ski4ever Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czy macie jakieś własne spostrzeżenia kiedy chcecie/musicie zmienić narty? Jak to sprawdzić? Czy to narty już nie trzymają, czy też moja kondycja/sprawność siada? A może inaczej, "byłem już na 12 wyjazdach, przejechałem 80 dni x 7 godzin to z automatu wymieniam". Albo - taki już kilkletni model, obdrapany to kupie se nowe? A może sprawdzam siłę potrzebną do ugięcia /skręcenia narty o jakiśtam kąt? Z góry dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jak sie rozlatują albo nudzą. Jak sie robia za łatwe to przechodza na backup i na tzw żużel = tzn wiekszośc rodzimych tras. Jak kondycja/sprawność siada na nartach na których niedawno było super - kupujemy "balkonik" i pampersy. Ze sprawdzeniem ugiecia dajemy sobie spokój - był na to czas zanim je kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi