grejan Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Czy ktoś wie jaka jest różnica między butami Salomon X pro 100 i Salomon X pro r100? Czy to jest ten sam but czy jednak, któryś jest wersją okrojoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Czy ktoś wie jaka jest różnica między butami Salomon X pro 100 i Salomon X pro r100? Czy to jest ten sam but czy jednak, któryś jest wersją okrojoną? Nie wiem jaka jest różnica.Mam X-Pro 120.I jestem zadowolony.Bardzo dobre buty na szerszą stopę. Kup po prostu te które Ci najbardziej pasują,leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Pytam, ponieważ zkaupiłem x pro r100, ogólnie jeszcze nie jeździłem but fajnie leży jedynie prawy po 15-20 min zaczyna mi drętwieć stopa i palce. Teraz oglądając buty w necie x pro100 i xpro r100 widzę trochę różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawek Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Czy ktoś wie jaka jest różnica między butami Salomon X pro 100 i Salomon X pro r100? Czy to jest ten sam but czy jednak, któryś jest wersją okrojoną? Jeśli chodzi o dopasowanie to musisz przymierzyć - podejrzewałbym, że dla przeciętnego narciarza różnica nie będzie odczuwalna (choć na pewno producent jakąś podał). Jeśli u salomona jest podobnie jak w rossignol - prawdopodobnie r100(jeśli jest od race) będzie węższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Bacek Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W opisach na necie widziałem przy wersji R last 100mm a pzy bez R 106. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grejan Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W opisach na necie widziałem przy wersji R last 100mm a pzy bez R 106. Buty mam drugi sezon i powiem szczerze jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bacek Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W opisach na necie widziałem przy wersji R last 100mm a pzy bez R 106. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W opisach na necie widziałem przy wersji R last 100mm a pzy bez R 106. Buty mam drugi sezon i powiem szczerze jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi