wiesio Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 SkiWelt 17-22 marca. pięciodniówka Wyjazd w sobotę rano, powrót w czwartek po nartach Luksusowe warunki mieszkaniowe (cały duży dom do dyspozycji) W tym czasie w SkiWelt młodzież (do 16 lat) jeździ za darmo Wyjazd dużym busem z Warszawy przez Łódź, Częstochowę, Gliwice lub Wrocław Info na priv Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Mogę poprosić o szczegółowe ceny przejazdu kwatery wyżywienia i karnetów na ten termin ? Oraz godziny wyjazdu i powrotu ? Musze przekazać dwójce znajomym a sam tez bym z nimi pojechal. Pozdrawiam. Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Rega Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Gdyby nadal było miejsce wolne na ten wyjazd to może ja bym się wybrał? Niestety jadę w pojedynkę więc trzeba by mnie jakoś tam wpasować. Jestem z Kalisza ale mogę gdzieś podjechać np do Wrocławia? Jeśli oferta aktualna to proszę o informację na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Do piątku do popołudnia miejsca są zarezerwowane. Dam znać w piątek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 zwolniły się miejsca? Jak tak to jestem 2 zainteresowany. Wysłałem Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ppski Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 17-22.03 - 3 miejsca się zwolniły do SkiWelt z W-wy (młodzież do 16 lat - darmowy skipass)
Rega Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Gdyby nadal było miejsce wolne na ten wyjazd to może ja bym się wybrał? Niestety jadę w pojedynkę więc trzeba by mnie jakoś tam wpasować. Jestem z Kalisza ale mogę gdzieś podjechać np do Wrocławia? Jeśli oferta aktualna to proszę o informację na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Do piątku do popołudnia miejsca są zarezerwowane. Dam znać w piątek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 zwolniły się miejsca? Jak tak to jestem 2 zainteresowany. Wysłałem Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ppski Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
ppski Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Hej, Sa jeszcze wolne miejsca ? Podaj szczegoly. Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi