boogymen Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Zamierzam zakupić kije profilowane do GS i zastanawiam się nad ich długością. Jaka powinna być ich długość? Czy nie powinny być nieco krótsze od SL? A może dłuższe? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 5 cm dłuższe od kąta prostego, wskazane do startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 5 cm dłuższe od kąta prostego, wskazane do startu.Bardzo Cię proszę doprecyzuj. Mam kije do SL przy wzroście 178 cm na 125cm. Mierzone chwytając pod talerzyk i kąt prosty. Stojąc w zwykłych butach na podłodze. Jak rozumieć to co napisałeś? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Bardzo Cię proszę doprecyzuj. Mam kije do SL przy wzroście 178 cm na 125cm. Mierzone chwytając pod talerzyk i kąt prosty. Stojąc w zwykłych butach na podłodze. Jak rozumieć to co napisałeś? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Dołóż 5 cm, kije 130 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Dołóż 5 cm, kije 130 cm.Wielkie dzięki. Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Dołóż 5 cm, kije 130 cm. Co tak naprawdę dają gięte kije? Czy coś poza, lepszą pozycją "na jajo" i +10 do pro wyglądu Prostymi chyba łatwiej się odpychać (ale to moje domysły tylko). Czy dobrze mi się wydaję, że na :podkręconych" gigantach lepiej sprawdzą się proste kije, znowu na rozciągniętych gięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Nie podpuszczaj, wyżej sam dałeś odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Długość kijów do GS.
boogymen Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Dołóż 5 cm, kije 130 cm.Wielkie dzięki. Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4rt3q Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Dołóż 5 cm, kije 130 cm. Co tak naprawdę dają gięte kije? Czy coś poza, lepszą pozycją "na jajo" i +10 do pro wyglądu Prostymi chyba łatwiej się odpychać (ale to moje domysły tylko). Czy dobrze mi się wydaję, że na :podkręconych" gigantach lepiej sprawdzą się proste kije, znowu na rozciągniętych gięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Nie podpuszczaj, wyżej sam dałeś odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Długość kijów do GS.
labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4rt3q Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Odpowiedziałem autorowi postu na długość, a czy gięte, czy proste to nie mój wybór. Ja wiem kiedy i jakie kijki używać. A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Nie podpuszczaj, wyżej sam dałeś odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
labas Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 A mógłbyś się tą wiedzą podzielić? Nie podpuszczaj, wyżej sam dałeś odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność