Spiochu Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Być może był już taki i temat i może zwracałem na to uwagę Do napisania wątku zainspirował mnie Maciej S, który w stopce ma film z jazdą na nartach w białym kombinezonie! Nie spodziewałem się że z tak bezmyślnym zachowaniem spotkam się tu na forum. Wiem że zaraz pojawią się odpowiedzi, że ja mam czarny kask a ja pomarańczowe rękawiczki. To za mało! Nawet same białe spodnie to już duży spadek widoczności a co dopiero kurtka. Patrząc kątem oka nie zauważymy drobnych detali. Nie narażajmy niepotrzebnie siebie i innych! Nie nośmy takich strojów i zniechęcajmy do tego wszystkie spotkane osoby. ~~Macieju To nie jest żaden osobisty atak. Jeśli nadal jeździsz w białym kombinezonie - wyrzuć go lub nie używaj na stoku! Jeśli już nie jeździsz to dobrze ale zmień proszę film w stopce, żeby nie promować takiej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Być może był już taki i temat Był. Dwa lata temu. http://www.skiforum....ale-szalenstwo/ Ciekawe, jak ta dyskusja potoczy się teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ciekawe, jak ta dyskusja potoczy się teraz... Podobnie. Spiochu - starzejesz się... ale nie martw się, to trwa kilkadziesiąt lat. ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kss_marcin_skispa Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ja wam dam Pana Henia obrażać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 ~~Macieju To nie jest żaden osobisty atak. Jeśli nadal jeździsz w białym kombinezonie - wyrzuć go lub nie używaj na stoku! Jeśli już nie jeździsz to dobrze ale zmień proszę film w stopce, żeby nie promować takiej jazdy. - umieściłem stosowne wyjaśnienie w stopce - nie mam kłopotu, mam parę kombinezonów - mam kłopot z filmami ze swoja jazdą, tamten jest bardzo stary, pracuje nad nowym, brakuje mi operatora. Robiłem selfiki ale to nie oddaje stylu jazdy. Filmiku na razie nie usunę, zapoczątkowałem ( a może nie ja) taka modę na forum, film uwiarygodnia piszącego o nartach, przyjęło się. - ostatnio jestem na czarno, chcąc nie chcąc, wtopiłem się w tłum. ( promocja była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 ...pracuje nad nowym, brakuje mi operatora...Skąd znam ten ból... Potrzebny nie tylko operator, potrzebny operator, który wie co zrobić. No i trzeba go zaangażować na kilka przejazdów, bo łatwo z kadru wyjechać PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ja wam dam Pana Henia obrażać!! Cześć Henio jeździ tak spokojnie, dostojnie i przewidywalnie, a poza tym zazwyczaj generuje taką ekipę, że jest widoczny i słyszalny z daleka. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Rhotax Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mi ostatnio kolega powiedział, że szuka stroju...z wojskowym zimowym kamuflażem, żeby się mniej rzucał w oczy :> Dlaczego? Bo raz złapali go strażnicy za jazdę poza trasą i dostał mandat I to tak na zasadzie, że jechał, zjechał i gdzieś tam dopiero po jakimś czasie podjechali do niego i powiedzieli, że widzieli go z daleka i poznali po stroju I teraz chce być jak najmniej rzucający się w oczy z daleka I to nie ma być strój biały tylko taki biały z zielonymi wstawkami, żeby go między drzewami było trudniej wypatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mógłby zarzucić na siebie jakąś skórę jelenia czy innego wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja bym problemu nie wyolbrzymiał ...takich osób jest na stoku jak na lekarstwo.... poza tym zawsze mają nienagannie czyste stroje....z czego wnioskuje, że jeżdżą bardzo sporadycznie....osobiście mam na kurtce niewielki biały pasek i doprać go nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Miałem podobny strój i nie służył on do jazdy na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strój https://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale w sumie chyba nawet taki by mu wystarczył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strójhttps://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale zamierza biwakować?Bo to jest niewidoczne w bezruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 No i może zacząć od nart: Jak zgubi je w lesie to spokojnie przezimują do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ciekawe, jak ta dyskusja potoczy się teraz... Podobnie. Spiochu - starzejesz się... ale nie martw się, to trwa kilkadziesiąt lat. ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ja wam dam Pana Henia obrażać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 ~~Macieju To nie jest żaden osobisty atak. Jeśli nadal jeździsz w białym kombinezonie - wyrzuć go lub nie używaj na stoku! Jeśli już nie jeździsz to dobrze ale zmień proszę film w stopce, żeby nie promować takiej jazdy. - umieściłem stosowne wyjaśnienie w stopce - nie mam kłopotu, mam parę kombinezonów - mam kłopot z filmami ze swoja jazdą, tamten jest bardzo stary, pracuje nad nowym, brakuje mi operatora. Robiłem selfiki ale to nie oddaje stylu jazdy. Filmiku na razie nie usunę, zapoczątkowałem ( a może nie ja) taka modę na forum, film uwiarygodnia piszącego o nartach, przyjęło się. - ostatnio jestem na czarno, chcąc nie chcąc, wtopiłem się w tłum. ( promocja była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 ...pracuje nad nowym, brakuje mi operatora...Skąd znam ten ból... Potrzebny nie tylko operator, potrzebny operator, który wie co zrobić. No i trzeba go zaangażować na kilka przejazdów, bo łatwo z kadru wyjechać PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Ja wam dam Pana Henia obrażać!! Cześć Henio jeździ tak spokojnie, dostojnie i przewidywalnie, a poza tym zazwyczaj generuje taką ekipę, że jest widoczny i słyszalny z daleka. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Rhotax Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mi ostatnio kolega powiedział, że szuka stroju...z wojskowym zimowym kamuflażem, żeby się mniej rzucał w oczy :> Dlaczego? Bo raz złapali go strażnicy za jazdę poza trasą i dostał mandat I to tak na zasadzie, że jechał, zjechał i gdzieś tam dopiero po jakimś czasie podjechali do niego i powiedzieli, że widzieli go z daleka i poznali po stroju I teraz chce być jak najmniej rzucający się w oczy z daleka I to nie ma być strój biały tylko taki biały z zielonymi wstawkami, żeby go między drzewami było trudniej wypatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mógłby zarzucić na siebie jakąś skórę jelenia czy innego wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja bym problemu nie wyolbrzymiał ...takich osób jest na stoku jak na lekarstwo.... poza tym zawsze mają nienagannie czyste stroje....z czego wnioskuje, że jeżdżą bardzo sporadycznie....osobiście mam na kurtce niewielki biały pasek i doprać go nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Miałem podobny strój i nie służył on do jazdy na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strój https://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale w sumie chyba nawet taki by mu wystarczył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strójhttps://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale zamierza biwakować?Bo to jest niewidoczne w bezruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 No i może zacząć od nart: Jak zgubi je w lesie to spokojnie przezimują do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rhotax Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mi ostatnio kolega powiedział, że szuka stroju...z wojskowym zimowym kamuflażem, żeby się mniej rzucał w oczy :> Dlaczego? Bo raz złapali go strażnicy za jazdę poza trasą i dostał mandat I to tak na zasadzie, że jechał, zjechał i gdzieś tam dopiero po jakimś czasie podjechali do niego i powiedzieli, że widzieli go z daleka i poznali po stroju I teraz chce być jak najmniej rzucający się w oczy z daleka I to nie ma być strój biały tylko taki biały z zielonymi wstawkami, żeby go między drzewami było trudniej wypatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Mógłby zarzucić na siebie jakąś skórę jelenia czy innego wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja bym problemu nie wyolbrzymiał ...takich osób jest na stoku jak na lekarstwo.... poza tym zawsze mają nienagannie czyste stroje....z czego wnioskuje, że jeżdżą bardzo sporadycznie....osobiście mam na kurtce niewielki biały pasek i doprać go nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja tam bym się za biały strój nie przypieprzał Miałem podobny strój i nie służył on do jazdy na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhotax Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strój https://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale w sumie chyba nawet taki by mu wystarczył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ten mój kolega (żeby go nie widzieli poza trasą) to się napalił na taki strójhttps://i.pinimg.com...10a0262e386.jpg Ale zamierza biwakować?Bo to jest niewidoczne w bezruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 No i może zacząć od nart: Jak zgubi je w lesie to spokojnie przezimują do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi