wkg Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jest takie przysłowie ... nie obraź się: Jak wszyscy Ci mówia, że jesteś koniem - kup sobie uzdę ; ) Rozmiar stopy i flex to nie wszystko - szerokość stopy, wysokość podbicia, wyprofilowanie ... Prawie wszystko można kupić bez mierzenia ale buty ????? Czasem trzeba z 20 par przymierzyć żeby znaleźć te dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jest takie przysłowie ... nie obraź się: Jak wszyscy Ci mówia, że jesteś koniem - kup sobie uzdę ; ) Rozmiar stopy i flex to nie wszystko - szerokość stopy, wysokość podbicia, wyprofilowanie ... Prawie wszystko można kupić bez mierzenia ale buty ????? Czasem trzeba z 20 par przymierzyć żeby znaleźć te dla siebie. Ok, nie obrażam się Wiem jakie znaczenie ma dobór odpowiedniego rozmiaru buta. Pytałem tylko o flex bo tak jak napisałem wyżej stopę mam dokładnie obmierzoną. W kwestii rozmiaru wiem co potrzebuję. Buty kupuje przez internet z mozliwością zwrotu. w razie kłopotów odeśle i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Tyle, że tu właśnie nie chodzi o rozmiar - rozmiar to najmniejszy problem - łatwo zmierzyć długość stopy. Flex też jest mało istotny. Chodzi o dopasowanie buta do stopy a tą ma każdy inną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Tyle, że tu właśnie nie chodzi o rozmiar - rozmiar to najmniejszy problem - łatwo zmierzyć długość stopy. Flex też jest mało istotny. Chodzi o dopasowanie buta do stopy a tą ma każdy inną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi