Rega Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zatkało mnie - na prawdę robisz takie numery Przecież wyraźnie napisałem, że dopiero będę - jak się dowiem, że wygrałeś. Odetkało? Lepiej powiedz dlaczego twoje narty po jednym wyjeździe są bardziej zryte niż moje po 5 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Lepiej powiedz dlaczego twoje narty po jednym wyjeździe są bardziej zryte niż moje po 5 latach? Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Zimno, zimno ... zgaduj dalej. Ale lepiej niech autor załączonych zdjęć powie dlaczego po jednym wyjeździe ma tak zjechane ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi