TomiQ82 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witajcie. Posiadam te rękawice http://reusch.pl/zim...under-r-texr-xt Na rękawicach jest podane aby ich nie prać. Jak więc zadbać o ich higienę i czystość głównie wewnątrz. Zewnątrz zawsze jakoś można wyczyścić Jak dbacie o swoje rękawice ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 jak musisz, to ręcznie w technicznym środku. swoją drogą możesz oddać do ozonowania lub steryliki tlenkiem etylenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Tak jak kurtkę lub każdą inną odzież z membraną. Im mniej detergentów tym lepiej. Od siebie polecam płatki mydlane, takie jak do prania ciuszków niemowlaków. Nie zawierają detergentów, więc nie zniszczą membrany. https://www.aptekage...-platki-mydlane Uwaga, płatek nie wsypujemy do szufladki tylko bezpośrednio do bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Podstawa to dokładne i regularne suszenie - czyli po każdym użyciu. Jak nie ma dobrych grzejników w pokoju, to wkładam do rękawic suszarki do butów. Aby nigdy nie jeździć w mokrych, zapasową parę mam zawsze w samochodzie pod stokiem. Staram się też nie używać rękawic cieplejszych niż potrzeba, dlatego mam kilka, różnej grubości, par. Gdybym musiała wyprać rękawice - najpierw postarałabym się o możliwość turbosuszenia, czyli szybko i dokładnie. Inaczej będą czyste i... śmierdzące . Sama do tej pory żadnej pary nie prałam, bo wszystkie mają wstawki, albo całość ze skóry. Jak się jakoś bardzo pobrudzą, to oddam do pralni, albo... kupię nowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 ...albo... kupię nowe . To się nazywa rozmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 To się nazywa rozmach A co! I zastanawiam się, czy tak nie robić z całą garderobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 A co! I zastanawiam się, czy tak nie robić z całą garderobą . Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Moje zwykłe szmaciane piorę i suszę ALE mam tę ciagłą świadomość że one przecież i tak się w środku nie dopierają, bo jak? Najwyżej płynem do prania nasiąkną. Niby próbuję tam w środku pogmerać i wypłukać pod kranem ale to tylko takie czary mary dla spokojności sumienia. Wierzchnia warstwa przecież wody nie przepuszcza a na lewą stronę nie przewinę. Tak że wszyscy trzymamy ręce w brudzie i mamy tam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 To się nazywa rozmach A co! I zastanawiam się, czy tak nie robić z całą garderobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 A co! I zastanawiam się, czy tak nie robić z całą garderobą . Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Moje zwykłe szmaciane piorę i suszę ALE mam tę ciagłą świadomość że one przecież i tak się w środku nie dopierają, bo jak? Najwyżej płynem do prania nasiąkną. Niby próbuję tam w środku pogmerać i wypłukać pod kranem ale to tylko takie czary mary dla spokojności sumienia. Wierzchnia warstwa przecież wody nie przepuszcza a na lewą stronę nie przewinę. Tak że wszyscy trzymamy ręce w brudzie i mamy tam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 A co! I zastanawiam się, czy tak nie robić z całą garderobą . Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Moje zwykłe szmaciane piorę i suszę ALE mam tę ciagłą świadomość że one przecież i tak się w środku nie dopierają, bo jak? Najwyżej płynem do prania nasiąkną. Niby próbuję tam w środku pogmerać i wypłukać pod kranem ale to tylko takie czary mary dla spokojności sumienia. Wierzchnia warstwa przecież wody nie przepuszcza a na lewą stronę nie przewinę. Tak że wszyscy trzymamy ręce w brudzie i mamy tam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Będziesz wyrzucać, a później że nie masz się w co ubrać Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Moje zwykłe szmaciane piorę i suszę ALE mam tę ciagłą świadomość że one przecież i tak się w środku nie dopierają, bo jak? Najwyżej płynem do prania nasiąkną. Niby próbuję tam w środku pogmerać i wypłukać pod kranem ale to tylko takie czary mary dla spokojności sumienia. Wierzchnia warstwa przecież wody nie przepuszcza a na lewą stronę nie przewinę. Tak że wszyscy trzymamy ręce w brudzie i mamy tam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dbacie o swoje rękawice ???? Moje zwykłe szmaciane piorę i suszę ALE mam tę ciagłą świadomość że one przecież i tak się w środku nie dopierają, bo jak? Najwyżej płynem do prania nasiąkną. Niby próbuję tam w środku pogmerać i wypłukać pod kranem ale to tylko takie czary mary dla spokojności sumienia. Wierzchnia warstwa przecież wody nie przepuszcza a na lewą stronę nie przewinę. Tak że wszyscy trzymamy ręce w brudzie i mamy tam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Bo faktycznie nie będę miała... . Ale - ile zaoszczędzę na praniu . I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomiQ82 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 I to się nazywa pozytywne myślenie! Więcej takich ludzi w tym smutnym kraju! Dokładnie...p;opieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 ...z rękawicami to jak z kotami. Się pierze, ale się nie wykręca. nigdy nie piore - zawsze susze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ???
Dany de Vino Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja również. Używam rękawic skórzanych (lub ze wstawkami z innych materiałów). Nie ma tego jak prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja piorę razem z innymi szmatami z membraną gore-tex. Suszenie na grzejniku, potem apretura na materiał, a skórę traktuje oliwą z oliwek. Robię to od wielu lat. Wszystkie żyją, choć w salomonach w prawej skóra się przeciera od noszenia nart (krawędzie). Pewnie znacie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 SUSZENIE NA GRZEJNIKU? no nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Janie grzejnik w naszym rejonie to kaloryfer. Temp.50 stopni C.bo taką mam nastawioną. To nie grzejnik elektryczny, choć na olejowym można.JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika?nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 JA BYM MOZE ZROBIL TAKI "STOJAK" - pare patykow w palcach, tak,zeby rekawice nie dotykaly bezposrednio grzejnika? nie mam na to dowodow, ze to lepsze, ale na chlopski rozum - powinno byc... Nie ma potrzeby aż tak kombinować. Staram się tylko, aby te skórzane wstawki nie dotykały do zbyt nagrzanych kaloryferów, ale nawet to im nie zaszkodziło. Większym problemem jest zbyt zimny kaloryfer, niż zbyt ciepły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Rękawice - prać ???
Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Fora internetowe to swoisty fenomen. Da się tu rozdmuchać nie istniejący problem do skali trudności co najmniej lotu w kosmos A jaki to problem - polecieć w kosmos? Wsiadasz i czekasz, aż Cię wystrzelą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No nie wiem jakie powinienem mieć rękawice. Ale to proste: narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podobno Goretex nie jest najlepszy w stanie nieważkości. Nie wiem także czy muszą być te pętelki do mocowania kijków LEKI. Czy mają być o rozmiar mniejsze jak buty? Jest jeszcze sporo innych dylematów. To nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi