valdi3 Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Zasmakowalem na ostatnim wyjezdzie nart troche szerszych pod butem (Aktualnie jezdze na Stoeckli Laser AX 175 z 2018) , i musze przyznac ze spodobalo mi sie . Jezdzilem na Head Kore 93 . Z racji tego ze akurat nie mialem z tego typu nartami do czynienia , jakie sa "topowe" deski na ta chwile, Cos z K2 , Atomic Head .? jaka dlugosc moje gabaryty 178 / 100kg+ ( moze troche waga spadnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Zasmakowalem na ostatnim wyjezdzie nart troche szerszych pod butem (Aktualnie jezdze na Stoeckli Laser AX 175 z 2018) , i musze przyznac ze spodobalo mi sie . Jezdzilem na Head Kore 93 . Z racji tego ze akurat nie mialem z tego typu nartami do czynienia , jakie sa "topowe" deski na ta chwile, Cos z K2 , Atomic Head .? jaka dlugosc moje gabaryty 178 / 100kg+ ( moze troche waga spadnie ). Jeśli chodzi o długość, to przy 100+ kg najdłuższe jakie mają. A konkretne marki i modele, to zależy co preferujesz - jaka sztywność, promień skrętu, do czego głównie mają służyć (czy mają być do wszystkiego w tym również na trasy?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Jesli chodzi o narty do wszystkiego to chyba nie ma nic lepszego jak Stoeckli AX Ale frajde sprawilo mi wjezdzanie w najbardziej rozmemlane czesci stoku .head kore maja promien bodajze 17.8 Ale sa tez narty o promieniu +20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
valdi3 Napisano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Jesli chodzi o narty do wszystkiego to chyba nie ma nic lepszego jak Stoeckli AX Ale frajde sprawilo mi wjezdzanie w najbardziej rozmemlane czesci stoku .head kore maja promien bodajze 17.8 Ale sa tez narty o promieniu +20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi