FerraEnzo Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Hehe mnie też już nosi Na hintertuxie już sypło, w szkółkach pierwsze oferty wyjazdów jesiennych...a gdzie tam do Grudnia i mojego rozpoczęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 widze ze kolege nosi juz bardzo... Fakt, dziś z Karwi za Rozewie nas zaniosło. Póki co leżę i pływam. No ale żeby zagadka była narciarska to zgadnijcie co to za droga i przełęcz w drodze na Pitztal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Powinno być ze łażę, nie leżę. Zagadka była trudna. To Hachtenjochh odbicie ze standardu w Imst. L246 bodajże. Slowdriving. Choć zjeżdżalem szybko, bo mi lokales wsiadł na ogon w audi, a przecież Polak potrafi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi