toolpusher Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witam, Jako że moje pierwsze buty Rossi Alltrack 100 mimo rad na forum i długiego przymierzania w domu po tygodniu na stoku dopiero okazały się jednak niedopasowane - ciepnie mi podeszwa i cała stopa i nie mogę tego wyeliminować. Ostatnio przymierzałem Atomic Hawx Prime z flexem 100 i okazały się bardzo wygodne. Ponieważ mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości przymierzenia chciałem sobie zamówić przez internet te same buty ale z flexem 120. Czy mogę się spodziewać że konstrukcyjnie jest to ten sam but a więc przez analogię będzie leżał jak 100 czy jednak będą różnice? But i tak będzie z możliwością zwrotu więc niczym nie ryzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witam, Jako że moje pierwsze buty Rossi Alltrack 100 mimo rad na forum i długiego przymierzania w domu po tygodniu na stoku dopiero okazały się jednak niedopasowane - ciepnie mi podeszwa i cała stopa i nie mogę tego wyeliminować. Ostatnio przymierzałem Atomic Hawx Prime z flexem 100 i okazały się bardzo wygodne. Ponieważ mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości przymierzenia chciałem sobie zamówić przez internet te same buty ale z flexem 120. Czy mogę się spodziewać że konstrukcyjnie jest to ten sam but a więc przez analogię będzie leżał jak 100 czy jednak będą różnice? But i tak będzie z możliwością zwrotu więc niczym nie ryzykuję. But może być podobny albo i całkiem inny w odczuciu. Dowiesz się jak założysz. nie kupuje się butów bez przymierzania chyba, że stać Cię na odsyłanie nietrafionych wyborów kurierem. Nie lepiej zainwestować w dojazd i pojechać do jakiegoś dużego miasta do kilku sklepów i mierzyć,mierzyć i mierzyć ? P.S W sklepie masz możliwość finalnie do powtórek pomiędzy wybranymi wstępnie modelami. W sprzedaży wysyłkowej zawsze masz jedną parę a za ładnych kilka dni dopiero kolejną. Odczucia szybko mijają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Witam, Jako że moje pierwsze buty Rossi Alltrack 100 mimo rad na forum i długiego przymierzania w domu po tygodniu na stoku dopiero okazały się jednak niedopasowane - ciepnie mi podeszwa i cała stopa i nie mogę tego wyeliminować. Ostatnio przymierzałem Atomic Hawx Prime z flexem 100 i okazały się bardzo wygodne. Ponieważ mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości przymierzenia chciałem sobie zamówić przez internet te same buty ale z flexem 120. Czy mogę się spodziewać że konstrukcyjnie jest to ten sam but a więc przez analogię będzie leżał jak 100 czy jednak będą różnice? But i tak będzie z możliwością zwrotu więc niczym nie ryzykuję. Kup sobie do obecnych butów wkładki Sidas i problem powinien zostać rozwiązany. Szkoda kasy na nowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Kup sobie do obecnych butów wkładki Sidas i problem powinien zostać rozwiązany. Szkoda kasy na nowe buty. Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. Wszystkie wkładki to zwykłe wypełniacze skorupy. Każda wkładka typu "Sidas" poprawi Ci komfort użytkowania każdego buta narciarskiego nawet najbardziej wygodnego. Nie musisz kupować najdroższych termo formowalnych wkładek. Możesz kupić już podstawowy model który dopasowuje się do podbicia twojej stopy. Z tego co pamiętam to są trzy rodzaje tych podstawowych wkładek. Taka wkładka może być używana przez cały rok w innych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Atomic Hawx mają w standardzie wkładki SIDASa Sprawdzone zarówno u mnie jak i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Witam, Jako że moje pierwsze buty Rossi Alltrack 100 mimo rad na forum i długiego przymierzania w domu po tygodniu na stoku dopiero okazały się jednak niedopasowane - ciepnie mi podeszwa i cała stopa i nie mogę tego wyeliminować. Ostatnio przymierzałem Atomic Hawx Prime z flexem 100 i okazały się bardzo wygodne. Ponieważ mieszkam w małym mieście i nie mam możliwości przymierzenia chciałem sobie zamówić przez internet te same buty ale z flexem 120. Czy mogę się spodziewać że konstrukcyjnie jest to ten sam but a więc przez analogię będzie leżał jak 100 czy jednak będą różnice? But i tak będzie z możliwością zwrotu więc niczym nie ryzykuję. Kup sobie do obecnych butów wkładki Sidas i problem powinien zostać rozwiązany. Szkoda kasy na nowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Kup sobie do obecnych butów wkładki Sidas i problem powinien zostać rozwiązany. Szkoda kasy na nowe buty. Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. Wszystkie wkładki to zwykłe wypełniacze skorupy. Każda wkładka typu "Sidas" poprawi Ci komfort użytkowania każdego buta narciarskiego nawet najbardziej wygodnego. Nie musisz kupować najdroższych termo formowalnych wkładek. Możesz kupić już podstawowy model który dopasowuje się do podbicia twojej stopy. Z tego co pamiętam to są trzy rodzaje tych podstawowych wkładek. Taka wkładka może być używana przez cały rok w innych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Atomic Hawx mają w standardzie wkładki SIDASa Sprawdzone zarówno u mnie jak i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
toolpusher Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Kup sobie do obecnych butów wkładki Sidas i problem powinien zostać rozwiązany. Szkoda kasy na nowe buty. Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. Wszystkie wkładki to zwykłe wypełniacze skorupy. Każda wkładka typu "Sidas" poprawi Ci komfort użytkowania każdego buta narciarskiego nawet najbardziej wygodnego. Nie musisz kupować najdroższych termo formowalnych wkładek. Możesz kupić już podstawowy model który dopasowuje się do podbicia twojej stopy. Z tego co pamiętam to są trzy rodzaje tych podstawowych wkładek. Taka wkładka może być używana przez cały rok w innych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Atomic Hawx mają w standardzie wkładki SIDASa Sprawdzone zarówno u mnie jak i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Widzisz to jest temat nad którym myślę od dłuższego czasu. Czy kupić nowe buty czy jednak walczyć ze starymi. O wkładkach Sidas typu custom myślę od dawna i jeśli bym wiedział na pewno, że pomogą to bym się zdecydował choć nie są tanie. Ostatnio jak byłem w Windsporcie w Krakowie to za wkładki krzyknęli prawie 400zł. W butach Atomica też są bodajże Sidasy tylko takie najprostsze. Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. Wszystkie wkładki to zwykłe wypełniacze skorupy. Każda wkładka typu "Sidas" poprawi Ci komfort użytkowania każdego buta narciarskiego nawet najbardziej wygodnego. Nie musisz kupować najdroższych termo formowalnych wkładek. Możesz kupić już podstawowy model który dopasowuje się do podbicia twojej stopy. Z tego co pamiętam to są trzy rodzaje tych podstawowych wkładek. Taka wkładka może być używana przez cały rok w innych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Atomic Hawx mają w standardzie wkładki SIDASa Sprawdzone zarówno u mnie jak i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zslawek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Atomic Hawx mają w standardzie wkładki SIDASa Sprawdzone zarówno u mnie jak i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Za dużo myślisz i się zastanawiasz. Żaden but narciarski nie ma profesjonalnej wkładki. UPS. Przepraszam firma Dahu ma w standardzie wkładki SIDAS. O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
se7 Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Są tańsze wkładki termoformowalne od Sidasa - Ortho Move (koszt ok. 250zł) Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tutaj są b.fajne filmiki objaśniające co i jak: http://www.skifanatic.pl/nasze-filmy/ Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lobo Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Chodziło mi o buty DAHU ( tak jak wytłuściłem w cytacie ) Nieporozumienie. Nawiasem mówiąc takie patenty pojawiają się regularnie od połowy lat 80, nawet JCK ( Killy) coś takiego promował, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
toolpusher Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Jak by ktoś był z Wlpk. to znalazłem taką promocję na Sidas Custom: : http://www.muszakski...das-custom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 O.T. o właśnie chciałem zapytać ten patent się przyjął na rynku bo minęło chyba już ze 2 lata od premiery Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime
Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Sakrazmu może i Ci nie brakuje ale kiepsko strzelasz. Jak dla mnie to buty się przyjęły ale nie w konserwatywnym kraju jakim jest Polska. Jak zaczynałem interesować się butami DAHU to mieli jeden biały model typ unisex. W następnym roku były już trzy modele. A teraz jest siedem modeli. To chyba buty DAHU się sprzedają? https://www.dahuspor...?v=9b7d173b068d Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Atomic Hawx Prime
narciarz70 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dlaczego mnie wyzywasz od sarkazmów ? irytujesz się nawet zwykłym zapytaniem ? P.S wklejanie linka do strony nic nie da jak nie potrafisz odpowiadać grzecznie i merytorycznie ludziom Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Musisz sam na postawione przez siebie pytanie odpowiedzieć. Mnie już w to nie mieszaj. nic nie muszę, nie ma głupich pytań tylko durne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi