mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 W sumie narty mam, ale te Dynastar Master długości 175 cm z działu sprzedam kuszą :-) Nadadzą się dla mnie (168 cm wzrostu. 78 kg wagi, poziom 6)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 W sumie narty mam, ale te Dynastar Master długości 175 cm z działu sprzedam kuszą :-) Nadadzą się dla mnie (168 cm wzrostu. 78 kg wagi, poziom 6)? Nadadzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Też tak uważam. Ja mam 175, 80, narty 175 i obleci. U ciebie będzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Kurde... jakby nie pasowały to nie było by dylematu... a tak, to będzie ból głowy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi