Diakon Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Czy będą gdzies w Polsce, jeszcze w tym roku darmowe testy nart? Ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Ja też z zakupionych w ciemno nart byłem zwykle zadowolony, ale zawsze dość dużo wiedziałem na ich temat, co więcej polecanych przez zaufane osoby, czy to rzeczywiście w ciemno? W ciemno bo widziałem tylko zdjęcia a były dobrze zrobione, licytacja była od 100Eu. Narty 183cm nie są zbyt popularne, mała podaż i niewielu chętnych. Szukanie recenzji, opinii, testów nie boli tylko trochę czasu to zajmuje. Opinia @Bruner79 też była pomocna (Laser AR). Po przetestowaniu VOLKL Racetiger SL dwa lata temu, kupiłem te deski ale 170cm używane po jednym sezonie - na twarde, przygotowane stoki idealne. Stockli AX jednak mniej mnie męczą a fun podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi