Rega Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zatkało mnie - na prawdę robisz takie numery Przecież wyraźnie napisałem, że dopiero będę - jak się dowiem, że wygrałeś. Odetkało? Lepiej powiedz dlaczego twoje narty po jednym wyjeździe są bardziej zryte niż moje po 5 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Lepiej powiedz dlaczego twoje narty po jednym wyjeździe są bardziej zryte niż moje po 5 latach? Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Zimno, zimno ... zgaduj dalej. Ale lepiej niech autor załączonych zdjęć powie dlaczego po jednym wyjeździe ma tak zjechane ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Lepiej powiedz dlaczego twoje narty po jednym wyjeździe są bardziej zryte niż moje po 5 latach? Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Bo od stania pod knajpą się nie niszczą Zimno, zimno ... zgaduj dalej. Ale lepiej niech autor załączonych zdjęć powie dlaczego po jednym wyjeździe ma tak zjechane ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi