rung Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No i wiecie co? Po 16 dniach na stoku moje Heady iMagnym Supershape "rozlazły" się na dziobach - krawędź rozwarstwiła się w tym samym miejscu w obydwu nartach. Chodzi o rocznik 15/16 (http://www.skionline...gnum,8008.html) No cóż, oddałem do reklamacji. Minus taki, że na odpowiedź czekałem prawie miesiąc (w szczycie sezonu :/). Plus taki, że reklamację uznano i otrzymałem zwrot gotówki. Podobno nowe roczniki wolne są od ryzyka wystąpienia tej wady, ale ja wolałem tego nie sprawdzać. Miałem też pewne refleksje po jeździe na tych Headach. Z jednej strony podobało mi się że są twardsze i wymagające (przesiadłem się z bardziej rekreacyjnych Rossignoli http://www.skionline...rsize,3849.html, których ponownie używałem w czasie gdy Heady były w reklamacji - miałem wrażenie że jeżdżę na nartach ze sklejki Z drugiej strony promień skrętu Headów (raptem nieco ponad 12m), jakoś mi nie leżał, Rossignole miały r16 i pomyślałem, że coś pomiędzy byłoby idealne. Po przetentegowaniu tego w głowie i internecie wybór padł na Fischery (164cm, r14) http://www.skionline...rack,10091.html W ostatni weekend przetestowałem je w Solden i było bombowo, jestem mega zadowolony. A dzioby zanitowane, mam nadzieję że się nie rozejdą Ale jakaś nutka rozczarowania tym, że z Heady tak szybko się rozpadły, pozostała, bo mimo wszystko zdążyłem je polubić. Nawet rakietę do tenisa kupiłem sobie Heada, a teraz co, mam zmieniać na Pacific? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Kup dłuższe, serio. 171 idealne. PS jak długie były zenithy, a jakie heady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Kup dłuższe, serio. 171 idealne. PS jak długie były zenithy, a jakie heady? Już nie kupię, bo kupiłem Heady 163cm Rossgnole chyba 170. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No to graty. Może jeszcze pojeździmy razem. Praded? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Po przetentegowaniu tego w głowie i internecie wybór padł na Fischery (164cm, r14) http://www.skionline...rack,10091.html W ostatni weekend przetestowałem je w Solden i było bombowo, jestem mega zadowolony. A dzioby zanitowane, mam nadzieję że się nie rozejdą Ale jakaś nutka rozczarowania tym, że z Heady tak szybko się rozpadły, pozostała, bo mimo wszystko zdążyłem je polubić. Nawet rakietę do tenisa kupiłem sobie Heada, a teraz co, mam zmieniać na Pacific? Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No to graty. Może jeszcze pojeździmy razem. Praded? Dokładnie, po świętach Tam jeszcze nie byłem więc be my guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia? Też ciekawymhttp://www.skionline...rownanie,1.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Smutny koniec przygody z Head iMagnum Supershape
star Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No to graty. Może jeszcze pojeździmy razem. Praded? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Po przetentegowaniu tego w głowie i internecie wybór padł na Fischery (164cm, r14) http://www.skionline...rack,10091.html W ostatni weekend przetestowałem je w Solden i było bombowo, jestem mega zadowolony. A dzioby zanitowane, mam nadzieję że się nie rozejdą Ale jakaś nutka rozczarowania tym, że z Heady tak szybko się rozpadły, pozostała, bo mimo wszystko zdążyłem je polubić. Nawet rakietę do tenisa kupiłem sobie Heada, a teraz co, mam zmieniać na Pacific? Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No to graty. Może jeszcze pojeździmy razem. Praded? Dokładnie, po świętach Tam jeszcze nie byłem więc be my guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia? Też ciekawymhttp://www.skionline...rownanie,1.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Smutny koniec przygody z Head iMagnum Supershape
rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 No to graty. Może jeszcze pojeździmy razem. Praded? Dokładnie, po świętach Tam jeszcze nie byłem więc be my guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia? Też ciekawymhttp://www.skionline...rownanie,1.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rung Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Dobrze że reklamacja załatwiona pomyślnie. Też mnie interesują te fischery od dłuższego czasu,ale trudniej je znaleźć do wypożyczenia.. przy tej długości to kręcą pewnie jak sl ile masz wzrostu? Miałem już różne fischery,nie słyszałem żeby komuś się rozleciały,więc chyba możesz być spokojny 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia? Też ciekawymhttp://www.skionline...rownanie,1.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
adamski10 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Masz dosc świeże wrażenia, porównując magnum do dtx które wg Ciebie sztywniejsze,bardziej sprezyste ,które maja lepszego 'kopa' ? Jezdzilem na magnum z tego rocznika co miałes, ale nie będę sugerował na razie. Ja i tak potrzebuje dluzsze ,ale to bez znaczenia? Też ciekawymhttp://www.skionline...rownanie,1.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność