christof Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Czesc, Od jakiegoś czasu na komputerze nie widzę nowej zawartości forum. (sprawdzianem kilka przeglądarek - zawartość jest pusta,) Na tapatalku wszystko działa ok. Zna ktoś może przyczynne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Czesc, Od jakiegoś czasu na komputerze nie widzę nowej zawartości forum. (sprawdzianem kilka przeglądarek - zawartość jest pusta,) Na tapatalku wszystko działa ok. Zna ktoś może przyczynne? dzwine u mnie dziala (: z boku z lewwej masz takie menu - nowa zawartosc i tam jak dlugo wybierasz - moze tam jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 dzwine u mnie dziala (: z boku z lewwej masz takie menu - nowa zawartosc i tam jak dlugo wybierasz - moze tam jest problem dzieki! poklikałem w tamtym menu i zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
christof Napisano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 dzwine u mnie dziala (: z boku z lewwej masz takie menu - nowa zawartosc i tam jak dlugo wybierasz - moze tam jest problem dzieki! poklikałem w tamtym menu i zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi