ami336 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć, Niestety są osoby, które wciąż nie są za stare na studia, i wciąż im mało wiedzy (mowa oczywiście o Spiochu:P). Z tego powodu nie bardzo mam jak pojechać na narty w tą sobotę. A po zdanych egzaminach trzeba się odprężyć Szukam kogoś kto wybiera się w ten weekend w Beskidy i mógłby mnie zabrać Oczywiście dokładam się do paliwa:) Najbardziej pasowałaby mi sobota. Mieszkam w okolicy Pszczyny. Prooszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oloss Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Szukam kogoś kto wybiera się w ten weekend w Beskidy i mógłby mnie zabrać Oczywiście dokładam się do paliwa:) Najbardziej pasowałaby mi sobota. Mieszkam w okolicy Pszczyny. Prooszę o pomoc Ja na 90% pojadę w sobotę na poranne 3 lub 4 godziny. Jeśli pojadę, to nie ma problemu - możesz się zabrać. Oczywiście w okolicach Pszczyny to mogę w około 7.00, co by być na stoku 15 minut przed otwarciem :-) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć, Niestety są osoby, które wciąż nie są za stare na studia, i wciąż im mało wiedzy (mowa oczywiście o Spiochu:P). Z tego powodu nie bardzo mam jak pojechać na narty w tą sobotę. A po zdanych egzaminach trzeba się odprężyć Szukam kogoś kto wybiera się w ten weekend w Beskidy i mógłby mnie zabrać Oczywiście dokładam się do paliwa:) Najbardziej pasowałaby mi sobota. Mieszkam w okolicy Pszczyny. Prooszę o pomoc Cześć Sara Ja też na 90 % jadę ,bo na 100 % nigdy nie wiadomo dwa tygodnie temu mówiłem ,że na 100 i skończyłem na L4,więc głód nart jest wielki. Jeszcze nie wiem czy pojedziemy z żoną ,czy pojadę sam , moruniek i kordiankw też się gdzieś umawiali ,dla mnie w grę wchodzi Pilsko, Szczyrk ,ewentualnie Skolnity w Wiśle ,na Skolnitach jeszcze nie byłem i jestem trochę ciekawy tej górki. W piątek po południu napiszę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć Sara Ja też na 90 % jadę ,bo na 100 % nigdy nie wiadomo dwa tygodnie temu mówiłem ,że na 100 i skończyłem na L4,więc głód nart jest wielki. Jeszcze nie wiem czy pojedziemy z żoną ,czy pojadę sam , moruniek i kordiankw też się gdzieś umawiali ,dla mnie w grę wchodzi Pilsko, Szczyrk ,ewentualnie Skolnity w Wiśle ,na Skolnitach jeszcze nie byłem i jestem trochę ciekawy tej górki. W piątek po południu napiszę co i jak SMR nie polecam w weekendy, chyba że ktoś lubi stanie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Ktoś jedzie na Pilsko? Prawdopodobnie Bubol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... broot Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jak coś, to ja planuję jechać zarówno w sobotę, jak i niedzielę rano z Kobielic k/Pszczyny. W sobotę prawdopodobnie Czantoria, bo jestem już umówiony, w niedzielę jeszcze nie wiem: może Pilsko albo Czarny Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Jeśli ktoś się wybiera na Czarny Groń, to jestem dzisiaj od 18 i jutro rano. No i może jeszcze w niedzielę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Szukam kogoś kto jedzie w sobotę na narty i może mnie uratować :)
lukas8295200 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć Sara Ja też na 90 % jadę ,bo na 100 % nigdy nie wiadomo dwa tygodnie temu mówiłem ,że na 100 i skończyłem na L4,więc głód nart jest wielki. Jeszcze nie wiem czy pojedziemy z żoną ,czy pojadę sam , moruniek i kordiankw też się gdzieś umawiali ,dla mnie w grę wchodzi Pilsko, Szczyrk ,ewentualnie Skolnity w Wiśle ,na Skolnitach jeszcze nie byłem i jestem trochę ciekawy tej górki. W piątek po południu napiszę co i jak SMR nie polecam w weekendy, chyba że ktoś lubi stanie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Ktoś jedzie na Pilsko? Prawdopodobnie Bubol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... broot Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jak coś, to ja planuję jechać zarówno w sobotę, jak i niedzielę rano z Kobielic k/Pszczyny. W sobotę prawdopodobnie Czantoria, bo jestem już umówiony, w niedzielę jeszcze nie wiem: może Pilsko albo Czarny Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Jeśli ktoś się wybiera na Czarny Groń, to jestem dzisiaj od 18 i jutro rano. No i może jeszcze w niedzielę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
ami336 Napisano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Ktoś jedzie na Pilsko? Prawdopodobnie Bubol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... broot Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jak coś, to ja planuję jechać zarówno w sobotę, jak i niedzielę rano z Kobielic k/Pszczyny. W sobotę prawdopodobnie Czantoria, bo jestem już umówiony, w niedzielę jeszcze nie wiem: może Pilsko albo Czarny Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Jeśli ktoś się wybiera na Czarny Groń, to jestem dzisiaj od 18 i jutro rano. No i może jeszcze w niedzielę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
broot Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Jak coś, to ja planuję jechać zarówno w sobotę, jak i niedzielę rano z Kobielic k/Pszczyny. W sobotę prawdopodobnie Czantoria, bo jestem już umówiony, w niedzielę jeszcze nie wiem: może Pilsko albo Czarny Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Jeśli ktoś się wybiera na Czarny Groń, to jestem dzisiaj od 18 i jutro rano. No i może jeszcze w niedzielę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi