zajÄ…c Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Witajcie, chciałabym się wybrać w tygodniu na jazdę nocną gdzieś blisko tzn. optymistycznie 1,5h dojazdu z Katowic lepsza Wisła (Cienków, Nowa Osada?) czy Szczyrk? Chodzi mi głównie o dobre przygotowanie trasy i możliwie mało ludzi na stoku. PS.Gdyby ktoś chciał się dołączyć do wyjazdu, to prawdopodobnie będę mieć miejsce w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 CIEŃKÓW..., TYLKO...! Wysłane z iPad za pomocą TapatalkCienkow ok. Ale dlaczego tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Cienkow ok. Ale dlaczego tylko?Cieńków mi pasuje, a co ewentualnie jeszcze polecasz? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Cieńków mi pasuje, a co ewentualnie jeszcze polecasz? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu TapatalkaChciałem się dowiedzieć dlaczego? Każdy stok w okolicy ma oświetlenie. Fakt, że niektóre mają trochę gorzej z luksami.... Ostatnio byłem na Poniwcu. Jak juz w koncu nasnieza, to stok jest super. .. i pół godziny bliżej niż Cienkow. Na nocnej jezdzi tam max 10 osob... :-) Po drodze jeszcze Kiczera Soszow NO Skolnity ( tu wlasnue przydaloby sie ciut wiecej lamp)i wislanski plankton typu Siglany itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałem się dowiedzieć dlaczego? Każdy stok w okolicy ma oświetlenie. Fakt, że niektóre mają trochę gorzej z luksami.... Ostatnio byłem na Poniwcu. Jak juz w koncu nasnieza, to stok jest super. .. i pół godziny bliżej niż Cienkow. Na nocnej jezdzi tam max 10 osob... :-) Po drodze jeszcze Kiczera Soszow NO Skolnity ( tu wlasnue przydaloby sie ciut wiecej lamp)i wislanski plankton typu Siglany itp....Poniwiec, to było też niezłe. Dzięki! Muszę się przyjrzeć temu ośrodkowi bo nigdy tam nie byłam (jak już to na Czantorię jechaliśmy bo dłuższy stok i ciekawszy dla większości towarzystwa). Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Poniwiec, to było też niezłe. Dzięki! Muszę się przyjrzeć temu ośrodkowi bo nigdy tam nie byłam (jak już to na Czantorię jechaliśmy bo dłuższy stok i ciekawszy dla większości towarzystwa). Wysłane z mojego D6503 przy użyciu TapatalkaNa nocnej widoki gór i konfiguracja tras ma jakby mniejsze znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Czarny Groń jest dobry na wieczorną jazdę ,dwie trasy oświetlone góra to łatwa niebieska,a czerwona trochę bardziej wymagająca i oświetlenie też przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Czarny Groń jest dobry na wieczorną jazdę ,dwie trasy oświetlone góra to łatwa niebieska,a czerwona trochę bardziej wymagająca i oświetlenie też przyzwoite.Ale to godzinę dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Na nocnej widoki gór i konfiguracja tras ma jakby mniejsze znaczenie. Jasne, wiadomo że tylko trasa główna jest oświetlona i nie ma co liczyć na widoki W "nowym" Szczyrku widzę aż dwie oświetlone trasy, był tam ktoś może na wieczornej jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ale to godzinę dalej.... z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałem się dowiedzieć dlaczego? Każdy stok w okolicy ma oświetlenie. Fakt, że niektóre mają trochę gorzej z luksami.... Ostatnio byłem na Poniwcu. Jak juz w koncu nasnieza, to stok jest super. .. i pół godziny bliżej niż Cienkow. Na nocnej jezdzi tam max 10 osob... :-) Po drodze jeszcze Kiczera Soszow NO Skolnity ( tu wlasnue przydaloby sie ciut wiecej lamp)i wislanski plankton typu Siglany itp.... A jak wyglądają Skolnity na wieczornej,kiepsko z tym oświetleniem? Pytam ,bo otworzyli wreszcie czerwoną trasę i opcja wieczorna ,albo poranna jest bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Fakt... pisałem z mojej perspektywy. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Zależy gdzie mieszkasz ,ja z wyjeżdżam ze Starej Ligoty na A4 ,dalej w Mysłowicach na S1 ,Imielin,Kęty,Andrychów, według mnie to najlepsza droga i korków niewiele,max 1,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Jazda nocna w tygodniu - Beskid Śląski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ale to godzinę dalej.... z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałem się dowiedzieć dlaczego? Każdy stok w okolicy ma oświetlenie. Fakt, że niektóre mają trochę gorzej z luksami.... Ostatnio byłem na Poniwcu. Jak juz w koncu nasnieza, to stok jest super. .. i pół godziny bliżej niż Cienkow. Na nocnej jezdzi tam max 10 osob... :-) Po drodze jeszcze Kiczera Soszow NO Skolnity ( tu wlasnue przydaloby sie ciut wiecej lamp)i wislanski plankton typu Siglany itp.... A jak wyglądają Skolnity na wieczornej,kiepsko z tym oświetleniem? Pytam ,bo otworzyli wreszcie czerwoną trasę i opcja wieczorna ,albo poranna jest bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Fakt... pisałem z mojej perspektywy. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Zależy gdzie mieszkasz ,ja z wyjeżdżam ze Starej Ligoty na A4 ,dalej w Mysłowicach na S1 ,Imielin,Kęty,Andrychów, według mnie to najlepsza droga i korków niewiele,max 1,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Jazda nocna w tygodniu - Beskid Śląski
bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Chciałem się dowiedzieć dlaczego? Każdy stok w okolicy ma oświetlenie. Fakt, że niektóre mają trochę gorzej z luksami.... Ostatnio byłem na Poniwcu. Jak juz w koncu nasnieza, to stok jest super. .. i pół godziny bliżej niż Cienkow. Na nocnej jezdzi tam max 10 osob... :-) Po drodze jeszcze Kiczera Soszow NO Skolnity ( tu wlasnue przydaloby sie ciut wiecej lamp)i wislanski plankton typu Siglany itp.... A jak wyglądają Skolnity na wieczornej,kiepsko z tym oświetleniem? Pytam ,bo otworzyli wreszcie czerwoną trasę i opcja wieczorna ,albo poranna jest bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Fakt... pisałem z mojej perspektywy. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Zależy gdzie mieszkasz ,ja z wyjeżdżam ze Starej Ligoty na A4 ,dalej w Mysłowicach na S1 ,Imielin,Kęty,Andrychów, według mnie to najlepsza droga i korków niewiele,max 1,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Jazda nocna w tygodniu - Beskid Śląski
mig Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Fakt... pisałem z mojej perspektywy. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 z Katowic jest 1,15-1,30 h jazdy ,a koleżanka szuka czegoś do 1,30 h z Katowic ,Czarny Groń się spokojnie łapie Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Zależy gdzie mieszkasz ,ja z wyjeżdżam ze Starej Ligoty na A4 ,dalej w Mysłowicach na S1 ,Imielin,Kęty,Andrychów, według mnie to najlepsza droga i korków niewiele,max 1,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Racja, Czarny Groń też się łapie, zwłaszcza że nocna jazda jest od 18.00 do 22.00 więc nawet uwzględniając korki na wyjeździe z Kato można liczyć że spokojnie się dojedzie na miejsce. Dzięki. Zależy gdzie mieszkasz ,ja z wyjeżdżam ze Starej Ligoty na A4 ,dalej w Mysłowicach na S1 ,Imielin,Kęty,Andrychów, według mnie to najlepsza droga i korków niewiele,max 1,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
loockas Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Też polecam Czarny Groń. Z Katowic jest sporo bliżej niż do Wisły/Szczyrku. Ja z Imielina mam 50km, z Katowic powinno być w okolicach 65-70. Tyle że jadąc na wieczorną jazdę w Oświęcimiu może być nieco tłoczniej ale odkąd pokończyły się remonty, to przejazd jest płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi