kordiankw Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Najwyższy czas na: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2024 Wszystkiego najlepszego dla naszych pań z okazji ich święta ❤️ 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2024 Udostępnij Napisano 10 Marca 2024 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANOWIE! 😘 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 Zdrowych pogodnych świąt 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 30 Marca 2024 Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Marca 2024 Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca Autor Udostępnij Napisano 8 Marca Wszystkiego najlepszego paniom w dniu waszego święta 🌹 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca 4 godziny temu, kordiankw napisał: Wszystkiego najlepszego paniom w dniu waszego święta 🌹 Dołączam się. Podobny bukiet ofiarowałem małżonce. Z Biedronki. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca PANOWIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 04:25 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 04:25 Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 10:02 Udostępnij Napisano Sobota o 10:02 5 godzin temu, kordiankw napisał: Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 Dziękuję serdecznie i wzajemnie 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Sobota o 20:17 Udostępnij Napisano Sobota o 20:17 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Sobota o 20:20 Udostępnij Napisano Sobota o 20:20 Zdrowych i Wesołych! 🐰 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 14:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:25 W dniu 19.04.2025 o 06:25, kordiankw napisał: Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 Mi się kiepsko potoczyły, a właściwie przeleżały, dwie godziny temu byliśmy w stanie „zrobić” sobie świąteczne śniadanie… życzę wszystkim zdrowej reszty świąt:) 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Poniedziałek o 14:40 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:40 To nie dobrze. Zdrowia i szczęścia życzę, a w szczególności szczęścia, bo marynarze na „Kursku” to zdrowie mieli, tylko szczęścia im zabrakło. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 19:36 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:36 5 godzin temu, .Beata. napisał: Mi się kiepsko potoczyły, a właściwie przeleżały, dwie godziny temu byliśmy w stanie „zrobić” sobie świąteczne śniadanie… życzę wszystkim zdrowej reszty świąt:) To dobrze że nie podjechałem odwiedzić.. wciołbym się między wódkę a... :)..zdrówka Becia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 22:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:00 1 godzinę temu, Lexi napisał: To dobrze że nie podjechałem odwiedzić.. wciołbym się między wódkę a... :)..zdrówka Becia! Oj idealnie byś się wciął… między układ wydalniczy a pokarmowy;) Zapraszam jeśli masz ochotę;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 05:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:01 6 godzin temu, .Beata. napisał: Oj idealnie byś się wciął… między układ wydalniczy a pokarmowy;) Zapraszam jeśli masz ochotę;) Już wróciłem do siebie niestety - byliśmy tylko zobaczyć nowy dom- moje "pyry" sie przeprowadziły na drugą stronę Grunwaldzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 06:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:28 Godzinę temu, Lexi napisał: Już wróciłem do siebie niestety - byliśmy tylko zobaczyć nowy dom- moje "pyry" sie przeprowadziły na drugą stronę Grunwaldzkiej. Znaczy w dalszym ciągu masz do mnie żabi skok. Wpadajcie ilekroć tutaj będziecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 07:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:43 @.Beata. Zdrowia życzę. Coś jakiś czas temu o kawie wspominałaś? @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 07:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:50 6 minut temu, brachol napisał: @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? Jasne jak słońce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 13:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:32 5 godzin temu, brachol napisał: @.Beata. Zdrowia życzę. Coś jakiś czas temu o kawie wspominałaś? @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? Aktualne! Możemy się też wszyscy spiknąć, Elżbieta też chętnie przyjdzie a jakby mężów i żony doliczyć (mogą być swoi/je lub nie 😉 )- to impra jak się patrzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi