rung Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Dawno mnie nie było bo coś zabiegany byłem. Ale w przełom stycznia i lutego spędziłęm na karuzeli Sella Ronda i w okolicach więc mogę podzielić się widoczkami Ośrodek popularny więc nie będę się rozpisywał Było bardzo fajnie, nawet bez wielkich tłumów, aczkolwiek pierwszego dnia widziałem pierwszy raz w życiu "reglamentowany" ruch przy zjeździe do doliny - trasa byłą zablokowana i puszczano narciarzy pojedyczno. Pomieszkiwaliśmy w Canazei, pierwszego ranka po przyjeździe czekała nas niespodzianka - w nocy ulice znikły - zamieniono je na trasę narciarską i w mieście odbywały się zawody. Do wyciągu szło się przeskakując tory i przepuszczając zawodników Na minus - rozwarstwiły mi się krawędzie w Head Magnum Supershape, obydwie w tym samym miejscu przy dziobie; oddałem do reklamacji i czekam. W środku sezonu oddanie nart na kilka tygodni to niefart, chyba wyciągnę rezerwowe Rossignole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Dzięki rung. Jedziemy w przyszły weekend do St.Cristina. Dodałeś kilka punktów do podjarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi