Kuba99 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Czytając posty w różnych tematach , pojawia się problem wygórowanych cen wyciągów . Proponuję zgłaszać kandydatury właściciela stacji narciarskiej , który przez niezrozumienie praw rynku , po tym sezonie znajdzie się z ręką w tym naczyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Nikt nie znajdzie się z ręką w nocniku bo prawie wszędzie jest tak samo drogo, a nawet cena nie ma bezpośrednio przełożenia na frekwencję. Większym pożytkiem była by wymiana info gdzie i kiedy można pojeździć taniej Ze znanych mi miejsc w tym sezonie chyba najtaniej wypada ON Pilsko; i rano i popołudniu i wieczorem cennik nie do pobicia,po świeżych opadach miejsce naprawdę godne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ja jak mam trochę więcej czasu jadę na Master Ski w Tyliczu. Karnet wieczorny od 15 do 20:00 kosztuje 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi