezły wybór - ale fakty są też takie że teraz w Ischgl jest nominalnie więcej tras otwartych niż gdziekolwiek, bo prawie 200 km (np. w 3v coś koło 100 tylko). Faktem jest też że jest ciepło, najcieplejszy kwiecień od lat ... ale z drugiej strony jest tak niewiele ludzi teraz że większość tras nie jest zryta ani trochę mimo miękkiego sniegu, jest wielce OK, a nawet świetnie ...jestem więc wiem Ja mam ciągle 2 plany, zależne od pogody i temperatur: lodowce lub Ischgl, skłaniam się ku temu drugiemu ...ale dziś jeszcze nie wiem na pewno ....no serio Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Juras ma trochę racji.... wyjątkowo Zermatt w tym roku to niezły wybór - ale fakty są też takie że teraz w Ischgl jest nominalnie więcej tras otwartych niż gdziekolwiek, bo prawie 200 km (np. w 3v coś koło 100 tylko). Faktem jest też że jest ciepło, najcieplejszy kwiecień od lat ... ale z drugiej strony jest tak niewiele ludzi teraz że większość tras nie jest zryta ani trochę mimo miękkiego sniegu, jest wielce OK, a nawet świetnie ...jestem więc wiem Ja mam ciągle 2 plany, zależne od pogody i temperatur: lodowce lub Ischgl, skłaniam się ku temu drugiemu ...ale dziś jeszcze nie wiem na pewno ....no serio Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka A jakaś propozycja dla tych,którzy na majówkę nie mogą,bo wyjeżdżają gdzie indziej nie narciarsko,a sezon chcieliby zakończyć 3-4 dniówką w okolicach 10-20 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 A jakaś propozycja dla tych,którzy na majówkę nie mogą,bo wyjeżdżają gdzie indziej nie narciarsko,a sezon chcieliby zakończyć 3-4 dniówką w okolicach 10-20 kwietnia?20 kwietnia już minął ja kończę 12-15 maja na Hintertuksie, a przynajmniej tak bym chciał Tamtejsze świstaki i kozice czekają tłumnie W poprzednich latach tak było i było wielce OK. Stubai też nie jest wykluczony, gdyby jakimś cudem tam wtedy było lepiej, ale w to za bardzo nie wierzę Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Pogoda może być różna tak przynajmniej podają prognozy,które się ciągle zmieniają. Ischgl zimą jest fajne ale w maju ? Tux... ale ta pogoda !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 W Zermatt i Cervinii chodzi na dzień dzisiejszy 236 km tras i z uwagi na wysokość śnieg chyba będzie najlepszy. Tak się zapytam, na majówce w Zermatt to będzie chodzić tylko lodowiec czy jeszcze jakieś inne trasy? Tak patrzę, to wychodzi że od 2 maja tylko lodowiec, ale nie wiem czy dobrze czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Tak się zapytam, na majówce w Zermatt to będzie chodzić tylko lodowiec czy jeszcze jakieś inne trasy? Tak patrzę, to wychodzi że od 2 maja tylko lodowiec, ale nie wiem czy dobrze czytam. A Moeltaller na majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Prośba o poradę - gdzie na majówkę?
gajowy01 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 A jakaś propozycja dla tych,którzy na majówkę nie mogą,bo wyjeżdżają gdzie indziej nie narciarsko,a sezon chcieliby zakończyć 3-4 dniówką w okolicach 10-20 kwietnia?20 kwietnia już minął ja kończę 12-15 maja na Hintertuksie, a przynajmniej tak bym chciał Tamtejsze świstaki i kozice czekają tłumnie W poprzednich latach tak było i było wielce OK. Stubai też nie jest wykluczony, gdyby jakimś cudem tam wtedy było lepiej, ale w to za bardzo nie wierzę Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Pogoda może być różna tak przynajmniej podają prognozy,które się ciągle zmieniają. Ischgl zimą jest fajne ale w maju ? Tux... ale ta pogoda !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 W Zermatt i Cervinii chodzi na dzień dzisiejszy 236 km tras i z uwagi na wysokość śnieg chyba będzie najlepszy. Tak się zapytam, na majówce w Zermatt to będzie chodzić tylko lodowiec czy jeszcze jakieś inne trasy? Tak patrzę, to wychodzi że od 2 maja tylko lodowiec, ale nie wiem czy dobrze czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Tak się zapytam, na majówce w Zermatt to będzie chodzić tylko lodowiec czy jeszcze jakieś inne trasy? Tak patrzę, to wychodzi że od 2 maja tylko lodowiec, ale nie wiem czy dobrze czytam. A Moeltaller na majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
lski Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Tak się zapytam, na majówce w Zermatt to będzie chodzić tylko lodowiec czy jeszcze jakieś inne trasy? Tak patrzę, to wychodzi że od 2 maja tylko lodowiec, ale nie wiem czy dobrze czytam. A Moeltaller na majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi