Ir3k Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Drodzy poszukuje tytułowej książki Aleksandra Lwowa, Empik oferuje tylko formę eBook, zdecydowanie chciałbym kupić gdzieś tradycyjna książkę. Czy ktoś wie gdzie mógłbym ją nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Drodzy poszukuje tytułowej książki Aleksandra Lwowa, Empik oferuje tylko formę eBook, zdecydowanie chciałbym kupić gdzieś tradycyjna książkę. Czy ktoś wie gdzie mógłbym ją nabyć? Olx. Np. w Krakowie za 35 zl. Odebrać Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Niezła ze mnie gapa, ze nie spojrzałem w olx. Jeśli nie czytałeś i chcesz przeczytać to możemy sie tak umówić, jeśli nie to nie wiem czy jest sens żeby Cie fatygować. Moge od razu skontaktować sie ze sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Niezła ze mnie gapa, ze nie spojrzałem w olx. Jeśli nie czytałeś i chcesz przeczytać to możemy sie tak umówić, jeśli nie to nie wiem czy jest sens żeby Cie fatygować. Moge od razu skontaktować sie ze sprzedawca Wpadłem na olx bo sam ostatnio szukałem książki, konkretnie Narty - poradnik Lesiewskich. Też była tylko wersja elektroniczna i tez chciałem papierową. I znalazłem tylko na olx. Lepiej skontaktuj się bezpośrednio, ale jeśli nie będzie chciał wysłać, to mogę się poświęcić, odebrać bo pracuję niedaleko i wysłać Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 a_senior, dziękuję za inicjatywę, jestem już umówiony ze sprzedającym na wysyłke ksiązki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Ir3k Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Niezła ze mnie gapa, ze nie spojrzałem w olx. Jeśli nie czytałeś i chcesz przeczytać to możemy sie tak umówić, jeśli nie to nie wiem czy jest sens żeby Cie fatygować. Moge od razu skontaktować sie ze sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Niezła ze mnie gapa, ze nie spojrzałem w olx. Jeśli nie czytałeś i chcesz przeczytać to możemy sie tak umówić, jeśli nie to nie wiem czy jest sens żeby Cie fatygować. Moge od razu skontaktować sie ze sprzedawca Wpadłem na olx bo sam ostatnio szukałem książki, konkretnie Narty - poradnik Lesiewskich. Też była tylko wersja elektroniczna i tez chciałem papierową. I znalazłem tylko na olx. Lepiej skontaktuj się bezpośrednio, ale jeśli nie będzie chciał wysłać, to mogę się poświęcić, odebrać bo pracuję niedaleko i wysłać Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 a_senior, dziękuję za inicjatywę, jestem już umówiony ze sprzedającym na wysyłke ksiązki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Ir3k Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 a_senior, dziękuję za inicjatywę, jestem już umówiony ze sprzedającym na wysyłke ksiązki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi