a_senior Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami uzywamy Zoom do polaczenia z naszym instruktorem fittness - dobrze dziala.. Doxy jest niesle tez.. - tego z kolei uzywamy do lelemedicine ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. do 40 minut , u ns, bezplatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Tak mi się coś przypomina, że MS Teams udostępnili za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia świąteczne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami uzywamy Zoom do polaczenia z naszym instruktorem fittness - dobrze dziala.. Doxy jest niesle tez.. - tego z kolei uzywamy do lelemedicine ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. do 40 minut , u ns, bezplatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Tak mi się coś przypomina, że MS Teams udostępnili za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia świąteczne
a_senior Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 https://zoom.us/ dobre połączenie z 8 lokalizacjami Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. do 40 minut , u ns, bezplatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Tak mi się coś przypomina, że MS Teams udostępnili za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia świąteczne
jan koval Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Używamy tego w pracy, ale myślałem, że jest płatny. do 40 minut , u ns, bezplatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Tak mi się coś przypomina, że MS Teams udostępnili za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
mariusz-net Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Tak mi się coś przypomina, że MS Teams udostępnili za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem co używacie do łączności rodzinnej w Święta. Moje dzieci i wnuki rozrzucone po Polsce, więc zorganizowaliśmy komputerowe połączenia. Na pierwszy ogień poszedł Skype. Tak sobie. Próbowaliśmy WhatsApp, ale na komputerze nie mogę go rozpracować. Wreszcie stanęło na Hangouts Google. Bardzo dobry. Zostajemy przy nim. Działa też na telefonie. Są zoom, meets, teams, ale to videokonf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Face time Facebook messenger Zoom Houseparty app. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, Spokojnych Świąt. Metra śniegu pod nartami i takiej pogody jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, kordiankw napisał: Wszystkim paniom na forum moc serdecznych życzeń w dniu waszego święta. Z radością dołączam swoje skromne "niech sie darzy" !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wzajemnie. Patrząc pod uwagę na pogodę, to przy okazji życzę udanego nartowania. Na Boże Narodzenie się nie udało, to może na Wielkanoc będą lepsze warunki 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 48 minut temu, kordiankw napisał: Pogody ducha, zdrowia i radości z okazji Świąt Wielkanocnych. Okna umyte, co by tu robić myśli zając... http://www.sstarwines.pl/images/00532300.JPG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Udanych Świąt Wam wszystkim życzę! @Mikoski zwłaszcza Tobie - szybkiego powrotu do pełnej sprawności 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Dziś z rana zjechałem do Łodzi, ruch duży wszyscy się spieszą, kumpel już spakowany, dokąd… do Gruzji, my do Rawy do teściów… też dobrze. Życzenia dla nartomaniaków dużo białego pod samym nosem… jak tylko drzwi otworzysz i ruszysz szusem, długim prosto przed siebie… w Nowy oby lepszy rok. PS nie mogę się powstrzymać i zacytuję Juszę z KWW kiedyś pisywał na Brytanie to z tych czasów https://kw.warszawa.pl/serce-na-hali cyt.: Dzisiaj, w przeddzień Wigilii, siedzę przy oknie w Warszawie. Leją się z nieba kolejne wiadra deszczu. Ludzie krzątają się dźwigając ostatnie zakupy, wspaniałe prezenty, choinki, wszystkie te świąteczne bibeloty, sianka, opłatki i czyste obrusy. Pachnie grzybami. Zbliżają się od dawna oczekiwane, rodzinne spotkania. Może ktoś zaśpiewa kolędę, może ktoś usłyszy dobre słowo, może ktoś przemówi ludzkim głosem. Wszystko to jest dobre, ważne, takie świąteczne. Serce moje jednak, utknęło gdzieś daleko, gdzieś na Hali, na Żebrze Setki, na Fajce, szukając drogi do domu. Szukajcie i Wy – obyśmy znaleźli, obyśmy wszyscy szczęśliwie wrócili do Domu, w którym przecież „jest mieszkań wiele”. Jusza (Piotr Juszkiewicz) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych, śnieżnych i bez kontuzji Świąt życzę wszystkim bez wyjątku. pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę, Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Niech dudki spływają do Was strumieniami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Fajowych Świąt! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i pogodnych Świąt 🚠🚡 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Życzę Wam wszystkim ciepłych Świąt ! Spełnienia wszystkich marzeń bo tylko cel uświęca …. Ale żeby w tym szczególnym dniu przy dzisiejszych kolendach do końca nie zwariować to mam coś dla Was dla rozluźnienia wszystkich emocji ..🥳 15 letnia Emma i jej nietuzinkowy głos 🎶 Voilá !!! Wesołych Swiąt ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i spokojnych Świąt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Aby nam szczęśliwie, radośnie i wesoło było w nowym roku. Do zobaczenia! 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi