Mitek Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Cześć Moim zdaniem zajebiście. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Zdarzało mi się używać lutownicy transformatorowej do łatania ślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 3 godziny temu, Gabrik napisał: Panowie dziękuję za popchnięcie w stronę działania, tak to wyszło. Ślizg wygląda jak nowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 18 godzin temu, Gabrik napisał: Panowie dziękuję za popchnięcie w stronę działania, tak to wyszło. Paweł, strukturę na tym łataniu zrobiłeś? 😄 Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Paweł, strukturę na tym łataniu zrobiłeś? 😄 Szacun! Taaak, papierem 320 😉 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Gdzieś kiedyś czytałem dość zabawny tekst traktujący o różnicy w podejściu rodziców do pierwszego, drugiego i trzeciego dziecka. Utkwił mi w głowie przypadek z połknięciem monety 2 zł. Było to jakoś tak: przy pierwszym dziecku jedziesz od razu na pogotowie, przy drugim czekasz w napięciu na wypróżnienie, a przy trzecim potrącasz z kieszonkowego. Mam wrażenie, że podobnie jest z ubytkami w ślizgu 🙂 Ale przyznaję Paweł, że pięknie to uzupełniłeś 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Zimo przybywaj, nie ma co tracić czasu. Narty i deski naostrzone i nasmarowane 😌. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja (edytowane) 47 minut temu, kordiankw napisał: Zimo przybywaj, nie ma co tracić czasu. Narty i deski naostrzone i nasmarowane 😌. Komórka Heada na zaszczytnym, środkowym miejscu. 👍🙂 Edytowane 2 Maja przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 6 minut temu, tomkly napisał: Komórka Heada na zaszczytnym, środkowym miejscu. 👍🙂 Tuż obok komórki Elana 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 2 godziny temu, kordiankw napisał: Zimo przybywaj, nie ma co tracić czasu. Narty i deski naostrzone i nasmarowane 😌. U mnie jeszcze nie było czasu - choć wszystkie "komponęty" w gotowości czekają ..smar, pilniki, żelazko, piwo.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 3 godziny temu, kordiankw napisał: Zimo przybywaj, nie ma co tracić czasu. Narty i deski naostrzone i nasmarowane 😌. Cześć No to ja wczoraj prawie dwie godzinki czyściłem rowery a narty... A może byś mnie przyjął na parę godzin do siebie z inwentarzem? Roboty wiele nie ma - 4 czy 5 par... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja To musiałbyś przyjechać do Szczyrku, bo cały sprzęt do serwisu nart mam tutaj. W Halinowie tylko serwis rowerowy. W tym tygodniu musiałem wymienić łożyska w przednim kole i suport w kolarzówce którą dojeżdżam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Cześć No... mnie też czeka większy serwis bo ostatni duży był robiony dwa lata temu. Ale - co mnie osobiście wydaje się mocno dziwne - wszystko działa idealnie, choć pomiary (rozciągnięcie łańcuch, zęby na dużej tarczy itd. wskazuję, że napęd jest na absolutnym dojechaniu. Ale to przekażę w ręce serwisu tym bardziej, że napęd - w sensie przełożeń - pójdzie do zmiany, oczywiście jak się da. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja W dniu 2.05.2024 o 10:37, Lexi napisał: U mnie jeszcze nie było czasu - choć wszystkie "komponęty" w gotowości czekają ..smar, pilniki, żelazko, piwo.... Bo kolejność do dupy. Było od piwa zacząć. Ja 6 par ostatnio wyostrzyłem i nasmarowałem, teraz dzielnie odpoczywają na strychu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja (edytowane) 5 godzin temu, Chertan napisał: Bo kolejność do dupy. Było od piwa zacząć. Ja 6 par ostatnio wyostrzyłem i nasmarowałem, teraz dzielnie odpoczywają na strychu. A ile piw przy tym wypiłeś? 😀 Edytowane 4 Maja przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja W dniu 4.05.2024 o 16:43, tomkly napisał: A ile piw przy tym wypiłeś? 😀 Kurcze, żadnego, bo potem rower trzeba było zaliczyć, a robota była do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja 8 godzin temu, Chertan napisał: Kurcze, żadnego, bo potem rower trzeba było zaliczyć, a robota była do południa. Czyli serwis niepełny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Oddam w dobre ręce obie ostrzałki. Stówka za obie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca A czemu się pozbywasz? Tego czarnego nie znam. Co to za cymes? Osobiście używam kątownika i pilnika jednociętego, ale ostrzałkę też mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca (edytowane) Bo przerzuciłem się na kątowniki. Mam dwa 88* i dwa 87*. Pasuje do nich każdy pilnik i wymiana jednego pilnika na inny trwa chwilę. W jednym zestawie mam zamocowany pilnik przy pomocy klipsa. W drugim pilnik diamentowy mocowany zaciskiem. Wymiana diamentu na inny gradient wymaga jedynie ściśnięcia zacisku. To ta: https://skiman.pl/ostrzalka-briko-maplus-pro-sharp-p-179.html Edytowane 2 Lipca przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi