Ir3k Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Witam forumowych przyjaciół, napotkałem pewien materiał, który zmotywował mnie do założenia tego tematu.. po ładnych kilku latach absencji. Materiał nagrany przez gościa o imieniu Reilly Mcglashan, jak dotąd nie znalazłem wzmianki na forum o tym panu.. ukazujący jazde na naprawdę wysokim poziomie. Chyba najbardziej zaimponował mi poniższym filmikem, przedstawiając w nim jazdę krótkim skrętem oraz mieszanym: Kilka również ciekawych linków od tego pana; m.in przedstawiający pojęcie "hybridism", czy kilka ciekawych "ski tips". Jazda długim skrętem carvingowym naprawdę wg mnie w bardzo solidnym wydaniu Jak dla mnie mega wszechstronny narciarz, mało tego typu dobrych materiałów miałem okazję oglądać. Na jego kanale kilka ciekawych pozycji z opisem jazdy i wdrożeniem ciekawych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 E no, przeleżałeś chyba trochę pod lodem. Film grupy Projected Production są często tu przytaczane. Możesz na Vimeo https://vimeo.com/projectedproductions kupić sobie ich 3 długie filmy i wypożyczyć kilka krótkich następnych. To wypożyczenie to z ich strony mocne przegięcie, bo film dostaje się na 48h za 3.99$. Film trwa 10 minut z czego intro 2 minuty, outro też ze 2. Tak byłem tym jeleniem który sobie wypożyczył jeden z nich . Nawet fajnie nakręcone ale kamery to mogliby sobie kupić trochę lepsze bo slo motion robią programowo i to już jest obciach. Jeżdżą fajnie, mnie jazda Lorenza i Spettela najbardziej się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi