RobertK Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ok, panowie, a coś takiego jak talent i umiejętności? Czy to nie wpływa na wyniki? Szczerze nie chce mi się wierzyć, że Shiffrin nie "objechałaby" panów z Pucharu Europy, którzy przyjeżdżając na zawody PŚ dostają po kilka sek z najlepszymi. Ale może jestem człowiekiem zbyt dużej wiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ok, panowie, a coś takiego jak talent i umiejętności? Czy to nie wpływa na wyniki? Szczerze nie chce mi się wierzyć, że Shiffrin nie "objechałaby" panów z Pucharu Europy, którzy przyjeżdżając na zawody PŚ dostają po kilka sek z najlepszymi. Ale może jestem człowiekiem zbyt dużej wiary? Powinieneś porównywać Shiffrin z Hirscherem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 @RobertK To oczywiste. Nawet w MPA są dziewczyny szybsze od sporej ilości facetów. Wynik jest efektem bardzo wielu czynników. Jednak jak porównamy wyniki w grupach na tym samym poziomie zawodów to zdecydowanie kobiety nie mają szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ok, panowie, a coś takiego jak talent i umiejętności? Czy to nie wpływa na wyniki? Szczerze nie chce mi się wierzyć, że Shiffrin nie "objechałaby" panów z Pucharu Europy, którzy przyjeżdżając na zawody PŚ dostają po kilka sek z najlepszymi. Ale może jestem człowiekiem zbyt dużej wiary? to zalezy czy mowimy o zawodniku czy pretendencie na zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ok, panowie, a coś takiego jak talent i umiejętności? Czy to nie wpływa na wyniki? Szczerze nie chce mi się wierzyć, że Shiffrin nie "objechałaby" panów z Pucharu Europy, którzy przyjeżdżając na zawody PŚ dostają po kilka sek z najlepszymi. Ale może jestem człowiekiem zbyt dużej wiary? Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 mogłaby w męskim PE nie zaistnieć, tak że tego typu porównania to jedynie mniemanologia stosowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 mogłaby w męskim PE nie zaistnieć, tak że tego typu porównania to jedynie mniemanologia stosowana mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Myślę, że dla Bydlińskiego Shiffrin już jest narciarską ikoną, młody jest czasami coś powie zanim pomyśli jak to może zostać odebrane, męski i kobiecy sl są nieporównywalne, pewno o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ok, panowie, a coś takiego jak talent i umiejętności? Czy to nie wpływa na wyniki? Szczerze nie chce mi się wierzyć, że Shiffrin nie "objechałaby" panów z Pucharu Europy, którzy przyjeżdżając na zawody PŚ dostają po kilka sek z najlepszymi. Ale może jestem człowiekiem zbyt dużej wiary? Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 mogłaby w męskim PE nie zaistnieć, tak że tego typu porównania to jedynie mniemanologia stosowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 mogłaby w męskim PE nie zaistnieć, tak że tego typu porównania to jedynie mniemanologia stosowana mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Myślę, że dla Bydlińskiego Shiffrin już jest narciarską ikoną, młody jest czasami coś powie zanim pomyśli jak to może zostać odebrane, męski i kobiecy sl są nieporównywalne, pewno o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 mogłaby w męskim PE nie zaistnieć, tak że tego typu porównania to jedynie mniemanologia stosowana mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Myślę, że dla Bydlińskiego Shiffrin już jest narciarską ikoną, młody jest czasami coś powie zanim pomyśli jak to może zostać odebrane, męski i kobiecy sl są nieporównywalne, pewno o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 mogę odnieść się jedynie do komentarza M.Bydlińskiego na Eurosporcie podczas zawodów SL kobiet, który " ironicznie" podważył wg mnie umiejętności i osiągnięcia Shiffrin nie piszę o różnicach w sprzęcie Myślę, że dla Bydlińskiego Shiffrin już jest narciarską ikoną, młody jest czasami coś powie zanim pomyśli jak to może zostać odebrane, męski i kobiecy sl są nieporównywalne, pewno o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Ps. Musisz pamiętać o różnicach w sprzęcie, gdyby Shifrin miała jechać na 165 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Czyżby, na 1500 m rekord należący do chińczyka Sun Yang wynosi 14:31,02, podczas gdy najszybsza kobieta Katie Ledecky pokonała ten dystans w czasie 15:25,48. To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 To nie jest pływanie długodystansowe tylko basenowe. Czyli wort miał rację z tym Wiki. W zimnych wodach na dystansach typu 50 km kobiety radzą sobie bardzo dobrze. Tutaj lepsza pływalność i izolacja (tłuszcz) mogą im dawać być może przewagę. Ale oczywiście nie mam pojęcia jakby taka rywalizacja w praktyce wyglądała - to są jednak jednostkowe wyczyny. Jak jest w klasycznych maratonach pływackich nie chce mi się sprawdzać - to przeważnie nie są tak długie konkurencje. Co do sportów w których w rywalizacji z facetami kobiety mają szansę na wygraną to przychodzą mi do głowy niektóre konkurencje jeździeckie. Pozdro Wiesiek Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Trzeba było się zapytać, czy jest w Polsce facet, który objedzie Shiffrin? taki z testosteronem i oczywiście z jajami Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jutta Kleinschmidt https://pl.wikipedia...ta_Kleinschmidt Wygrała Dakar Michele Mouton https://pl.wikipedia.../Michèle_Mouton Była Rajdową Wicemistrzynią Swiata Wygrała także sporo Rajdów zaliczanych do punktacji MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Testosteron mam, jaja też, pewnie objechałbym jakąś Shiffrin Możliwe, że np. tę: https://en.wikipedia.../Anya_Schiffrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dlaczego? Z jakiego powodu? Dla kobiet w SL jest 155 i już!!! Ty jak coś wymyślisz to można ze śmiechu pęknąć Mogłaby jechać w stringach czy musiała by w męskich gaciach ? Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Kolega wort jak zwykle dopuścił się manipulacji. Ja zacytowałem jego oryginalnego posta, więc żeby wyszło na jego, to go edytował post factum dopisując "w szczególnych warunkach". W oryginale było jedynie o pływaniu długodystansowym, a pływanie na 1500m chyba łapie się w tej kategorii. Jeśli chodzi o pływanie np "w zimnych oceanach" to na wiki można wyczytać, że "koronę ziemi" w tej konkurencji zdobyło czterech panów i tylko jedna kobieta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalke Pierniczysz jak potrzaskany, przecież napisałem Ci ,że to dopisałem, jaka manipulacja, zrobiłem to jeszcze przed przeczytaniem Twojego postu. To, że dopisałem w "szczególnych warunkach" niczego nie zmienia, nie chciało mi się pisać tak szczegółowo jak kolega Wujot za co Mu podziękowałem. Twój problem polegał na tym, że po wpisaniu w google "pływanie długodystansowe" wyrzuca wyniki, które podałeś, pomijając sedno sprawy pływania długodystansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Twój problem polegał na tym, że ....... Niezłe, nie mam problemów a w szczególności na forum narciarskim . Jeśli się takie pojawią w moim życiu prywatnym potrafię je skutecznie rozwiązywać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Widzę, że cały czas w prymitywny sposób próbujesz manipulować maluczkimi Tak dla kobiet jest 155 ale dla panów jest 165 a rozmawiamy o męskich zawodach gdzie obowiązuje 165, skoro się bawimy w mniemanologie to na jakich nartach mogłaby jechać jest sprawą umowną, proponowana jazda wg obowiązującego regulaminu zawodów PE nie byłaby niczym niezwykłym. Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Wystarczy przeczytać tylko ten wątek Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ
wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Właśnie Ty jesteś nie do przeskoczenia w manipulacjach. Podstawowe pytanie było : "Czy faktycznie Shiffrin nie miałaby żadnych szans z panami startującymi w PŚ, a nawet w Pucharze Europy?" Gdzie tu jest napisane, że zawody są według jakichkolwiek przepisów? FIS nie FIS , męskie, damskie, jakiekolwiek? Oczywistym jest, że panowie jadą na swoim sprzęcie a panna Shifrin na swoim. Chodziło o szybkość poruszania się pomiędzy bramkami w obecnym stanie. Ale właściwie gadka z Tobą to jak walenie głową w mur. Już mi się nie chce. p.s. a co z tymi stringami? Nie, to Ty w zawodach w których bierzesz udział możesz jeździć na dowolnie wybranych nartach, pewnie na 158 byłbyś szybszy na slalomie ale o ile wiem używasz 165 i tego nie rozumiem? Pytanie dotyczy zawodów PŚ i PE gdzie jest dokładnie podana specyfikacja sprzętu jakiego można używać, tak samo jak różnica wzniesień, ilość zmian kierunku itp. są one inne dla kobiet i mężczyzn. Jeżeli hipotetycznie rozważamy konkurencje Shiffrin w "męskim slalomie" to wszystkie te czynniki trzeba wziąć pod uwagę bo inaczej gdy faceci przegrają co jest mało prawdopodobne lecz możliwe,powiedzą, że stok,ustawienie nie było pod ich długaśne narty a narty dla kobiety. Tego typu marudzenia bardzo często można usłyszeć na amatorskich zawodach od właścicieli "długich nart" p.s. a co z tymi stringami? Mógłbyś je zdjąć, przynajmniej na zawody, rozpraszasz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mikaela Shiffrin vs panowie z PŚ
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pytanie do wszystkich poza @wort. Czy ktoś z Was po pierwszym poście pomyślał, że Shiffrin musiałaby w takiej konfrontacji jechać na dłuższych niż zwykle jeździ nartach? p.s. Nikon303 także odpada. Nawet się nie musisz przelogować Widzę, że dalej manipulacja, powodzenia. A insynuacja że niby piszę pod innym nikiem jest chamska i ordynarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Koleś. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie, że kieruję post do wszystkich poza tobą!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi