star Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Pewno nie powinienem się wypowiadać po jednym dniu, ale taka sytuacja... Długie trasy z Elmo, 4,5km przy przewyższeniu prawie km. Robi wrażenie, a i siłami trzeba szafować. Dziś gigant w ok 5 min, pomiar zegarkiem Atlantic. Tata od ruskich kupił. Obok fajna czarna, podobne przewyższenie i podobny kłopot. Niektórzy startowali. Maria Egger w kategorii master, ale nie ona jedna. Oprócz tego sroga Holzriese do 80% nachylenia. Dziś warunki dobre więc bez sensacji. Z rana pustki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Będę za tydzień. Miłego jeżdżenia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Warto. Śniegu w bród i ciągle pada. Mgła więc słaby kontrast. Trasy świetnie przygotowane, choć nie od linijki. Giro mi nie wyszło bo autobus nie podjechał wypadek ponoć. PS. Jutro Cortina. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Maria zajęła 2 miejsce, w krótkich nartach. Zbyszek narzekał na zbyt długie. Podkręcony znaczy był. Wygrała z najlepszym czasem, lepszym od facetów Trojer. Kiedyś srebrna w ITA. Ten obok cięższy był, drugi czas total. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Marca 2018 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Do Zbycha sadzac po wynikach, Co oni tam narobili Mickymausimo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Do Zbycha sadzac po wynikach, Co oni tam narobili Mickymausimo? Jeśli to znaczy Micky Mouse GS, to może i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Kolejny raz. Trzy dni super pogody, dwa dni takiej sobie, jeden tak padał śnieg że odpuściliśmy. Dzisiaj to jest w niedzielę po mega opadzie trasy naprawdę świetnie przygotowane - brawo dla obsługi tras!. Kolejny raz jazda ze skiracingdays i kolejna fajna zabawa i nauka. Koniec mojego sezonu no może jeszcze w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Kolejny raz. Trzy dni super pogody, dwa dni takiej sobie, jeden tak padał śnieg że odpuściliśmy. Dzisiaj to jest w niedzielę po mega opadzie trasy naprawdę świetnie przygotowane - brawo dla obsługi tras!. Kolejny raz jazda ze skiracingdays i kolejna fajna zabawa i nauka. Koniec mojego sezonu no może jeszcze w maju Ja odczytuje ten wpis nastepujaaco: dalismy mega d…y , bo wczoraj byl jeden z najlepszych dni sezonu a my siedzielismy w domu, zamiast uzywac swiezego sniegu - wstyd nam dzis….. Dzis- debile ujezdzajace ratrakami, calkowicie spieprzyli swiezy snieg….. Nie przejmuj sie, ja jestem troche inny: Just IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja odczytuje ten wpis nastepujaaco: dalismy mega d…y , bo wczoraj byl jeden z najlepszych dni sezonu a my siedzielismy w domu, zamiast uzywac swiezego sniegu - wstyd nam dzis….. Dzis- debile ujezdzajace ratrakami, calkowicie spieprzyli swiezy snieg….. Nie przejmuj sie, ja jestem troche inny: Just IMHO No coś w tym jest! Austriacy są normalniejsi i potrafią zostawić taki piękny opad na trasach... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 W San Candido też zostawiają trochę puchu. Podobnie w Vipiteno czy Cortinie. A nawet Kronplatzu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja odczytuje ten wpis nastepujaaco: dalismy mega d…y , bo wczoraj byl jeden z najlepszych dni sezonu a my siedzielismy w domu, zamiast uzywac swiezego sniegu - wstyd nam dzis….. Dzis- debile ujezdzajace ratrakami, calkowicie spieprzyli swiezy snieg….. Nie przejmuj sie, ja jestem troche inny: Just IMHO No coś w tym jest! Austriacy są normalniejsi i potrafią zostawić taki piękny opad na trasach... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 W San Candido też zostawiają trochę puchu. Podobnie w Vipiteno czy Cortinie. A nawet Kronplatzu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 W San Candido też zostawiają trochę puchu. Podobnie w Vipiteno czy Cortinie. A nawet Kronplatzu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi