alvaro99 Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Witam! Jak w temacie, Hawxy mam okazje kupić po promocyjnej cenie, co byście bardziej polecili dla zaawansowanego narciarza? Raptory duuużo lepsze? Pozdrawiam Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 A które lepiej leżą? Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Hawxy okej, Raptorów nie mierzylem ale raczej nie mam problemów z butami. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Raptory są bardzo szczupłe - genialne, ale dla wąskiej stopy edit ale tylko czerwone - bo najszybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Hawxy okej, Raptorów nie mierzylem ale raczej nie mam problemów z butami. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka Najważniejszym kryterium będzie czy kolor będzie pasował do twojego narciarskiego ubioru. Ewentualnie możesz też wziąć pod uwagę feng shui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Najważniejszym kryterium będzie czy kolor będzie pasował do twojego narciarskiego ubioru. Ewentualnie możesz też wziąć pod uwagę feng shui. HA, HA, HA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne były, miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. W końcu jakiś konkretny post, dzięki! Przymierzając tego atomica z flexem 120 miałem właśnie wrażenie, że jest dość miękki, taki bambosz w porównaniu do RC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Najważniejszym kryterium będzie czy kolor będzie pasował do twojego narciarskiego ubioru. Ewentualnie możesz też wziąć pod uwagę feng shui. HA, HA, HA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne były, miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. W końcu jakiś konkretny post, dzięki! Przymierzając tego atomica z flexem 120 miałem właśnie wrażenie, że jest dość miękki, taki bambosz w porównaniu do RC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne były, miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. W końcu jakiś konkretny post, dzięki! Przymierzając tego atomica z flexem 120 miałem właśnie wrażenie, że jest dość miękki, taki bambosz w porównaniu do RC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nie ma czerwonych Raptors (na szczescie) - poza tym musisz wiedziec w jakie sie pakujesz 120,140 albo RD osobiscie mam 140 I sa swietne Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. W końcu jakiś konkretny post, dzięki! Przymierzając tego atomica z flexem 120 miałem właśnie wrażenie, że jest dość miękki, taki bambosz w porównaniu do RC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć Raptor 120 i Hawx 120 to dwa różne buty i pewnie 120 też inne. Raptor 120 rs to but sportowy a drugi to bambosz to jakby porównać buty do wspinaczki do butów trekingowych. Najlepiej przymierzyć i wybrać te które dla ciebie lepsze. W końcu jakiś konkretny post, dzięki! Przymierzając tego atomica z flexem 120 miałem właśnie wrażenie, że jest dość miękki, taki bambosz w porównaniu do RC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomeC Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Myślę że max 120, nie chce się bardziej katować na stoku. Obecnie mam Fischery RC4 jakieś stare ale dają radę. Zarówno ja jak i małżonka jeździmy w Raptorach 140 RS - to są buty do całodziennej jazdy (oczywiście jak są dobrze dobrane). Musisz zwrócić uwagę, że buty te kupujesz we flexie 130, a dodając drugą i trzecią śrubę zwiększasz fleks do 140 i 150 (liczymy od dołu). Raptory 120 oryginalnie kupujesz jako 120, a wykręcając 2 śrubę obniżamy flex do 110 (moja córka pozostała przy dwóch śrubach) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor?
alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli mierzyłeś Atomic Hawx Prime a Head Raptory według opinii i opisu dość wąskie to raczej będziesz miał problem, bo te Atomiki są dość szerokie. Albo masz szeroką nogę albo dobrałeś buty za szerokie - w Hawxie wersja wąska to Ultra (mi spasowały chociaż wąskiej stopy nie mam, a są zdecydowanie węższe niż Prime. Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Buty Atomic Hawx Prime czy Head Raptor?
FerraEnzo Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Muszę gdzieś dorwać te Raptory w Krakowie i poprzymierzać. Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
alvaro99 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Polecam krakowsport na Walerego Sławka lub Windsport na Zakopiance. Full asortyment i kompetentni ludzie. No właśnie miałem się jutro wybrać do krakowsport ale z tego co widzę tylko produkt na zamówienie: https://www.krakowsp...=head raptor rs a w tym drugim nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi